Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Maşallah cnm çok güzel haftaya 95 olursun inş
Ay inşallah canım yeni yıla tam 30 kilo vererek girmek isterdim ama mümkün değil sende canını sıkma bence yanlış bişe yapmıyosun artı olacak yarın tartıl bak gör daha düşük çıkacaksın stres yapma kendine ki öyle büyük bi artı da değil zaten

Merhaba canım ben kaptan yardımcısı Vera. 23 yaşında ve bekarım öğrenciyim. Birlikte çok güzel kilolar veririz inşallah. Soruların varsa bana sorabilirsin.

Geçen hafta 70.95
Bu hafta 69,50
Fark 1,45
%2,04
Haftaya 68,5 umarım
Geçen hafta regl haftamdı, kendimi acayip şiş hissediyordum zaten. Bu farkın tamamen kilo kaybı olmadığını biliyorum. Akşama kadar neredeyse sıfır iştahla geçirip bu yüzden akşamları diyete uygun yiyemediğim bir haftaydı. Çok sağlıklı bir diyet haftası değildi aslında ama günlük toplam kalori ile biraz kayıp oldu sanırım. Aralıklı oruç denemek istiyorum, aranızda deneyen oldu mu?

Bu sabah limonlu su,
yarım kibrit kutusu kadar sahanda yumurta, 2 zeytin, fındık büyüklüğünde peynir, 1 ince dilim ekmek, 1 bardak çayla açılış yaptım.

Şu çirkin ayak görüntüm için sorry kızlar. İşe geç kalmıştım acele acele çektim.

Son düzenleme:
Sağol cnm kabızlık vardı oda etkiledi büyük ihtimal

Merhaba hosgeldin takıma ben sedulu kaptan yardımcısıyım. Sorularını Arrietty_ @_Vera_ kaptanlarima ve bana sorabilirsin.

Kızlar bu hafta az çok fark etmez harika eksiler aldık. Ceyhans artın çok fazla değil gayet normal senin kilonda takılmalar o yüzden stres yapma beslenmen güzel gidiyor.
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar takım olarak çok güzel gidiyoruz sağlıklı bir şekilde kilo verip verilen kiloları da koruyoruz tekrardan tebrikler

Yaaa muhtemelen oda etki eder tabi hemde çok büyük etki eder eğer çoksa kabızlığın bi ilaç diyolardı onu kullansan sende
Böyle durumlardada ilaç almak istemiyorum alışkanlık yapar diye ama bu hafta bol yeşillik yemeyi düşünüyorum inş yesillikde fayda ediyor

Harikasın

Böyle durumlardada ilaç almak istemiyorum alışkanlık yapar diye ama bu hafta bol yeşillik yemeyi düşünüyorum inş yesillikde fayda ediyor
Doğru diyosun canım doğal yöntemlerle olması daha iyi bi bak bakalım yeşillikle iyi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…