Programa yazmak zor ya. Cikmiyor turkce denedim. Neyse yarin dogru duzgun arastirip yapacagim. :)Kapuska yiyip turkce yazıyorsan tamamdir o iş
evet bir kaç gündür 4 dilimi geçirdim hep. 4 dilime kadar yiyince almıyordum da bu ara 6 dilimi felan buldu hep ,hareketsizlik de eklenince + çıkmam kaçınılmaz oldu .hiç canını sıkma ödem gider reglin yakın mı yakınsa reglden dolayıdır o
süper eksi kaptanım maşallah
abla 500 gram az mı şahanesin maşallah
sende çok güzel gidiyorsun abla maşallah sana
haftaya 69 göreceğine eminim canım ama kilo vermek takımda aktif olmaktan geçiyor aktif oldukça gaza geliyor moral buluyorsun daha bir ciddi oluyorsun diyette takımdan hiç uzaklaşma derim
sen biraz spor yapma gör bak 1 kg daha düşücek hep aklımdan bu geçiyordu ama böyle de eksin şahane
kilodan yakındık ama eksiyle geldik bizi taşlamasa bari takım hahaha çok güzel eksi tebrik ederim
canım o 100 gramcık hiçbir şey sakın takma kendine dert etme
kilo azaldıkça böyle az eksiler çıkıyor ama sakın kendine bunu dert etme şahane ilerliyorsun canım ama takımda daha aktif görmek isterim seni. çok güzel hem bize hem de kendine moral oluyorsun aktif oldukça yerin belli eskiye nazaran
şahane eksi maşallah sana
eksinin azı çoğu olmaz tebrik ederim
mükemmel bir eksi maşallahtakımda aktif olmanızı çoook isterim çünkü şahane işler başaracağımıza eminim
canım menülerin çok dengeli zaman zaman ödemler kas şişkinlikleri oluyor sen canını sıkma
merhaba aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım öğrenciyim inşallah birlikte çok güzelkilolar vereceğiz bir sorunuz olursa özelden veya burdan sormanız yeterli.
çok geçmiş olsun canım neyin var?
ya harika şeyler yazmışsınız bu şekilde bilinçli olmanızı tebrik ederim
ekmekler artı getirdi seni hepp ah o ekmekler
merhaba hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera takımla ve diyetle ilgili sorunuz varsa burdan veya özelden yazmanız yeterli.Eminim birlikte çok güzel kilolar vereceğiz.
sahi @esmeriiim hep aklımdasın canım nasılsın ? Çocuklar nasıl oldu ?
ayy şahane bir ödül olmuş menü de çok güzel afiyet olsun
yine harikasın abla maşallah ya ne güzel gidiyorsun
menün ve adımların şahane canım
karbonhidrat ağırlıklı olmuş sanki ama hepsi doğal karb. Afiyet olsun canım
Programın dil secenegi yok mu ?Programa yazmak zor ya. Cikmiyor turkce denedim. Neyse yarin dogru duzgun arastirip yapacagim. :)
Tavuk gogsu yazdim, hep tatli cikti
Ispanak yemegi dedim garip garip seyler cikti
Adamların niyeti cidden stajyer olarak çalıştırmak sanırım. Ben iş arıyorum diyince test projesi falan yollamadılar. Bugün aptal gerizekalı mal ben ne yaptım anlatıyorum. Kurumsal bir firmaya başvurdum. Aradan zaman geçti bugüne geldik. Sabah spordan çıktım,eve geldim,ales çalıştım. Bir baktım yabancı bir numara. Aradım açmadı. Sonra whatsappa ekledim. O kurumsal firma aramış. Tam da sporda olduğu saatte ve üzerinden zaman geçmiş. Ben fırsatımı neticemin altında ezmişim. Çok üzülüyorum. Erkek arkadaşım sabah ararsın diyor. Ama yine de üzüldümSelam
Kas agrilarin gecti mi?
