- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Teşekkür ederimm canım bende seni tebrik ederimTebrikler
Ay inşallah canım yeni yıla tam 30 kilo vererek girmek isterdim ama mümkün değilMaşallah cnm çok güzel haftaya 95 olursun inş
Merhaba canım ben kaptan yardımcısı Vera. 23 yaşında ve bekarım öğrenciyim. Birlikte çok güzel kilolar veririz inşallah. Soruların varsa bana sorabilirsin.Merhabalar umarım kısa zamanda uyum sağlarımHerkese sağlıklı günler dilerim
- 4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Flipendo
İsim (İsteğe Bağlı ): -
Mesleğiniz: Öğrenci
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 79.8
Hedef kilonuz : 69.8 ( Şu anlık gözüme en yakını seçmek istedim)
Kilo alma hikayeniz : Aslında ben küçüklüğümden beri her zaman kilolu bir insan olmuşumdur. O yüzden bir hikayesi yok.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?: Kabul edelim kilolu olmak hem sağlık açısından hem de hayatı yaşamak açısından kocaman bir duvar olmuştur. Benim için artık bir dönüm noktası, şu an veremezsem ileride verirken daha çok zorlanacağımı düşünüyorum. Bunu yapmamın artık zamanı geldi, pazartesi başlamak yerine her gün pazartesi olsun dedim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?: Hayır bu benim ilk deneyimim
Sağol cnm kabızlık vardı oda etkiledi büyük ihtimalAy inşallah canım yeni yıla tam 30 kilo vererek girmek isterdim ama mümkün değilsende canını sıkma bence yanlış bişe yapmıyosun artı olacak yarın tartıl bak gör daha düşük çıkacaksın stres yapma kendine ki öyle büyük bi artı da değil zaten
Yaaa muhtemelen oda etki eder tabi hemde çok büyük etki eder eğer çoksa kabızlığın bi ilaç diyolardı onu kullansan sendeSağol cnm kabızlık vardı oda etkiledi büyük ihtimal
Merhaba hosgeldin takıma ben sedulu kaptan yardımcısıyım. SorularınıMerhabalar umarım kısa zamanda uyum sağlarımHerkese sağlıklı günler dilerim
- 4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Flipendo
İsim (İsteğe Bağlı ): -
Mesleğiniz: Öğrenci
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 79.8
Hedef kilonuz : 69.8 ( Şu anlık gözüme en yakını seçmek istedim)
Kilo alma hikayeniz : Aslında ben küçüklüğümden beri her zaman kilolu bir insan olmuşumdur. O yüzden bir hikayesi yok.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?: Kabul edelim kilolu olmak hem sağlık açısından hem de hayatı yaşamak açısından kocaman bir duvar olmuştur. Benim için artık bir dönüm noktası, şu an veremezsem ileride verirken daha çok zorlanacağımı düşünüyorum. Bunu yapmamın artık zamanı geldi, pazartesi başlamak yerine her gün pazartesi olsun dedim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?: Hayır bu benim ilk deneyimim
Böyle durumlardada ilaç almak istemiyorum alışkanlık yapar diye ama bu hafta bol yeşillik yemeyi düşünüyorum inş yesillikde fayda ediyorYaaa muhtemelen oda etki eder tabi hemde çok büyük etki eder eğer çoksa kabızlığın bi ilaç diyolardı onu kullansan sende
Cok teşekkür can ortagim senj göremedim dahaHarikasın ortak maşallah sanabende çoook teşekkür ederim canım
HarikasınBen hiçbir şey anlamıyorum kendi vücudumdan dün az yedim aç uyudum gece tartıya bir çıktım 67.6 geliyordum. Napsın gariban Vera ağlaya ağlaya uyudu
Eki Görüntüle 2747404
Geçen cuma 66.6
Bu cuma 66.2
Fark 400 gram
Yüzde 0.600
Haftaya bekle 65 geri geliyorummmmmm
Muhtesemsin canim ❤❤Günaydınlar herkese hayırlı cumalar
Geçen cuma 97.8
Bu hafta 96.7
Fark 1.1
Kilo veren herkesei tebrik ediyorum aynen devam kızlar
Arrietty_ @_Vera_ sedulu A Aylakkadin
Doğru diyosun canım doğal yöntemlerle olması daha iyi bi bak bakalım yeşillikle iyi olur inşallahBöyle durumlardada ilaç almak istemiyorum alışkanlık yapar diye ama bu hafta bol yeşillik yemeyi düşünüyorum inş yesillikde fayda ediyor
Moralini bozma canım verirsin tekrar 2 hafta ketoya bakar seninArtının dibine vurdum
64den buraya geldim
Ben ailem burda olduğunda kesinlikle artı çıkıyorum
Okuduğun bölüm nedir kaptancım ?Kızlar bugün zibilyon dersim var alıntılarımı yaptım ama derslerden sonra gelicem takıma öptüm hepinizi güzeller
Ailen bi gitsin keto nun dibine vuracak gibisinArtının dibine vurdum
64den buraya geldim
Ben ailem burda olduğunda kesinlikle artı çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?