Yani bence güzel olur ben zaten gün içinde yediklerimi fatsecret de yazıyorum hesaplıyorum . olabilir canım kalori hesabı ile
Boyle birkac kisi yapacak isek. Bende yapmak isterim
Bende kalori hesaplamak isterim
Süper....Bendeee
Insalahhh ♡♡♡♡haha işte tam olarak aradığım motivasyonNice sağlıklı günlerimize ve giden kilolarımıza
Olur ben varım bu hafta öyle dikkat edelim bakalım bir haftalık verim nasıl olacakE English_teacherrrsedulu Varyemez kalori hesaplıyarak mı yapalım sizce?
Aslında bence güzel olur. Telefonlara uygulamaları yükleyelim.
Her gün menünün paylaşımının yanında aldığımız gün sonu kalorileri de yazarız.
Tüm gün şu kadar kalori aldım, sporla bu kadar yaktım, son durum bu gibisinden.
Hahaha kahkaha attım evde benimki daha çok seksivari olurYaaa yavrum demene bayılıyorum biliyor musun böyle zihnimde çok öğretmenvari bir tavır canlanıyor
Bence süper fikirO zaman bir önerim var bu hafta takimca aynı uygulamayı indirip kalori hesaplayalım sporları yazalım bakalım haftalık nasıl sonuçlar alacağız?
Bence güzel fikirO zaman bir önerim var bu hafta takimca aynı uygulamayı indirip kalori hesaplayalım sporları yazalım bakalım haftalık nasıl sonuçlar alacağız?
Ben diyetkolik yüklemiştim, hazır üyeliğimde vardı zaten. Akşam bitimde yüklerim fotoyu. Şu anda 300 kalorilerdeyim.Kızlar ben bugün yediğim ve de yemeyip ama yemiş gibi bazı yiyecekleri hesapladım çıkan sonuç bu
160 boy 74 kilo üzerinden hesapladım
Ben giremem mesela belli bir listeye tabiyim yaBence güzel fikir
Takimca degilde katilmak isteyen diyelim.
O zaman bir uygulama belirleyelim hangisi daha dogru kalori hesaplar ?Bence güzel fikir
Takimca degilde katilmak isteyen diyelim.
Benim uygulamalar turkce degil :/O zaman bir uygulama belirleyelim hangisi daha dogru kalori hesaplar ?
Hepimize en uygun fatsecret gibi kaptanım sende var mı fatsecret dil seçenekleri vardj onunBenim uygulamalar turkce degil :/
Ama ikon olarak en guvenli ve dogru kalori hesabi olan su
Evde eşine bir nuri alço gibi bir viski daha alır mıyız yavrum mu diyorsunHahaha kahkaha attım evde benimki daha çok seksivari olur
VarHepimize en uygun fatsecret gibi kaptanım sende var mı fatsecret dil seçenekleri vardj onun
Aynen anahtar gibi ortak uygulama onu kullanabiliriz istersenVar
Anahtar girisi gibi ise ikonu
Bu doğru değil abla ben indirmiştim bunu eksik sayıyor karbda kaloriyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?