evet canım ekmekle büyük bir aşk yaşıyorum bırakamıyorumFeyza gerçekten ekmek fazla olmuşneyseki suyu biraz arttırdın 3 bardaktan 1,5 lt ye
kitlendim derken diyete odaklandım gözüm dönsede yemiyorum anlamında mı dedin :) ben bazen işten geç çıkınca çok acıkıyorum kendimi durduramıyorum . genelde hastaneye meyve ,ceviz felan götürüp ara öğün yapıyorum da bazen yetmiyor yine de , gözüm dönüyor eve gelince .Akşam kötü olmuş yaainşallah merdivenler işe yaramıştır. Eskiden ben de az yediğimde akşam gözüm döner saldırırdım ama şimdi yine acıkıyorum da öyle bi kitlendim ki ne biliyim öyle işte
huuuu benim 10 mekik 10 squat cezam mı var mış , kalkıp yapayım , yatacaktım az sonra yatmadan yapıp yatayım bariSpor Puan Tablosu
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam Melegimkorusun & Ceyhans 587 1.290 @Ayse_M & @Aylakkadin 662 570 JaneRizzoli & pamukskr 0 0 esmeriiim & @Fulyaa21 1.765 1.223 Varyemez & @CanTorun 818 1.484 sedulu & @buketx 1.258 875 @Ozlemhayallar & Night owl 163 0 @Bir Pelincik & fyzanur 0 35 Ozzybal & @_Vera_ 858 795 caroline84 414 279 Arrietty_ 1.181 1.284 @Hyperborea17 500 0
DUYURU
Bu tablonun paylaşımından sonra puanlanmayan hiçbir spor tabloya dahil edilmeyecektir.
Bildirimleri günü gününe yapmaya lütfen dikkat edin.
Sporve Menü paylasim tablosu.
Iki ikon kullaniyoruz. Menü ve spor paylasimi yapildi iseEger spor eksik ise . Es yarisi var ise es tarafindan spor cezasi verilmelidir. Özel durumlarda es ve kaptanlari bilgilendiriniz Verilen cezalar ertesi güne caza sporu olarak uygulanmalı.
M : Mekik
S : Squat
Ip : Ipsiz/ ip atlama
D: Dans
A : Adimlama
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Perşembe @CanTorun Ceyhans @Aylakkadin Ozzybal @buketx @Fulyaa21 @Ayse_M Melegimkorusun sedulu Arrietty_ @_Vera_ @Hyperborea17 esmeriiim JaneRizzoli 10 M 20 S Varyemez pamukskr 20 S Night owl caroline84 ☑☑ @Beklenen2 MUAF MUAF @Bir Pelincik @Ozlemlerhayallar 20 IP ☑ 20 S ☑ fyzanur 10 M 10 S
**JaneRizzoli @Ozlemhayallar fyzanur pamukskr spora vakit olmasada minik sporlarin bir zarari olmaz derim : )
Yaptiginizda belirtirseniz ertesi gün (Yani yarin ) Sevinirim
***@buketx menü bildirimi yapmamissin dün ve bugün. Yarin yapmalisin. Yoksa listeden cikariyorum
***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI ***
100 adet ipsiz / ip atlama ya da ziplama egzersizi= 15 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
10 adet bölgesel egzersizi = 5 PUAN
1 dk Hulahop veya ip atlama : 5 PUAN
1 dakika kosu: 5 PUAN
1 adet Squat /Mekik : 2 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika yoga egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba/Dans= 7 PUAN
1 dakika kardiyo /fitness /P90 egzersizi= 10 PUAN
1 dakika Chloe Ting : 10 PUAN
1 dakika plank / Wallsit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme = 10 PUAN
Yok gtmedım canım hstneye gtmeyede korkuyoruz ki grıp gıbı ya corona sanmıyorum. Tat koku sıkıntı yok. Ates burun tıkanıklığı baş ağrısıDoktora gittin mi canım her hangi bir tahlil falan yaptılar mi ?
