Bende çıktım markete kadar yürüyüp döndüm ama marketten abur cubursuz çıkmak insanı sinir ediyorben iyice ev kuşu oldum
markete gideceğim bir tek
onda da arabayla gidicem mecburen
alacağım o kadar çok şey var kiBende çıktım markete kadar yürüyüp döndüm ama marketten abur cubursuz çıkmak insanı sinir ediyor
Yaa canın hiç cips felan çekmiyor mu? Şimdi bir kahve yanına tatlılar hahaha 10 palet gofret felan ardından cips kraker felan sonrasında bir burger menü hiç fena olmazdı banaalacağım o kadar çok şey var ki
bir de uzun zamandır paketli gıda tüketmiyorum zaten
o yüzden aramıyorum şükür
Ahh sen...Yaa canın hiç cips felan çekmiyor mu? Şimdi bir kahve yanına tatlılar hahaha 10 palet gofret felan ardından cips kraker felan sonrasında bir burger menü hiç fena olmazdı banahiç aklına gelmiyor mu böyle şeyler?
Oyy ben neler neler yapiyorum.Valla herseyı ona baglıyoruz artık ama degıldr umarım. Esım hastaydı gecen hafta dunden berıde oğlumla ben. Bı tur grıptır bence ne koronası
Canım sen o kadar ince bı ınsansınki herkesı motıve etmekten hıc gerı kalmıyosun. Sureklı cok kılo veremıyoruz ıste bende bak her kıloda bır ay takılıyorum resmen. Ama kalıcı olur daha ıyı dıye avutuyorum kendımı. Sen kac kıloyla basladın dıyete hep sorucam unutuyorum
Oo ıyı geliyorsa bnde atayım abla. Bı turlu tam rahatlama yok bende
Evet haklısın canım zaten vazgecmem agrısada yapıyorum. Ama bu bıkac gun yapamıycam hastayım. Salona gıdıyormusun şuan
Ben bu söylediklerini yiyemiyorumYaa canın hiç cips felan çekmiyor mu? Şimdi bir kahve yanına tatlılar hahaha 10 palet gofret felan ardından cips kraker felan sonrasında bir burger menü hiç fena olmazdı banahiç aklına gelmiyor mu böyle şeyler?
Çok iyiyim ablacım kendi adımaMerhabala kizceler, nasilsiniz?
Sabah kahvaltidan sonra evden bir ciktik, ezan okunuyordu girdik.
Bankada ve vergi dairesinde islerimiz vardi, hallettik cok sukur.
Once gecikmis egzersizlerimi yaptim, sonra da tempolu adimlamami...
Brokoli salatasiyla, yogurt da yedim.
Gecikmeli kahve keyfi yapiyorum...
Hep ayakta, ordan oraya kostururken, uzerine de adimlama epeyce yorulmusum.
Biraz evi toparlar, uzanirim...
Aksama kalan yemekler yenir.
Kendime de tavuk gogus izgara yaparim, yanina da salata, kefir...
yok yaaYaa canın hiç cips felan çekmiyor mu? Şimdi bir kahve yanına tatlılar hahaha 10 palet gofret felan ardından cips kraker felan sonrasında bir burger menü hiç fena olmazdı banahiç aklına gelmiyor mu böyle şeyler?
'ye cnm afiyet olsun sana nasıl olsa kilo yapmıyor@_Vera_ yaaa akşama dizim var mısır patlatsam da yisem diyom olurmu kiibugun bişe yemedim sabah yukaf şimdi de patlıcan yemeği ve yoğurt yedim ne dersin ceza verir misin
Kız inşallah yapmıyodur haha'ye cnm afiyet olsun sana nasıl olsa kilo yapmıyor
Sen aklamıştın mısırı geçen ekşi çıkarakKız inşallah yapmıyodur haha
Aslında kbht olmaması keto ya uygun keto da daha çok protein ve yağ alımına dikkat ediyosun. Süt tüketmem bende çok ama yulaf yaparken koyuyorum sen nası yapıyosun yulafı yoğurt da yiyorum aslında belki az tutabilirim bende senin diyete uyarakCanTorun diyetisyenle bugun görüştük. Dedim benim kilom gitmiyor. Oda dedi ki cunku kasa ceviriyorsun. Ne yapıyorsun bende videolari falan anlatım . Aynen sizin deddiginizi dedi. Zaten demisti ama ben uymamistim. Sadece yuru dedi. Ben kardiyo yapacağın zamanda söyleyeceğim dedi. Haftanin 5 günü yuruyecegim insallah sadece soz verdim.
E English_teacherrr
Bu hafta yogurt sut karbonhidrat yok.
Sadece yesil cay içeceğim sabahlark
Sonra da 12 de yesil salata falan filan türünde beslenecegim kurallara güzelce uyarsa. Haftaya hedefimiz 63 insallah dedi. Bakalim canim.
Su falan fıstık cok iyi dedi ama kismi hepimiz biliyoruzzaten.
Arrietty_ @_Vera_ bu yogurtsuz fakan filan surec keto mi?
Birdeesmeriiim çokgecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?