- 5 Mart 2008
- 281
- 1.515
- 638
Aaa öyle mi oluyoor ??Yazi kismi harikada dünde cikolata vardi
2 parca cikolata
1 eti puf
1 piko
Haydi bugun Cuma. Ödül diyorum
Silbastan diyip yarin cikolatasiz paylasim istiyorum.
Eger var ise yediginin kalori miktari spor cezasi verecegim : -) Demedi deme
Cok teşekkür ederim @_Vera_hiç canını sıkma ödem gider reglin yakın mı yakınsa reglden dolayıdır o
süper eksi kaptanım maşallah
abla 500 gram az mı şahanesin maşallah
sende çok güzel gidiyorsun abla maşallah sana
haftaya 69 göreceğine eminim canım ama kilo vermek takımda aktif olmaktan geçiyor aktif oldukça gaza geliyor moral buluyorsun daha bir ciddi oluyorsun diyette takımdan hiç uzaklaşma derim
sen biraz spor yapma gör bak 1 kg daha düşücek hep aklımdan bu geçiyordu ama böyle de eksin şahane
kilodan yakındık ama eksiyle geldik bizi taşlamasa bari takım hahaha çok güzel eksi tebrik ederim
canım o 100 gramcık hiçbir şey sakın takma kendine dert etme
kilo azaldıkça böyle az eksiler çıkıyor ama sakın kendine bunu dert etme şahane ilerliyorsun canım ama takımda daha aktif görmek isterim seni. çok güzel hem bize hem de kendine moral oluyorsun aktif oldukça yerin belli eskiye nazaran
şahane eksi maşallah sana
eksinin azı çoğu olmaz tebrik ederim
mükemmel bir eksi maşallahtakımda aktif olmanızı çoook isterim çünkü şahane işler başaracağımıza eminim
canım menülerin çok dengeli zaman zaman ödemler kas şişkinlikleri oluyor sen canını sıkma
merhaba aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım öğrenciyim inşallah birlikte çok güzelkilolar vereceğiz bir sorunuz olursa özelden veya burdan sormanız yeterli.
çok geçmiş olsun canım neyin var?
ya harika şeyler yazmışsınız bu şekilde bilinçli olmanızı tebrik ederim
ekmekler artı getirdi seni hepp ah o ekmekler
merhaba hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera takımla ve diyetle ilgili sorunuz varsa burdan veya özelden yazmanız yeterli.Eminim birlikte çok güzel kilolar vereceğiz.
sahiesmeriiim hep aklımdasın canım nasılsın ? Çocuklar nasıl oldu ?
ayy şahane bir ödül olmuş menü de çok güzel afiyet olsun
yine harikasın abla maşallah ya ne güzel gidiyorsun
menün ve adımların şahane canım
karbonhidrat ağırlıklı olmuş sanki ama hepsi doğal karb. Afiyet olsun canım
He ya bide ufacık kesince bence o kadar değil ama öyle kabul ettimKizzz meyveli kekin kalori amma yüksekmiş
Üye | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Toplam |
| 797 | 1.290 | 825 | 760 | 525 | 325+210 | 150+450 | 5.332 |
E English_teacherrr & A Aylakkadin | 662 | 570 | 965 | 850 | 690 | 435+360 | 315+625 | 5.472 |
| 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 800 | 415 | 441 | 418 | 0 | 180 | 0 | 2.254 |
| 818 | 1.484 | 1.363 | 1.592 | 1.283 | 924+760 | 920+805 | 9.949 |
| 1.258 | 875 | 1.105 | 1.550 | 1.050 | 850 | 1250 | 7.938 |
@Ozlemlerhayallar &
| 163 | 0 | 130 | 0 | 250 | 661+250 | 0 | 1.453 |
| 0 | 35 | 280 | 0 | 280 | 0 | 0 | 595 |
| 858 | 795 | 641 | 1.035 | 760 | 200+390 | 0 | 4.679 |
| 500 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 500 |
| 590 | 590 |
Kullanici | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Perşembe |
| |||||||
| 10A | ||||||
A Aylakkadin | |||||||
| |||||||
