- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Bu ne??? HARİKASINEki Görüntüle 2747442
Geçen hafta 70.95
Bu hafta 69,50
Fark 1,45
%2,04
Haftaya 68,5 umarım
Geçen hafta regl haftamdı, kendimi acayip şiş hissediyordum zaten. Bu farkın tamamen kilo kaybı olmadığını biliyorum. Akşama kadar neredeyse sıfır iştahla geçirip bu yüzden akşamları diyete uygun yiyemediğim bir haftaydı. Çok sağlıklı bir diyet haftası değildi aslında ama günlük toplam kalori ile biraz kayıp oldu sanırım. Aralıklı oruç denemek istiyorum, aranızda deneyen oldu mu?
Bu sabah limonlu su,
yarım kibrit kutusu kadar sahanda yumurta, 2 zeytin, fındık büyüklüğünde peynir, 1 ince dilim ekmek, 1 bardak çayla açılış yaptım.
Şu çirkin ayak görüntüm için sorry kızlar. İşe geç kalmıştım acele acele çektim.
HosgeldinMerhabalar umarım kısa zamanda uyum sağlarımHerkese sağlıklı günler dilerim
- 4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Flipendo
İsim (İsteğe Bağlı ): -
Mesleğiniz: Öğrenci
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 79.8
Hedef kilonuz : 69.8 ( Şu anlık gözüme en yakını seçmek istedim)
Kilo alma hikayeniz : Aslında ben küçüklüğümden beri her zaman kilolu bir insan olmuşumdur. O yüzden bir hikayesi yok.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?: Kabul edelim kilolu olmak hem sağlık açısından hem de hayatı yaşamak açısından kocaman bir duvar olmuştur. Benim için artık bir dönüm noktası, şu an veremezsem ileride verirken daha çok zorlanacağımı düşünüyorum. Bunu yapmamın artık zamanı geldi, pazartesi başlamak yerine her gün pazartesi olsun dedim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?: Hayır bu benim ilk deneyimim
Kaptancım neden zeytine aşeriyorsun ,Afiyet olsun
Zeytin as eriyorum resmen
Benim kahvalti kotu bugun. Is stresi mahvetti beni
2 dilim cavdar
4 dilim kasar
250ml soda
Bir sonra ki ogun aksam yemegim olacaks
Kapuska ve Firinda baharatli tavuk
HosgeldinMerhabalar umarım kısa zamanda uyum sağlarımHerkese sağlıklı günler dilerim
- 4. TAKIM KATILIM FORMU
Kilo alma hikayeniz : Aslında ben küçüklüğümden beri her zaman kilolu bir insan olmuşumdur. O yüzden bir hikayesi yok.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?: Kabul edelim kilolu olmak hem sağlık açısından hem de hayatı yaşamak açısından kocaman bir duvar olmuştur. Benim için artık bir dönüm noktası, şu an veremezsem ileride verirken daha çok zorlanacağımı düşünüyorum. Bunu yapmamın artık zamanı geldi, pazartesi başlamak yerine her gün pazartesi olsun dedim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?: Hayır bu benim ilk deneyimim
Aslında ben istemeden aralıklı oruç şeklinde besleniyorum, geçen hafta tamamen böyle yaptım. Şu an doğum izninde olduğumdan ise gitmiyorum. Ilk ogunumu 11-12 gibi yiyorum, muhtemelen 18-19 gibi son öğünü yapıyorum. Ben 2 ana öğün 1 tane de ara öğün yapıyorum. Yaklaşık 16-17 saat açlığı sağlamış oluyorum.Eki Görüntüle 2747442
Geçen hafta 70.95
Bu hafta 69,50
Fark 1,45
%2,04
Haftaya 68,5 umarım
Geçen hafta regl haftamdı, kendimi acayip şiş hissediyordum zaten. Bu farkın tamamen kilo kaybı olmadığını biliyorum. Akşama kadar neredeyse sıfır iştahla geçirip bu yüzden akşamları diyete uygun yiyemediğim bir haftaydı. Çok sağlıklı bir diyet haftası değildi aslında ama günlük toplam kalori ile biraz kayıp oldu sanırım. Aralıklı oruç denemek istiyorum, aranızda deneyen oldu mu?
Bu sabah limonlu su,
yarım kibrit kutusu kadar sahanda yumurta, 2 zeytin, fındık büyüklüğünde peynir, 1 ince dilim ekmek, 1 bardak çayla açılış yaptım.
