Boyle olunca tek tek yazmaya gerek yokEki Görüntüle 2747807
Fatsecretta böyle oluyor bu yüzden dedim fatsecret yapalım kalori saymayanlar için bile liste oluşuyor. Bu arada bugün free day benim için izne çıktım diye pişman değilim hahaha
Evet ama hepppsi karb@_Vera_ tum gunluk kalorin mi o?
Afiyet olsun abla yine güzel bir menü olmuşArrietty_ ,@_Vera_ , sedulu
Kahvalti oncesinde 2 kuru incir, üzerine ılık su...
KAHVALTİ:
Bol yesillik
Klasik kahvaltı tabağın
Açık, şekersiz çay
Sade Türk Kahvesi
1 adet ceviz
5 adet çiğ fındık
Yeşil çay
OGLEN:
Buharda pişmiş brokoli
Pul biberli yoğurt
Yeşil çay
1 y.kasigi dut kurusu
AKSAM:
Fırında çupra
Bir kase kış salatası
SU:
3 lt
SPOR:
7357 adım
368 puan
Diz-bacak egzersizi
100 puan
TOPLAM: 468 puan
Günaydın canlarım bu haftaki durum
hiç canını sıkma ödem gider reglin yakın mı yakınsa reglden dolayıdır oOlabilir yapıyorum birşeyler ama şişim hissediyorum hep stresten oluyor
süper eksi kaptanım maşallah
abla 500 gram az mı şahanesin maşallahGecen hafta: 82,1
Bu hafta 81,6
Fark: 0,5
%0,609
sende çok güzel gidiyorsun abla maşallah sana
haftaya 69 göreceğine eminim canım ama kilo vermek takımda aktif olmaktan geçiyor aktif oldukça gaza geliyor moral buluyorsun daha bir ciddi oluyorsun diyette takımdan hiç uzaklaşma derim
sen biraz spor yapma gör bak 1 kg daha düşücek hep aklımdan bu geçiyordu ama böyle de eksin şahane
kilodan yakındık ama eksiyle geldik bizi taşlamasa bari takım hahaha çok güzel eksi tebrik ederimGeçen hafta: 65.200
Bu hafta:64.500
Fark:700 gr
Yüzde: 1,073
Gelecek hafta için hedef kilo: 63.5
@_Vera_Arrietty_ E English_teacherrr
ortagim bu hafta için çok teşekkür ederim.
canım o 100 gramcık hiçbir şey sakın takma kendine dert etmeGünaydın arkadaşlar + çıktım maalesef
Geçen hafta =64,7
Bu hafta=64,8
Fark=+0,1
Yüzde =+0,154
kilo azaldıkça böyle az eksiler çıkıyor ama sakın kendine bunu dert etme şahane ilerliyorsun canım ama takımda daha aktif görmek isterim seni. çok güzel hem bize hem de kendine moral oluyorsun aktif oldukça yerin belli eskiye nazaran
şahane eksi maşallah sanaGünaydınlar herkese hayırlı cumalar
Geçen cuma 97.8
Bu hafta 96.7
Fark 1.1
Kilo veren herkesei tebrik ediyorum aynen devam kızlar
Arrietty_ @_Vera_ sedulu A Aylakkadin
eksinin azı çoğu olmaz tebrik ederim
mükemmel bir eksi maşallahEki Görüntüle 2747442
Geçen hafta 70.95
Bu hafta 69,50
Fark 1,45
%2,04
Haftaya 68,5 umarım
Geçen hafta regl haftamdı, kendimi acayip şiş hissediyordum zaten. Bu farkın tamamen kilo kaybı olmadığını biliyorum. Akşama kadar neredeyse sıfır iştahla geçirip bu yüzden akşamları diyete uygun yiyemediğim bir haftaydı. Çok sağlıklı bir diyet haftası değildi aslında ama günlük toplam kalori ile biraz kayıp oldu sanırım. Aralıklı oruç denemek istiyorum, aranızda deneyen oldu mu?
Bu sabah limonlu su,
yarım kibrit kutusu kadar sahanda yumurta, 2 zeytin, fındık büyüklüğünde peynir, 1 ince dilim ekmek, 1 bardak çayla açılış yaptım.
