- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Aa bu haftada eşli miydi süperr707.ETAP EŞ LİSTESİ
E English_teacherrrCeyhans
CanTorun istanbulin
@Serina08caroline84
sedulu @neutral
Varyemez pamukskr
Arrietty_ rockandroll
E English_teacherrr A Aylakkadin
Night owl Flipendo
EŞ olma kurallarını bir kez daha hatırlatayım:
1- Eşler menülerine birbirlerini etiketleyip yorum yaparlar örn: eşim bugün yediklerin dengeli güzel bir gün veya eşim karb fazla olmuş sanki sana 10 dk adımlama cezası vereyim
2- Spor puanlarınız eşlerinizle birlikte toplanır örn: x in tüm hafta yaptığı spor puanı + ynin yaptığı spor puanı toplamı o haftaki eşlerin toplam puanı olur diğer eşlerle bu puanlarla yarışırsınız.
3- 3 gün eşini madur eden menü yazmayan takıma girmeyen eşini kaybeder ve 3 hafta eş alamaz spor puanları toplanmaz ve tablolarda yer alamaz
orda hata olmuş canım mesajı düzenledim tekrar kontrol et istersenAa bu haftada eşli miydi süperrCeyhans canım eş olmuşuzzz hadi hayırlısı bu hafta güzel geçsin inşallah
@_Vera_ aysem 2 sefer eşleşmiş birisi benimle707.ETAP EŞ LİSTESİ
E English_teacherrrOzzybal
CanTorun istanbulin
@Serina08caroline84
sedulu @neutral
Varyemez pamukskr
Arrietty_ rockandroll
E English_teacherrr A Aylakkadin
Night owl Flipendo
Ceyhans @_Vera_
1- Eşler menülerine birbirlerini etiketleyip yorum yaparlar örn: eşim bugün yediklerin dengeli güzel bir gün veya eşim karb fazla olmuş sanki sana 10 dk adımlama cezası vereyim
2- Spor puanlarınız eşlerinizle birlikte toplanır örn: x in tüm hafta yaptığı spor puanı + ynin yaptığı spor puanı toplamı o haftaki eşlerin toplam puanı olur diğer eşlerle bu puanlarla yarışırsınız.
3- 3 gün eşini madur eden menü yazmayan takıma girmeyen eşini kaybeder ve 3 hafta eş alamaz spor puanları toplanmaz ve tablolarda yer alamaz
Allah veraaahala tabloda hata var allah allah vera kafayı yedi iyice E English_teacherrr seni iki kez yazmışım
Free Citirlar | Kalorisayangiller |
CanTorun | _Vera_ |
pamukskr | Aylakkadin |
Melegimkorusun | sedulu |
Caroline84 | neutral |
JaneRizzoli | Ayse_M |
Night Owl | Ceyhans |
Flipendo | Arrietty_ |
Hyperborea17 | ozrengin |
Serina08 | |
Ozzybal | |
Istanbulin | |
Rockandroll |
@_Vera_ aysem 2 sefer eşleşmiş birisi benimle
afedersiniz kızlar tablo ders ödev derken kafam çorba oldu takım işini ödeve ödevi takıma atmadım allahtan hahahaha
Cok iyi anlıyorum seniafedersiniz kızlar tablo ders ödev derken kafam çorba oldu takım işini ödeve ödevi takıma atmadım allahtan hahahaha
Haha isim süper olmuş kııaaz kalorisayangiller
Free Citirlar Kalorisayangiller CanTorun _Vera_ pamukskr Aylakkadin Melegimkorusun sedulu Caroline84 neutral JaneRizzoli Ayse_M Night Owl Ceyhans Flipendo Arrietty_ Hyperborea17 ozrengin Serina08 Ozzybal Istanbulin Rockandroll
Kızlar bu hafta takımda 2 adet takım var kalorisayangiller vs free çıtırlar bakalım kalori sayan kızlar mı daha fazla kilo vericek yoksa free çıtırlar mı ??
İyi olan kazansın
707.ETAP EŞ LİSTESİ
E English_teacherrrOzzybal
CanTorun istanbulin
@Serina08caroline84
sedulu @neutral
Varyemez pamukskr
Arrietty_ rockandroll
[/USER] A AylakkadinCeyhans
Night owl Flipendo
Yok Canım olurmu sende bir sürü şeyle uğraşıyorsun yazık sana da sağol vallaafedersiniz kızlar tablo ders ödev derken kafam çorba oldu takım işini ödeve ödevi takıma atmadım allahtan hahahaha
Ayy inşallah canım hadi inşallah çok güzel bir hafta olsun . sende kalori sayacaksın demi
Belli bir program var mi ?Haha isim süper olmuş kııaaz kalorisayangiller
hahahhaa benim kocam yok ya ben ondan yazmadım kendimi listeye ahahaha takım kızları yok mu çevrenizde biri bana zengin yakışıklı kültürlü bir koca bulun listeye giriyimBen eşli paylaşım diyince kocalarinizdan bahsediyorsunuz sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?