Şu çirkin ayak görüntüm için sorry kızlar. İşe geç kalmıştım acele acele çektim.
Öyle görünüyor ama öyle değil sanki. Regl haftalarımda çok şiş oluyorum ben. Onu attım bence.Bu ne??? HARİKASIN
Ben öğleden sonraya kadar acıkmayan biriyim. Hayatım boyunca kahvaltıyı sevmedim. Bu artımı aralıklı oruçta kullanabilirim aslında.Aslında ben istemeden aralıklı oruç şeklinde besleniyorum, geçen hafta tamamen böyle yaptım. Şu an doğum izninde olduğumdan ise gitmiyorum. Ilk ogunumu 11-12 gibi yiyorum, muhtemelen 18-19 gibi son öğünü yapıyorum. Ben 2 ana öğün 1 tane de ara öğün yapıyorum. Yaklaşık 16-17 saat açlığı sağlamış oluyorum.
Bence yarından itibaren bi vücudu şaşırtmayı deneyebilirsin yeşillik ya da daha fazla yapabilirsin. O kadar dikkat edince genelde öyle oluyor beynimiz bizimle eğleniyor
Hiç sıkma canını hafta sonu leslie yapma sadece abartılı olmayacak şekilde yürüyüş yap. Kaslarını dinlendir geçer eminim
Ben de erken saatte yemenin çok aciktirdigini düşünüyorum. En azından ben de öyle.Ben öğleden sonraya kadar acıkmayan biriyim. Hayatım boyunca kahvaltıyı sevmedim. Bu artımı aralıklı oruçta kullanabilirim aslında.
Aralıklı oruç olayını öğrenmeden önce zorla da olsa yemeye çalışırdım. Metobolizma çalışmaya başlasın diye. Geçen de aralıklı orucu tavsiye eden bir yazıda, aslında yedikçe acıktığımızı okudum. Bir arkadaşım bu yöntemi fit olmasına rağmen sağlık için uyguluyor. Araştırmak lazım aslında.
Serina 08istiyorsunuz
Merhaba hosgeldinizMerhabalar umarım kısa zamanda uyum sağlarımHerkese sağlıklı günler dilerim
- 4. TAKIM KATILIM FORMU
Merhaba hosgeldinizSerina 08
Müzeyyen
Ev hanimi
29
Evli
2 cocugum var biri 4 digeri 2 yasinda :)
Eskisehir
1.54
85.7
55
Kendimi bildim bileli hep toplu biriydim. Zamanla diyet yapipi kilo vermisligimde var. Ancak kizima dogum yaptiktan sonra 2 yil icinde 20 kg alarak tarihe imza aatim maalesef
Kolestrol sorunu yasiyorum ve evet hemde bu yasta. Ve tabi ki gorsellikte var.. artik beden sorunundan vok giyecek bisi bulamiyorum kendime.
Bu ilk yarismam oluacak. Daha once hic katilmadim
Merhaba aramıza hosgeldin müzeyyen. Ben sedulu 31 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var. Bende doğum sonrası kalan kiloları vermeye çalışıyorum.Serina 08
Müzeyyen
Ev hanimi
29
Evli
2 cocugum var biri 4 digeri 2 yasinda :)
Eskisehir
1.54
85.7
55
Kendimi bildim bileli hep toplu biriydim. Zamanla diyet yapipi kilo vermisligimde var. Ancak kizima dogum yaptiktan sonra 2 yil icinde 20 kg alarak tarihe imza aatim maalesef
Kolestrol sorunu yasiyorum ve evet hemde bu yasta. Ve tabi ki gorsellikte var.. artik beden sorunundan vok giyecek bisi bulamiyorum kendime.
Bu ilk yarismam oluacak. Daha once hic katilmadim
Evet gordum tesekkurler hosbuldum :)Merhaba hosgeldiniz
2 mesaj ust de Kisa bir bilgi yazdim :))
Copy paste yapmayim dedim
Kizlar ben ise dönüyorum
Gorusuruz
Merhabalar hosbulduk. Insallah beraber kolayca verebiliriz hadi insallah ya cok motive oldum suan takima girinceMerhaba aramıza hosgeldin müzeyyen. Ben sedulu 31 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var. Bende doğum sonrası kalan kiloları vermeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?