Şu çirkin ayak görüntüm için sorry kızlar. İşe geç kalmıştım acele acele çektim.
canım menülerin çok dengeli zaman zaman ödemler kas şişkinlikleri oluyor sen canını sıkma
merhaba aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım öğrenciyim inşallah birlikte çok güzelkilolar vereceğiz bir sorunuz olursa özelden veya burdan sormanız yeterli.Serina 08
Müzeyyen
Ev hanimi
29
Evli
2 cocugum var biri 4 digeri 2 yasinda :)
Eskisehir
1.54
85.7
55
Kendimi bildim bileli hep toplu biriydim. Zamanla diyet yapipi kilo vermisligimde var. Ancak kizima dogum yaptiktan sonra 2 yil icinde 20 kg alarak tarihe imza aatim maalesef
Kolestrol sorunu yasiyorum ve evet hemde bu yasta. Ve tabi ki gorsellikte var.. artik beden sorunundan vok giyecek bisi bulamiyorum kendime.
Bu ilk yarismam oluacak. Daha once hic katilmadim
çok geçmiş olsun canım neyin var?
ya harika şeyler yazmışsınız bu şekilde bilinçli olmanızı tebrik ederimÇok teşekkür ederim. İki çocuğum var ve çalışan bir anneyim. Akşam eve koşa koşa gidip yemek yapmaya çalışıyorum. Kendime özel diyet listesi falan hazırlayamıyorum yani. Ne yemek yapıldıysa onu tüketiyorum.
Hayatımda hiç diyetisyene gitmedim. Kendimi tanıyorum herhangi bir konuda zorlama yada kısıtlamaya gelemeyen bir yapım var çünkü
Ama 2 sene önce yaptığım diyet hakkında fikir verebilirim. Gerçekten faydasını gördüm ama kilomu korumayı beceremedim malesef. O dönem 1,5 ayda 8-9 kg verdim.
Sabahları limonlu yada doğal elma sirkeli su ile güne başladım.
Bazen tarçınlı sütle kahvaltı öğününü geçiştirdim.
Yediğim her ne ise porsiyonları eskiye göre yarıya indirdim.
Pilav, makarna yaptıysam 1 tatlı kaşığı ile nefsimi körelttim sadece.
Akşam 6 gibi son öğünü yapıp günü kapattım, haftada en az 3 gün spor yaptım.
Gece yatmadan pul biber/nane eşliğinde ayran yada yoğurt tükettim. (kiminde pul biber bağırsak düzenini bozabiliyormuş)
Şeker ihtiyacım için tarçını çok tükettim, acayip tokluk hissi veriyor. (hatta bir yerde tarçın yağı koklamanın açlık hissini kaybettiğini okumuştum)
Mesela ara öğünlerde elmayı küp küp doğrayıp üstüne tarçın serpip yedim, hem canın tatlı çekmiyor hemde tokluk hissi veriyor.
Telefonuma kalori hesaplaması yapan bir uygulama yükledim. Her öğünümü kayıt edip günlük kalori alımını geçmemeye çalışıyordum.
Yaptığım sporları da ekleyebliyorsun oraya ve günlük haftalık aldığın kalori takibide yapılıyor.
Kendimi çok aç hissettiğimde 1 bardak ayran içtim. Bunu özellikle akşam yemeklerinden yarım saat önce yapıyordum. Gerçekten yarı tok oturuyorsun sofraya.
Ofiste otururken toto sıkıp bırak, oturarak yapabileceğim bacak hareketlerini yaptım. Akşam dizi izlerken bile göbeğimi sık bırak yapardım.
Çok motiveydim 6 onluklarla tanışıp şok olduğum bir dönemdi. Herşey kafada bitiyor aslında.
Bunu sorduğun için çok teşekkür ederim sana, bu yaptıklarımı unutmuşum resmen hatırlattın bana. Tekrar uygulamaya başlayacağım hepsini.
Kısacası; bu işin mantığı kilo vermek istiyorsan şu anda aldığından daha az kalori alıp o aldığının bir bölümünü sporla yakmak.
Düşünsene şu anda günde 2.000 kalori alıyorsun diyelim,ama diyete başlayınca günlük 1.400 le sınırladın. Onunda sporla 500-600 kadarını yaktın. Bu matematikle eskiye nazaran en az 1.000 kalori daha az alıyorsun, kilo vermek kaçınılmaz oluyor. Bu mantığı mutfak düzenimize, yemek kültürümüze , vücut sistemimize göre geçirmeliyiz hayatımıza.
ekmekler artı getirdi seni hepp ah o ekmekler25.12.2020 kilo bildirimim
Gecen cuma :57
Bugün :57.2
Fark+200 Eki Görüntüle 2747552
Arrietty_ @_Vera_
merhaba hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera takımla ve diyetle ilgili sorunuz varsa burdan veya özelden yazmanız yeterli.Eminim birlikte çok güzel kilolar vereceğiz.Merhaba herkese, ben de geldim :)
sahiesmeriiim nasil oldun??
ayy şahane bir ödül olmuş menü de çok güzel afiyet olsun
yine harikasın abla maşallah ya ne güzel gidiyorsunArrietty_ ,@_Vera_ , sedulu
Kahvalti oncesinde 2 kuru incir, üzerine ılık su...
