Tesekkur ederim, 53 yasimdayim canim...Süpersin abla nazar değmesin
Yaşınız kaç?
Yaş ilerledikçe daha zor veriliyor ama siz gayet iyi gidiyorsunuz.
Evet canım. Herkes korona Korkuyor ınsan.Canım bu ara corana var ya insan daha bi tedirgin oluyor.
Eşim belinden rahatsız acile igne vurulmaya gitti yapmadılar corana testi yaptıcan diye anlatamadık.
Dinlen bolca su iç ıhlamur iç.
İyi geceler dilerim
Ben koruyorum kılomu. Bı kılo verıp, o kıloda 1 ay kalıyorum cok istikrarlıyım kılomu korumak konusundaYok canım sen iyileş bi birlikte ne kilolar vercez
Canım bide sadece kilo vermek önemli değil koruma devam ettirebilmek çok önemli.
İnşallah bu sefer öyle niyet ettim
Saglık bir yaşam tarzı
Yaa çok üzüldüm canım sen tartıyı kendine yasakla. Hatta ben sana yasaklıyım. Test sonucun çıksın Bi ateşin düşsün o zaman tartıl tekrarGunaydın herkese sabaha karsı ates ıyıce yukselınce gttım test yaptrdım sonuç cıkınca yazarım. Cocuklarda ateşlendi yaa onlar ateslenmese ıyıydı. Hastayım ama aklım hala kıloda hıc bısey yıyemıyorum ama fazla cıkıyorum genede. Eşim bu halde bıle tartılıyorsun dıye kızıyor ıyıce bozuldu psıkolojı sanırım
Üye | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Toplam |
| 797 | 1.290 | 825 | 760 | 525 | |||
E English_teacherrr & A Aylakkadin | 662 | 570 | 965 | 850 | 690 | |||
| 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||
| 800 | 415 | 441 | 418 | ||||
| 818 | 1.484 | 1.363 | 1.592 | 1.283 | |||
| 1.258 | 875 | 1.105 | 1.550 | 1.050 | |||
@Ozlemlerhayallar &
| 163 | 0 | 130 | 0 | ||||
| 0 | 35 | 280 | 0 | 280 | |||
| 858 | 795 | 641 | 1.035 | 460 | |||
| 500 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kullanici | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Perşembe |
| |||||||
| |||||||
A Aylakkadin | |||||||
| |||||||
| |||||||
E English_teacherrr | |||||||
| |||||||
| |||||||
@_Vera_ | 25 A | ||||||
| 20 B | ||||||
| MUAF | MUAF | |||||
| 10 M | 20 S | 30 IP | MUAF | |||
| |||||||
| 20 S | 20 S | |||||
| 100 IP | ||||||
| |||||||
| |||||||
@Ozlemlerhayallar | |||||||
| 10 M | 10 S |
Günaydin canimGunaydın herkese sabaha karsı ates ıyıce yukselınce gttım test yaptrdım sonuç cıkınca yazarım. Cocuklarda ateşlendi yaa onlar ateslenmese ıyıydı. Hastayım ama aklım hala kıloda hıc bısey yıyemıyorum ama fazla cıkıyorum genede. Eşim bu halde bıle tartılıyorsun dıye kızıyor ıyıce bozuldu psıkolojı sanırım
Günaydın canım dün öğlen 3 saat uyumanın acısını gece çıkardım uyuyamadım resmen saat 3 30 a kadar döndüm durdum tabi oğlum uyuyo sabahın köründe de kalktı beni mi dinleyecekGünaydın kızlar dünün telafisi olarak kahvaltıda salatalık yarım domates 1 büyük kapya ve 2 közlenmiş yeşil biber yedim 4 tane de zeytin siz neler yediniz
Hic protein yok? Zeytin yag yönünden iyi ama ceviz veya badem varsa 10adet de onu ekle benceGünaydın kızlar dünün telafisi olarak kahvaltıda salatalık yarım domates 1 büyük kapya ve 2 közlenmiş yeşil biber yedim 4 tane de zeytin siz neler yediniz
Akşam ton balıklı salata yicem ondan proteini abartmıyım dedimHic protein yok? Zeytin yag yönünden iyi ama ceviz veya badem varsa 10adet de onu ekle bence
Suan kahvaltin sadece karbonhidrat.Saglikli karbonhidrat ama eksikler varAkşam ton balıklı salata yicem ondan proteini abartmıyım dedim
1 yumurta haşlıyım ekliyim en iyisiSuan kahvaltin sadece karbonhidrat.Saglikli karbonhidrat ama eksikler var
Belki hatan bu yönde. Az yiyorsun
Canım bir yumurta falan yeseydin öğlene kadar nasıl idare edecek vücudunGünaydın kızlar dünün telafisi olarak kahvaltıda salatalık yarım domates 1 büyük kapya ve 2 közlenmiş yeşil biber yedim 4 tane de zeytin siz neler yediniz
Dinlenme günü ilan et bugun eger modun düsük ise.Günaydın kızlar ay bugün modum bir dusuk bir şey yapasım yok resmen
Gunaydın herkese sabaha karsı ates ıyıce yukselınce gttım test yaptrdım sonuç cıkınca yazarım. Cocuklarda ateşlendi yaa onlar ateslenmese ıyıydı. Hastayım ama aklım hala kıloda hıc bısey yıyemıyorum ama fazla cıkıyorum genede. Eşim bu halde bıle tartılıyorsun dıye kızıyor ıyıce bozuldu psıkolojı sanırım
Çok geçmiş olsun.Gunaydın herkese sabaha karsı ates ıyıce yukselınce gttım test yaptrdım sonuç cıkınca yazarım. Cocuklarda ateşlendi yaa onlar ateslenmese ıyıydı. Hastayım ama aklım hala kıloda hıc bısey yıyemıyorum ama fazla cıkıyorum genede. Eşim bu halde bıle tartılıyorsun dıye kızıyor ıyıce bozuldu psıkolojı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?