Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

707.ETAP EŞ LİSTESİ
E English_teacherrr Ozzybal
CanTorun istanbulin
@Serina08 caroline84
sedulu @neutral
Varyemez pamukskr
Arrietty_ rockandroll
[/USER] A Aylakkadin Ceyhans
Night owl Flipendo

EŞ olma kurallarını bir kez daha hatırlatayım:
1- Eşler menülerine birbirlerini etiketleyip yorum yaparlar örn: eşim bugün yediklerin dengeli güzel bir gün veya eşim karb fazla olmuş sanki sana 10 dk adımlama cezası vereyim
2- Spor puanlarınız eşlerinizle birlikte toplanır örn: x in tüm hafta yaptığı spor puanı + ynin yaptığı spor puanı toplamı o haftaki eşlerin toplam puanı olur diğer eşlerle bu puanlarla yarışırsınız.
3- 3 gün eşini madur eden menü yazmayan takıma girmeyen eşini kaybeder ve 3 hafta eş alamaz spor puanları toplanmaz ve tablolarda yer alamaz

Aa bu haftada eşli miydi süperr Ceyhans canım eş olmuşuzzz hadi hayırlısı bu hafta güzel geçsin inşallah

@_Vera_ aysem 2 sefer eşleşmiş birisi benimle

Free CitirlarKalorisayangiller
CanTorun_Vera_
pamukskrAylakkadin
Melegimkorusunsedulu
Caroline84neutral
JaneRizzoliAyse_M
Night OwlCeyhans
FlipendoArrietty_
Hyperborea17ozrengin
Serina08
Ozzybal
Istanbulin
Rockandroll

Kızlar bu hafta takımda 2 adet takım var kalorisayangiller vs free çıtırlar bakalım kalori sayan kızlar mı daha fazla kilo vericek yoksa free çıtırlar mı ??
İyi olan kazansın

Haha isim süper olmuş kııaaz kalorisayangiller

Ben eşli paylaşım diyince kocalarinizdan bahsediyorsunuz sanmıştım

Ben eşli paylaşım diyince kocalarinizdan bahsediyorsunuz sanmıştım
hahahhaa benim kocam yok ya ben ondan yazmadım kendimi listeye ahahaha takım kızları yok mu çevrenizde biri bana zengin yakışıklı kültürlü bir koca bulun listeye giriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…