Afiyet olsun canım çok güzelIyi akşamlar menümü de yazayım
Sabah
2 yumurta ile bol salata
5 zeytin
K.k peynir
Ara
1 greyfurt
1 trabzon hurması
1 kase yoğurt
Akşam
1 tabak bamya
1 kase mercimek çorbası
Salata
1 dilim ekmek
Su =2,5 litre
Spor
4500 adım =225 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Melegimkorusun
Feyza yine karbonhidrata doyduğun bir gün olmuş22 aralık menüm
sabah : 2 yumurtadan sucuklu yumurta
2dilim ekmek
2 çay kaşığı tahin +1.5 çay kaşığı pekmez karışımı
peynir
8 zeytin
ara : 1 mandalina
3 ceviz
öğlen : 8 kaşık patates yemeği
2 dilim ekmek
peynir
5 zeytin
ara : 5 tane minik fındık
akşam : tavuklu patates çorbası ( tavuk avuç içinden biraz fazla +2 dilim havuç+3 tane patatesi )
ara : yarım portakal
sütlü türk kahvesi
su :1.5 litre
spor : 40 dk yürüyüş
Arrietty_ @_Vera_
Patates ve ekmek ikisi bir arada aman ha canım22 aralık menüm
sabah : 2 yumurtadan sucuklu yumurta
2dilim ekmek
2 çay kaşığı tahin +1.5 çay kaşığı pekmez karışımı
peynir
8 zeytin
ara : 1 mandalina
3 ceviz
öğlen : 8 kaşık patates yemeği
2 dilim ekmek
peynir
5 zeytin
ara : 5 tane minik fındık
akşam : tavuklu patates çorbası ( tavuk avuç içinden biraz fazla +2 dilim havuç+3 tane patatesi )
ara : yarım portakal
sütlü türk kahvesi
su :1.5 litre
spor : 40 dk yürüyüş
Arrietty_ @_Vera_
4 kare çikolata tolere edilebilir, ama 2 luppo fazla olmuş. 20 dakika adımlama fazla olmaz umarımKızlar merhaba bende menümü yazayım
Sabah 3 çatal menemen 1 dilim ekmek
Öğle 1 büyük kapya 1 yeşil biber 3 4 yk menemen
Akşam 3 yk makarna bir büyük kase salata 1 konserve ton balığı ile
Gelelim dananın kuyruğunun koptuğu yere sabah 4 kare çikolata ve akşam 2 luppo yedim tatlı krizim yüzünden
Spor cezası verirken adımlama verirseniz sevinirim
Ozzybal Arrietty_ sedulu
Geçmiş olsun canım nasıl oldun ?Günaydın canım bugün regl oldum belliydi çok zor geçeceği şişlikten vs sancıdan ağlıyorum felaket sancılıyım bugünden itibaren geçer inşallah şişlik sen nasılsın neler yapıcaksjn bugün
Geçmiş olsun canım keşke bir doktora görünseydin. Nasıl oldun ?Günaydın kızlar
Çok sagol canım bütün gece titredım uyuyamadım. Cok üşüdüm. Ilac ıcıyorum düşüyor etkısı gecınce gene cıkıyo suan daha ıyıyım öksürk balgam faln var.
Gecer ınsallah.
Çok güzel canım afiyet olsunKahvaltı öncesi
Ceviz kürü
Kahvaltı
1 yumurta
1kk peynir
7 zeytin
4 yk domates suyu zeytinyağlı
21 kuru üzüm
1 dilim ekmek
1 fincan çay
Aklına gelmiyorsa da sen getirdin şimdiYaa canın hiç cips felan çekmiyor mu? Şimdi bir kahve yanına tatlılar hahaha 10 palet gofret felan ardından cips kraker felan sonrasında bir burger menü hiç fena olmazdı banahiç aklına gelmiyor mu böyle şeyler?
Yaa ne güzelBen bu söylediklerini yiyemiyorum
Cips yesem 5 taneyi geçmez
Gofret 1 adet yesem ağzımda 1 çuval şeker var gibi gelir
Harikasın canım ya maşallahBu arada kızlar şaka maka eğer 93 e inersem resmen 30 kilo vermiş olacağım bende inanamıyorum ama şimdi bakınca ne zor derdim önceden
Afiyet olsun canım güzel Birgün olmuş
Afiyet olsun canımKızlar merhaba bende menümü yazayım
Gelelim dananın kuyruğunun koptuğu yere sabah 4 kare çikolata ve akşam 2 luppo yedim tatlı krizim yüzünden
Ozzybal Arrietty_ sedulu
Afiyet olsun canım güzel bir gün olmuşMerhaba arkadaşlar kv kayınpederim geldi menü bu saat e kaldı
07.00 1 haşlama yumurta
1 zeytin
Peynir az
1 dilim tb ekmeği
12.00 1 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık ıspanak
2 kaşık karnıbahar yemeği
15 sade Türk kahvesi
2 kare bitter çikolata
18.30
2 kepçe taze fasulye
Fırında balık salata
Su 3 lt
V _Vera A arriettyJaneRizzoli
Çok iyiMerhaba arkadaşlar kv kayınpederim geldi menü bu saat e kaldı
07.00 1 haşlama yumurta
1 zeytin
Peynir az
1 dilim tb ekmeği
12.00 1 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık ıspanak
2 kaşık karnıbahar yemeği
15 sade Türk kahvesi
2 kare bitter çikolata
18.30
2 kepçe taze fasulye
Fırında balık salata
Su 3 lt
V _Vera A arriettyJaneRizzoli
Teşekkür ederim sabaha ıyı olmazsam gıtcem dr aGeçmiş olsun canım keşke bir doktora görünseydin. Nasıl oldun ?
Kendıne cıkolata ıle ceza verdın demek. Arada olur bnce ama. Limonlu yesıl cay cezası vereyım ben sana. Bak yorganın altından tutamadım kendımı yazdımKızlar merhaba bende menümü yazayım
Ozzybal Arrietty_ sedulu
yook yook yaptım bile 6 bin adım attım toplam 3 bini dışarı çıktım biraz öğlen 3 bini de luppo yiyince attım evde 2 lt de suyum eşim yazmayı unuttum4 kare çikolata tolere edilebilir, ama 2 luppo fazla olmuş. 20 dakika adımlama fazla olmaz umarım
çok teşekkür ederim daha iyiyim ama işte yaptık bir hata yarına çok çok dikkat edicemGeçmiş olsun canım nasıl oldun ?
Geçmiş olsun canım keşke bir doktora görünseydin. Nasıl oldun ?
Çok güzel canım afiyet olsun
Aklına gelmiyorsa da sen getirdin şimdi
Yaa ne güzelkeşke ben de öyle olabilsem
1 fincan içtim ama 1 fincan ada çayı içeyim bari sen nasıl oldun canım daha iyi misin ?Kendıne cıkolata ıle ceza verdın demek. Arada olur bnce ama. Limonlu yesıl cay cezası vereyım ben sana. Bak yorganın altından tutamadım kendımı yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?