- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Ya atalim da ne attigimizin bir onemi yokÖyle görünüyor ama öyle değil sanki. Regl haftalarımda çok şiş oluyorum ben. Onu attım bence.
Ama rakamlar motive etti yine de
Artık burda olduğuna göre pes etmek yok5 aydir mi masallah yaben en fazla 40 gun civari yapabilmistim sonra plato donemi sonra usanma ve kapanis
Ortak sence haftaya 55 olur muyumArtık burda olduğuna göre pes etmek yokbak bana 3 kilo daha versem toplam 30 kilo vermiş olacağım inşallahhhh
Ortak sence haftaya 55 olur muyum
Sadece yağ ve şişlik atılsınYa atalim da ne attigimizin bir onemi yok
Insallah canim. En son 10 yil onceymis ah ahhaftaya olma kızzz aman diyim ama olacaksın inşallah zamanla az kaldı ortim
dinlen yavrum her gün spor olmaz. haftada 3 gün bile kafi
haha işte tam olarak aradığım motivasyonHosgeldin
Gruba tabi ki uyum sağlarsın. Cok tatli bir ortami var.
Nasıl oluyor biliyor musun aman simdi yesem, benim yuzumden ortagimda kaybedecek diyorsun ve yemiyorsun bu bir avantaj.
Bir diger avantajda ben su an cidden cok zor bir diyet uyguluyorum (diyetisyenle ). Burda ki arkadaşlar harikasın falan diyor o destek oluyor. Sonra bakıyorum herkes bogazini tutuyor bende yapayim bariii diyorum
Ay insallah ya darisi basimaArtık burda olduğuna göre pes etmek yokbak bana 3 kilo daha versem toplam 30 kilo vermiş olacağım inşallahhhh
Hoş geldin canımMerhabalar umarım kısa zamanda uyum sağlarımHerkese sağlıklı günler dilerim
- 4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Flipendo
İsim (İsteğe Bağlı ): -
Mesleğiniz: Öğrenci
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 79.8
Hedef kilonuz : 69.8 ( Şu anlık gözüme en yakını seçmek istedim)
Kilo alma hikayeniz : Aslında ben küçüklüğümden beri her zaman kilolu bir insan olmuşumdur. O yüzden bir hikayesi yok.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?: Kabul edelim kilolu olmak hem sağlık açısından hem de hayatı yaşamak açısından kocaman bir duvar olmuştur. Benim için artık bir dönüm noktası, şu an veremezsem ileride verirken daha çok zorlanacağımı düşünüyorum. Bunu yapmamın artık zamanı geldi, pazartesi başlamak yerine her gün pazartesi olsun dedim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?: Hayır bu benim ilk deneyimim
Yani bence güzel olur ben zaten gün içinde yediklerimi fatsecret de yazıyorum hesaplıyorum . olabilir canım kalori hesabı ileE English_teacherrrsedulu Varyemez kalori hesaplıyarak mı yapalım sizce?
Aslında bence güzel olur. Telefonlara uygulamaları yükleyelim.
Her gün menünün paylaşımının yanında aldığımız gün sonu kalorileri de yazarız.
Tüm gün şu kadar kalori aldım, sporla bu kadar yaktım, son durum bu gibisinden.
Boyle birkac kisi yapacak isek. Bende yapmak isterimE English_teacherrrsedulu Varyemez kalori hesaplıyarak mı yapalım sizce?
Aslında bence güzel olur. Telefonlara uygulamaları yükleyelim.
Her gün menünün paylaşımının yanında aldığımız gün sonu kalorileri de yazarız.
Tüm gün şu kadar kalori aldım, sporla bu kadar yaktım, son durum bu gibisinden.
Süpersin kaptanımBoyle birkac kisi yapacak isek. Bende yapmak isterim
Yaaa yavrum demene bayılıyorum biliyor musun böyle zihnimde çok öğretmenvari bir tavır canlanıyordinlen yavrum her gün spor olmaz. haftada 3 gün bile kafi
Bende kalori hesaplamak isterimBoyle birkac kisi yapacak isek. Bende yapmak isterim
BendeeeBoyle birkac kisi yapacak isek. Bende yapmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?