- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Spor da ekle çünkü alınan kalori verilen kalori belli olsunUygulama basit Vera nin dedigi
Ben bugun tahmini yazdim
Sporumu eklemedim programa
Ekleyecek miyiz?
HarikaKızlar kalori sayimina bende varim
O ne demekKaptanım örnek bi şekilde kalorili spor eklenmiş bi paylaşım yapsan da bugünkü menümüzü ona göre yazsakArrietty_
Ben de kalori sayabilirim, hangi programı indirelim?Bu hafta Yaris bu sekilde ne dersiniz kizlar
Kalori takibi yapanlar ve yapmayanlar. Free Dedim onlara :)
Eki Görüntüle 2747732
En son uygulamayi da ekler misin?Ya ben uygulama nin ayni olmasina gerek yok derim.
Benim icin fark etmez hangisi oldugu. Yeter ki guvenilir olsun
Şahane, yarışalımHaha tamam
Isim konusuna acigim :))
Katilmak isteyenler en gec 21 de haber versin.
2 grup olup bu hafta Yaris bu sekilde olmasi degisiklik Olur :)
Hoşgeldin.merhaba, hoş buldum :) ben hep kendim başladım başladım sonra daha fazla yedim biraz da ondan aldım bu kilolarıbir de gece yemelerim yüzünden, onu bıraksam otomatik kilo veririm sanırım :)
burda beraberce motive olurum inşallah ben de bırakmam yine..
bende fatsecret var ben de kalori sayarım, katılırım :) adım atıyorum her gün min 5000 eliptik falan da yapabilirim. hepimize kolay gelsin bol eksiler olsun :)
Çok güzel adım sayını artırmaya teşvik ederiz bolca adım yarışmalarımız oluyor. Gece yemeyi kesince düzene giriyor kilo en önemlisi omerhaba, hoş buldum :) ben hep kendim başladım başladım sonra daha fazla yedim biraz da ondan aldım bu kilolarıbir de gece yemelerim yüzünden, onu bıraksam otomatik kilo veririm sanırım :)
burda beraberce motive olurum inşallah ben de bırakmam yine..
bende fatsecret var ben de kalori sayarım, katılırım :) adım atıyorum her gün min 5000 eliptik falan da yapabilirim. hepimize kolay gelsin bol eksiler olsun :)
Afiyet olsun canim
Eski usul Devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?