KAHVALTİ:
Bol yesillik
Klasik kahvaltı tabağın
Açık, şekersiz çay
Sade Türk Kahvesi
1 adet ceviz
5 adet çiğ fındık
Yeşil çay
OGLEN:
Buharda pişmiş brokoli
Pul biberli yoğurt
Yeşil çay
1 y.kasigi dut kurusu
AKSAM:
Fırında çupra
Bir kase kış salatası
SU:
3 lt
SPOR:
7357 adım
368 puan
Diz-bacak egzersizi
100 puan
TOPLAM: 468 puan
menün ve adımların şahane canım
karbonhidrat ağırlıklı olmuş sanki ama hepsi doğal karb. Afiyet olsun canımKahvaltı saat 10
1 adet haslanmis yumurtaa
1 domates
1 salatalik
4 adet yesil zeytin
Sekersiz bitki cayi 2 dilim ekmek
Kusluk 1 elma
Öğlen saat 14.00
2 kepçe sütlüpatates corbasi
1 porsiyon mantar sote
1 dilim ekmek
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
Ara öğün 1 avuc findik
Aksam
Pirincli ispanakyemegi
2 kepce sütlü patates corbasi
3 yemek kaşığı yoğurt
Suyu tam sayamadim ama 2 litre civarında
Spor leslie 1 mil
16 dk 112 puan
Ainan günlük kalori 1190
Afiyet olsun abla yine güzel bir menü olmuş
Hiç ödüldemi yapmıyorsun ne güzel eksi gelmiştin yapsaydın ya.
Ben artı geldiğim halde ödül yaptım
Cok düzenli yazıyorsun beğendimKahvaltı
Saat: 10:00
Kalori: 285 Kcal
Yarim domates
Yarım salatalık
2 kibrit kutusu peynir
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim ekmek
6 zeytin
Öğle Yemeği
Saat: 14.30
Kalori: 403 Kcal
Tavuk suyu çorba
1 dilim ekmek
3 mandalina
2 parça çikolata
1 ulker piko
1 etipuf
Ara öğün
1 mandalina
2 ceviz
Yeşilçay
Akşam yemeği
Saat: 19:00
Kalori: 371 Kcal
Baharatlı fırinda Karnabahar, yogurtlu
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Kalori: 422 Kcal
TOPLAM KALORİ: 1202 Kcal
SU: 1.2 litre (şimdilik)
YEŞİL ÇAY: 2 fincan
SPOR
Yürüyüş: 8800 adım
Toplam: 409 Puan
Selam kızlar, bence de kalorileri paylaşalım. Dün de paylaşmıştım ben. Bugun birazcık daha az kalori almışim mesela.
2.günum de böyle geçti. Yatana kadar bi şey yemek istemiyorum su, yeşilçay içerim.
Gerçekten bir ekibe dahil olmak bana bir sorumluluk yükledi. İyi ki varsiniz, iyi hissediyorum.
Cok düzenli yazıyorsun beğendimo zaman seni de kalori sayımı grubuna ekliyoruz
Yazi kismi harikada dünde cikolata vardiKahvaltı
Saat: 10:00
Kalori: 285 Kcal
Yarim domates
Yarım salatalık
2 kibrit kutusu peynir
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim ekmek
6 zeytin
Öğle Yemeği
Saat: 14.30
Kalori: 403 Kcal
Tavuk suyu çorba
1 dilim ekmek
3 mandalina
2 parça çikolata
1 ulker piko
1 etipuf
Ara öğün
1 mandalina
2 ceviz
Yeşilçay
Akşam yemeği
Saat: 19:00
Kalori: 371 Kcal
Baharatlı fırinda Karnabahar, yogurtlu
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Kalori: 422 Kcal
TOPLAM KALORİ: 1202 Kcal
SU: 1.2 litre (şimdilik)
YEŞİL ÇAY: 2 fincan
SPOR
Yürüyüş: 8800 adım
Toplam: 409 Puan
Selam kızlar, bence de kalorileri paylaşalım. Dün de paylaşmıştım ben. Bugun birazcık daha az kalori almışim mesela.
2.günum de böyle geçti. Yatana kadar bi şey yemek istemiyorum su, yeşilçay içerim.
Gerçekten bir ekibe dahil olmak bana bir sorumluluk yükledi. İyi ki varsiniz, iyi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?