- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Yaa geçmediöi hala canım çok geçmiş olsun götür mutlaka inşallah düzelir yaİnş canımgeçen haftalarda da öyle oldu bu hafta sonu ödül yaptım birde oğlum rahatsız diye gece sürekli kalkıyoruz ateşlendi mi diye uykusuzlukta var tabi ondan sanırım. Bugün vücudunda döküntüler başladı burada kızıl diye bir hastalık var ondan oldu sanırım geçen kreşte ondan çıkmıştı. öğleden sonra randevu aldım götüreceğim
Çok sağol canım, reglden sonra bayağı yüksek kilo kaybı seni bekliyor o zaman, ben bugün maydonoz, tarçın ve limonu kaynattım, içiyorum. Benim de metabolizmam yavaş, hızlandırmayı umuyorum.Ben tartıya çıktım ama söylemiyim kilomu baya artı ama reglim gecikti önümde kocaman bir karın var kendime zaman tanıcam kilo alacak bişey yapmadım. Sporu da biraz azaltıcam o da bende baya artıya sebep oluyor senin eksine çok sevindim canım
Evet çok doğru, ya da beynimiz kilo alma ya da verme hızımıza yetişemiyor 3Onunla ilgili bilimsel bir yazı okumuştum tam detay hatırlamıyorum ama beynimiz yanıltıyor diye. Kendimizi ince görmek istediğimiz için görsel algımız da ona göre değişiyormuş. O yüzden fotoğraf çektiğinde istediğin gibi görünmüyorsun hiçbir zaman
Üye | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Toplam |
| 797 | 1.290 | 825 | |||||
E English_teacherrr & A Aylakkadin | 662 | 570 | 965 | |||||
| 0 | 0 | ||||||
| 800 | 415 | 441 | |||||
| 818 | 1.484 | 1.363 | |||||
| 1.258 | 875 | 1.105 | |||||
@Ozlemlerhayallar &
| 163 | 0 | 130 | |||||
| 0 | 35 | 280 | |||||
| 858 | 795 | 641 | |||||
| 500 | 0 |
Kullanici | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Perşembe |
| |||||||
| |||||||
A Aylakkadin | |||||||
| |||||||
| |||||||
E English_teacherrr | |||||||
| |||||||
| |||||||
@_Vera_ | |||||||
| 20 B | ||||||
| |||||||
| 10 M | 20 S | 30 IP | ||||
| |||||||
| 20 S | 20 S | |||||
| 100 IP | ||||||
| |||||||
| |||||||
@Ozlemlerhayallar | 20 IP | 20 S | 20 IP | ||||
| 10 M | 10 S |
PekiBence gorursun. Pazartesi de aslinda stress oluyoruz kontrol tartisindan
Ama hic olmasa daha kotu olur herhal
Gorursun bence
Siskinlik belki. Cuma mezun olmayi hedefle derim
Sende de ufak arti ama gider cumaya :)
Cuma kactin unuttum : ))
O yuzdendir kesin. Zaten pek buyuk bir arti degil
Valla biktik : P
Cumaya gider
Vazgecme
Oo harika Ayse
96 da gelir yakinda
ufak bir arti ama cumaya gider
Misafir gelecegi halde bile iyi spor yapmissin
Ufak arti sende de ama bu cumaya eksi gelecegin belirtisi bence
Evet sağolasınBunlar hep nazar :)
Şaka bir yana fazla kilo veriminden sonra vücut onu hemen dengeleyemiyor ödem mi tutuyor ne oluyorsa biraz artılar görünebiliyor
kahvaltımda yarım dilim ekmek 3 biber domates salatalık ve 2 yumurta yedim şuana kadar öğle için 6 kuru dut ve kahve var akşam yemeğinde çorba ve dünden kalan fırında tavuk yicem sen ne yapıcaksın akşam canım ?? kahvaltıda neler yedin ?
açlık hissedince kilo mu veriyorsun ben sürekli açım ama faydası 000000 şaka bi yana evet kesinlikle bende çok aç hissediyorum ama yemeğime 1 saat kaldı 5te yiyip bitiricem@_Vera_ açlık hissediyor musun merak ediyorum. Ben çok açım. Demek ki kilo vericem. Dün böyle diildim mesela; demiştim
Ortagim 65.10 gozukuyorum.hedefim 64.50
Kaptanim cumaya gore -100 gr çıktım.Bence gorursun. Pazartesi de aslinda stress oluyoruz kontrol tartisindan
Ama hic olmasa daha kotu olur herhal
Gorursun bence
Siskinlik belki. Cuma mezun olmayi hedefle derim
Sende de ufak arti ama gider cumaya :)
Cuma kactin unuttum : ))
O yuzdendir kesin. Zaten pek buyuk bir arti degil
Valla biktik : P
Cumaya gider
Vazgecme
Oo harika Ayse
96 da gelir yakinda
ufak bir arti ama cumaya gider
Misafir gelecegi halde bile iyi spor yapmissin
Ufak arti sende de ama bu cumaya eksi gelecegin belirtisi bence
İyi yapmışsın. Sabah 3-5 zeytin ve ekmeği de 1 dilim yapsan daha iyi. Akşamı da iyi planlamışsın. Ekmek beyaz ekmek dışında çeşit varsa sadece 1 dilim olsun, hatta olsun. Sabah yememişsin bir dilim. Beyaz ekmekse asla yeme. Akşamı kapattıktan sora salata veya yoğurt olur dayanamazsan ama meyve asla olmasın. Meyve bildiğin şeker. Emeklerin boşa gitmesin. Suyu da ne kadar içiyosun bilmiyorum ama bu hafta 2-2,50 olsun. 5 gün böyle denekahvaltımda yarım dilim ekmek 3 biber domates salatalık ve 2 yumurta yedim şuana kadar öğle için 6 kuru dut ve kahve var akşam yemeğinde çorba ve dünden kalan fırında tavuk yicem sen ne yapıcaksın akşam canım ?? kahvaltıda neler yedin ?
ya öyle deme bak ben 2 aydır belki daha fazla 66dayım ama beni her gören ne kadar gitmiş diyor tartıda aynı kalmama rağmen bugün ben tartıda inanılmaz fazla bi kilo gördüm ağladım ettim stresi attım ama bırakmıyorum devamkee spor yapmayı denesene belki o kıraresmeriiim bu hafta nasil? gidiyor mukilolar?
Ben takildim .
Vazgecmek istemiyorum. Ama veremedikce sinir olmaya basladim. Acaba kaslarim mi ağırlık yapıyor. Çünkü daralmayi görüyorum
meyveyi anneme atlatırsam yemem evde beyaz ekmek var malesef o yüzden uzak durdum yarım dilimle kapattım dediğin gibi suyu arttırayım şuana kadar 1 ltdeyim pek içemedim dışarıdaydım malum maske işleri felan.İyi yapmışsın. Sabah 3-5 zeytin ve ekmeği de 1 dilim yapsan daha iyi. Akşamı da iyi planlamışsın. Ekmek beyaz ekmek dışında çeşit varsa sadece 1 dilim olsun, hatta olsun. Sabah yememişsin bir dilim. Beyaz ekmekse asla yeme. Akşamı kapattıktan sora salata veya yoğurt olur dayanamazsan ama meyve asla olmasın. Meyve bildiğin şeker. Emeklerin boşa gitmesin. Suyu da ne kadar içiyosun bilmiyorum ama bu hafta 2-2,50 olsun. 5 gün böyle dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?