| ?? | ?? | |||||
E English_teacherrr | |||||||
| |||||||
| |||||||
@_Vera_ | 25 A | ||||||
| 20 B | MUAF | ?? | ||||
| MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | |||
| 10 M | 20 S | 30 IP | MUAF | MUAF | MUAF | |
| |||||||
| 20 S | 20 S | |||||
| 100 IP | ?? | |||||
| ?? | ||||||
| ?? | ?? | |||||
@Ozlemlerhayallar | ?? | ||||||
| 10 M | 10 S | ? | ?? | |||
|
Ben dusunuyorum, fakat her ise yetismek istiyorum yetisemedim. Ben muhendisim ve pandemi sebebiyle karmakarisik calisiyorum. Dun sabah calistim bugun sabah basladim hala calisiyorum ve fenalik geldi. Acikcasi sabah oglana pankek yap ise yetis(home ofisim ama hazirlik asamam oluyor) derken unuttum tartilmayi. Ama haftaya cok daha aktif ve istekli olacagim.Night owl canim kilo bildirimini göremedim
H3RA_ Night owl caroline84 kizlar bu hafta aktif olmaya devam ederseniz,haftaya cuma esas listeye alabilirim sizi
Tabi esas listede olmak ayri bir sorumluluk gerektiriyor.
Esas listede olmak demek ; Her zaman aktif olup , menulerini, kilo bildirimlerini takim icin duzenli sekilde yapmakdir.Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alinamiyor. Tum bu kurallari kabul ediyor iseniz ve dedigim gibi bu hafta aktif olursaniz bir dusunun derim ?
Valla anlamadım canımSağlık olsun canım sen çok iyi beslenmistin bu hafta neden öyle oldu ki
Ödüllü birgün olmuş canım afiyet olsunBen bildiğim gibi yazayım en iyisi daha anlaşılır olur
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 çatal helva
1 kavala kurabiyesi(kendim yaptım)
K.k kaşar peynir
2 çatal patates kızartması
Ara
1 mandalina
3 kuru kayısı
Akşam
4 köfte
1 kase yoğurt çorbası
Bol salata
1 kase yoğurt
2 kaşık domates kurusu
Su =3 litre
Spor 6100 adım =305 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Melegimkorusun
Anliyorum canim seni. Oglun kucukdu dimi senin?Ben dusunuyorum, fakat her ise yetismek istiyorum yetisemedim. Ben muhendisim ve pandemi sebebiyle karmakarisik calisiyorum. Dun sabah calistim bugun sabah basladim hala calisiyorum ve fenalik geldi. Acikcasi sabah oglana pankek yap ise yetis(home ofisim ama hazirlik asamam oluyor) derken unuttum tartilmayi. Ama haftaya cok daha aktif ve istekli olacagim.Cok uzgunum.
eşimmm birinci olduk706. Etap en cok kilo veren esler
JaneRizzoli & pamukskr +3.1 kg
Afiyet olsun cnm suyun biraz az olmuş 2,5 litre yapmaya çalışsan belki kilo vermene faydası olur menün gayet güzelİyi akşamlar hanımlar
Cuma menüm
11:00
2 yk Lorlu biber, 5-6 dilim sucuk, roka, salatalık, 1 dilim ekmek
13:30
1 kare bitter çikolata, 1 tane yulaflı bar
18:30
4-5 dilim patates kızartması, 4 köfte, çok az biber kızartması, 1 kase haşlanmış brokoli
Su: 1,5lt
Spor: 11000adım : 550puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Ceyhans
14 aylik ve tam canavar olma zamani.Anliyorum canim seni. Oglun kucukdu dimi senin?
Evde galiba daha zor cocuk ile calismak.
Saglik calisaniyim bende. Neyseki cocuklar 5 yas ve 8 yasinda. Okadar zorlamiyorlar. Ama is,ev,yemek, dinlen,spor,takim,uslu olsada cocuklar ile vakit gecirme derken insan mahvoluyor.
Yarin sabah mumkun ise tartilip at canim
Yoksa bir sonraki cumaya kalir. Belki senin icin oylesi daha iyi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?