Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba, hoş buldum :) ben hep kendim başladım başladım sonra daha fazla yedim biraz da ondan aldım bu kiloları bir de gece yemelerim yüzünden, onu bıraksam otomatik kilo veririm sanırım :)
burda beraberce motive olurum inşallah ben de bırakmam yine..
bende fatsecret var ben de kalori sayarım, katılırım :) adım atıyorum her gün min 5000 eliptik falan da yapabilirim. hepimize kolay gelsin bol eksiler olsun :)

Hoşgeldin.
O gece yemeleri benim kabusum. Evlenmeden önce esim ne yiyebilirsin ki en fazla dedi. Bor gece de cocostar metro albeni yedim bir tane daha vardi onun yarisini yedim. Birde düşün ki oglen buyuk boy pizza ve cola yemis arkasina sufle yemistim. tabi eşim bir daha ne yiyebilirsin demedi. kucultebilsem onu bile yiyebileceğimi anladi.
Ama simdi ot et ot et gidiyorum. Allah bozmasın

Misafirim geliyor yan komşum eltim gelmeden menü yazayım
A arrietty V _Vera
08.00 1 haşlanmış yumurta
11. 30 et döner dürüm ödül yaptım çok ısrar ettiler
yarım bardak kefir
18.00 15 adet yer fıstığı
19.15 1 kepçe şehriye
2 kaşık pırasa 1 dilim turp
Su 3.5 lt

Çok güzel adım sayını artırmaya teşvik ederiz bolca adım yarışmalarımız oluyor. Gece yemeyi kesince düzene giriyor kilo en önemlisi o

Afiyet olsun canim
Ödülunde iyi bence.
Seker cikolata degil en azindan

Eski usul menü yazıp altına toplam kalorimizi mi yazalım çünkü katılmayanlar da olacak yoksa uygulamadan fotoğraf mi atalım ama menülerin de tam gözükmesi gerekiyor ? Arrietty_ @_Vera_
Eski usul Devam
Sabah yediklerimizi yazip kalori miktari yazabiliriz
Ben simdi ornek yapacagim
Katilmak istiyorum demeyenleri free listeye ekliyorum. Son cagri :))
1 saat sonra Duyuru yapacagim kizlar
Ney nasil, Kim nerde. Kac kilo ile basladi.
Örnek paylasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…