Hahah genelde öyle konuşurum gel yavrum yamacıma bir kadeh icer misin hafif müzikte açarımEvde eşine bir nuri alço gibi bir viski daha alır mıyız yavrum mu diyorsun
Resim mi yükleyeceğiz yoksa tek tek mi?Bu doğru değil abla ben indirmiştim bunu eksik sayıyor karbda kaloriyi
Kalori yakan citirlar olsunBu hafta Yaris bu sekilde ne dersiniz kizlar
Kalori takibi yapanlar ve yapmayanlar. Free Dedim onlara :)
Eki Görüntüle 2747732
Haha tamamKalori yakan citirlar olsun
Tamam beni de alinA Aylakkadin aslinda sende katilabilirsin canım listen var zaten senin o programa yediklerini yazıyorsun gün sonu ortaya toplam kalori çıkıyor. Diyetisyen listeni etkiler mi ki ?
Tamam ekleyim senide
***4.Takım 706. Etap***
Arrietty_ (63.10/)
Ayse_M (97.8/)
sedulu (72.7/)
pamukskr (66.3/)
buketx (70.1/) mezun olmak istiyor?
Ceyhans (64.7/)
Ozzybal(84.7/)
ozrengin (74.2/ )
Aylakkadin(65.2) Yeni üye, baslangic tarihi 10.12.20 baslangic kilosu 65.9, Hedef 55
Ozlemlerhayallar (65.8/) izne ayrilmak istiyor. 2. Izin hakki
_Vera_ (66.6/) Izne ayrilmak istiyor. 2. Izin hakki
4. Takım ortalaması: %
**Citir mi Citirlar (Deneme süresi listesi) 706. Etap***
Bir Pelincik (70.0/) Yeni üye, baslangic tarihi 10.12.20 baslangic kilosu 70 Hedef
neutral (70.95) Yeni üye, baslangic tarihi 10.12.20 baslangic kilosu 67, Hedef 55
Night owl (65.5) Yeni üye, baslangic tarihi 10.12.20 baslangic kilosu 65.4, Hedef 57
Rockandroll (70.0) Yeni üye, baslangic tarihi 24.12.20, baslangic kilosu 70, Hedef 58 kg
**Citir mi Citirlar (Izinli üyeler) 706. Etap***
Birgaripyolcu06 (79.7/) 703. etapda saglik iznine ayrildi
Beklenen2 (68.7/)703. Etapda izne ayrildi. 1.izin hakki
Melegimkorusun (68.7)
***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 706. Etap***
CanTorun (82.1)
JaneRizzoli (64)
Hyperborea17(59.4)
esmeriiim (61.1)
fyznur (57)
Kızlar kusura bakmayın ben biraz ara vermek istiyorum tüp bebek tedavisine başlıyorum dikkat ediyorum ama stresliyim kilo veremiyorum tedavideyken leslie de yapamayacağım inşallah hamile kalırım doğumdan sonra yine burda olurum dualarınıza talibimAy etiketlemedim seni küstün sandim :))
Hemen bakiyorum. Bekle beni
Uygulama hangisini isterseniz olur yeter ki kalori saysın benceAy bilemedim diyetkolik e alışmıştım ama. Çoğunluğa da uyarım. Bu uygulamanın kapsamı nasıl?
Tarifler, öneriler, egzersiz, adım, su takibi falan var mı?
Bana da fark etmez herkes sevdiği guvenilir uygulamayı yüklesin takip edelimYa ben uygulama nin ayni olmasina gerek yok derim.
Benim icin fark etmez hangisi oldugu. Yeter ki guvenilir olsun
Ben bunu oldukça kolay buldumBu doğru değil abla ben indirmiştim bunu eksik sayıyor karbda kaloriyi
Umarim en Kisa zamanda hamile kalirsinizKızlar kusura bakmayın ben biraz ara vermek istiyorum tüp bebek tedavisine başlıyorum dikkat ediyorum ama stresliyim kilo veremiyorum tedavideyken leslie de yapamayacağım inşallah hamile kalırım doğumdan sonra yine burda olurum dualarınıza talibimherkese başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?