Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa geçmediöi hala canım çok geçmiş olsun götür mutlaka inşallah düzelir ya

Çok sağol canım, reglden sonra bayağı yüksek kilo kaybı seni bekliyor o zaman, ben bugün maydonoz, tarçın ve limonu kaynattım, içiyorum. Benim de metabolizmam yavaş, hızlandırmayı umuyorum.

Evet çok doğru, ya da beynimiz kilo alma ya da verme hızımıza yetişemiyor 3

kızlaaar merhaba zibilyon işi ve ağlama krizlerini halledip sonunda takıma gelebildim.Sabah gördüğüm kilo bana yuh vera dedirtti ama sağlık olsun.O gazla yürüyüşe .ıktım kargolar gelmişti aldım sildim ettim yemek yaptım daha yeni totom yer gördü ve 14 bin adımdayım siz neler yaptınız neler yediniz gününüz nasıl geçti

Spor Puan Tablosu

ÜyeCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeToplam
Melegimkorusun & Ceyhans 7971.290825
E English_teacherrr & A Aylakkadin 662570965
JaneRizzoli & pamukskr 00
esmeriiim & caroline84 800415441
Varyemez & CanTorun 8181.4841.363
sedulu & buketx 1.2588751.105
@Ozlemlerhayallar & Night owl 1630130
Bir Pelincik & fyzanur 035280
Ozzybal & @_Vera_858795641
Hyperborea17 5000

esmeriiim ve caroline84 kızlar sizleri eş yaptık esmerimin eşi gidince.Hayırlı uğurlu olsun
DUYURU

Bu tablonun paylaşımından sonra puanlanmayan hiçbir spor tabloya dahil edilmeyecektir.

Bildirimleri günü gününe yapmaya lütfen dikkat edin.

Spor ve Menü paylasim tablosu.

Iki ikon kullaniyoruz. Menü ve spor paylasimi yapildi ise Eger spor eksik ise . Es yarisi var ise es tarafindan spor cezasi verilmelidir. Özel durumlarda es ve kaptanlari bilgilendiriniz Verilen cezalar ertesi güne caza sporu olarak uygulanmalı.

M : Mekik
S : Squat

Ip : Ipsiz/ ip atlama
D: Dans

A : Adimlama
B: Burpees

** JaneRizzoli @Ozlemlerhayallar fyzanur pamukskr spora vakit olmasada minik sporlarin bir zarari olmaz derim : )
*** Night owl irmik icin biraz ceza geldi
Hyperborea17 ozaman biraz Burpess e ne dersin :)

Yaptiginizda belirtirseniz ertesi gün (Yani yarin ) Sevinirim

***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI ***

100 adet ipsiz / ip atlama ya da ziplama egzersizi= 15 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
10 adet bölgesel egzersizi = 5 PUAN
1 dk Hulahop veya ip atlama : 5 PUAN
1 dakika kosu: 5 PUAN
1 adet Squat /Mekik : 2 PUAN

1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika yoga egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN

1 dakika zumba/Dans= 7 PUAN
1 dakika kardiyo /fitness /P90 egzersizi= 10 PUAN
1 dakika Chloe Ting : 10 PUAN
1 dakika plank / Wallsit egzersizi = 10 PUAN

1 dakika yuzme = 10 PUAN

Peki

@_Vera_ sedulu nasıl gidiyor? @_Vera_ neler yedin sabah? Öğle yok dimi? Ben evde kahvaltı yaptım. Öğlen yemedim. Akşam için yemek yapıcam uzun aradan sora inşallah
kahvaltımda yarım dilim ekmek 3 biber domates salatalık ve 2 yumurta yedim şuana kadar öğle için 6 kuru dut ve kahve var akşam yemeğinde çorba ve dünden kalan fırında tavuk yicem sen ne yapıcaksın akşam canım ?? kahvaltıda neler yedin ?

@_Vera_ açlık hissediyor musun merak ediyorum. Ben çok açım. Demek ki kilo vericem. Dün böyle diildim mesela; demiştim
açlık hissedince kilo mu veriyorsun ben sürekli açım ama faydası 000000 şaka bi yana evet kesinlikle bende çok aç hissediyorum ama yemeğime 1 saat kaldı 5te yiyip bitiricem

Ortagim 65.10 gozukuyorum.hedefim 64.50
Kaptanim cumaya gore -100 gr çıktım.

Bir gün bile saldığımı hatırlamıyorum. Sımsıkı tutunuyorum diyetime. Herzamanki felsefem şu; eğer poğaça yediysem sabah, akşama kadar birşey yemeyip, akşamı sebze yemeyi ve salata ya da yoğurtla kapatırım. Ekmek en fazla 1 dilim. Beyaz olmayan o da. O yüzden o poğaça bana birşey yapamaz. Ama diyetsiz gibi, hem poğaça ye, hem akşam otur 3 dilim ekmek ye, asla olmaz asla. Koca bir artı. Ayrıca vücudun çalışması için bildiğimiz gibi bir kalori sınırı var @_Vera_ sedulu ve diğer arkadaşlar

İyi yapmışsın. Sabah 3-5 zeytin ve ekmeği de 1 dilim yapsan daha iyi. Akşamı da iyi planlamışsın. Ekmek beyaz ekmek dışında çeşit varsa sadece 1 dilim olsun, hatta olsun. Sabah yememişsin bir dilim. Beyaz ekmekse asla yeme. Akşamı kapattıktan sora salata veya yoğurt olur dayanamazsan ama meyve asla olmasın. Meyve bildiğin şeker. Emeklerin boşa gitmesin. Suyu da ne kadar içiyosun bilmiyorum ama bu hafta 2-2,50 olsun. 5 gün böyle dene

esmeriiim bu hafta nasil? gidiyor mukilolar?
Ben takildim .

Vazgecmek istemiyorum. Ama veremedikce sinir olmaya basladim. Acaba kaslarim mi ağırlık yapıyor. Çünkü daralmayi görüyorum
ya öyle deme bak ben 2 aydır belki daha fazla 66dayım ama beni her gören ne kadar gitmiş diyor tartıda aynı kalmama rağmen bugün ben tartıda inanılmaz fazla bi kilo gördüm ağladım ettim stresi attım ama bırakmıyorum devamkee spor yapmayı denesene belki o kırar

meyveyi anneme atlatırsam yemem evde beyaz ekmek var malesef o yüzden uzak durdum yarım dilimle kapattım dediğin gibi suyu arttırayım şuana kadar 1 ltdeyim pek içemedim dışarıdaydım malum maske işleri felan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…