Ayrica is konusmasina gittigin yerden haber var mi. Merak ettim
Bolgeyi degistirdim ama dil degismedi. Acaba telefonnun dilini degistirince Olur mu.. Bide oyle deneyeyimArrietty_ fatsecret degil mi o ayarlardan bölgeyi degistirmeyi bir desene kaptan ( oyle olmuyormus )
Uzulme canim. Sabah ararsin, insanlik hali.Adamların niyeti cidden stajyer olarak çalıştırmak sanırım. Ben iş arıyorum diyince test projesi falan yollamadılar. Bugün aptal gerizekalı mal ben ne yaptım anlatıyorum. Kurumsal bir firmaya başvurdum. Aradan zaman geçti bugüne geldik. Sabah spordan çıktım,eve geldim,ales çalıştım. Bir baktım yabancı bir numara. Aradım açmadı. Sonra whatsappa ekledim. O kurumsal firma aramış. Tam da sporda olduğu saatte ve üzerinden zaman geçmiş. Ben fırsatımı neticemin altında ezmişim. Çok üzülüyorum. Erkek arkadaşım sabah ararsın diyor. Ama yine de üzüldüm
Teşekkür ederim. Onun dışında üç şirketin düzenlediği eğitime katıldım. Haftasonlarım eğitimle geçecek. Kursu geçersem iş şansım olabilirmiş. Onun dışında kas ağrılarım geçmedi. Regl olduktan sonra azaldı. 10 gün sonra kuşak sınavım olacak. Bu da iyi haberlerim. Sen nasılsın kaptan the queen?Uzulme canim. Sabah ararsin, insanlik hali.
Umarim guzel haberler alirsin yarin aradiginda.
Kendine boyle acimasiz olma.
Selam kaptanımGeldim yine
Cocuklar oyun kurdu, yuzume bakmiyorlar :))
rockandroll merhaba esim
Hazir miyiz yarine?
Benim su icme sorunum var. 3 litre hedefim. Eger tutturamazsam bana su icme cezasi verebilirsin
Kapuska 100 gr 102 kcalBolgeyi degistirdim ama dil degismedi. Acaba telefonnun dilini degistirince Olur mu.. Bide oyle deneyeyim
Ne kadar guzel dolu dolu geciyor. Gecersin sen. Cok azimli ve caliskansin masallah. Pro olmaya yaklasiyormusun yani?Teşekkür ederim. Onun dışında üç şirketin düzenlediği eğitime katıldım. Haftasonlarım eğitimle geçecek. Kursu geçersem iş şansım olabilirmiş. Onun dışında kas ağrılarım geçmedi. Regl olduktan sonra azaldı. 10 gün sonra kuşak olacak. Bu da iyi haberlerim. Sen nasılsın kaptan the queen?
Himalaya tuzu ekliyorum suyuma bazen. Maden suyu da iciyorum. Bir ara elektrolit tableti atip suyuma iciyordum. Ona mi baslasam yine.Selam kaptanım
3 litre çok değil mi, vücudun elektrolit dengesini bozmayasın??
3 litreyi geçersen ceza veririm kaptan
Harikasınhiç canını sıkma ödem gider reglin yakın mı yakınsa reglden dolayıdır o
süper eksi kaptanım maşallah
abla 500 gram az mı şahanesin maşallah
sende çok güzel gidiyorsun abla maşallah sana
haftaya 69 göreceğine eminim canım ama kilo vermek takımda aktif olmaktan geçiyor aktif oldukça gaza geliyor moral buluyorsun daha bir ciddi oluyorsun diyette takımdan hiç uzaklaşma derim
sen biraz spor yapma gör bak 1 kg daha düşücek hep aklımdan bu geçiyordu ama böyle de eksin şahane
kilodan yakındık ama eksiyle geldik bizi taşlamasa bari takım hahaha çok güzel eksi tebrik ederim
canım o 100 gramcık hiçbir şey sakın takma kendine dert etme
kilo azaldıkça böyle az eksiler çıkıyor ama sakın kendine bunu dert etme şahane ilerliyorsun canım ama takımda daha aktif görmek isterim seni. çok güzel hem bize hem de kendine moral oluyorsun aktif oldukça yerin belli eskiye nazaran
şahane eksi maşallah sana
eksinin azı çoğu olmaz tebrik ederim
mükemmel bir eksi maşallahtakımda aktif olmanızı çoook isterim çünkü şahane işler başaracağımıza eminim
canım menülerin çok dengeli zaman zaman ödemler kas şişkinlikleri oluyor sen canını sıkma
merhaba aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım öğrenciyim inşallah birlikte çok güzelkilolar vereceğiz bir sorunuz olursa özelden veya burdan sormanız yeterli.
çok geçmiş olsun canım neyin var?
ya harika şeyler yazmışsınız bu şekilde bilinçli olmanızı tebrik ederim
ekmekler artı getirdi seni hepp ah o ekmekler
merhaba hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera takımla ve diyetle ilgili sorunuz varsa burdan veya özelden yazmanız yeterli.Eminim birlikte çok güzel kilolar vereceğiz.
sahi @esmeriiim hep aklımdasın canım nasılsın ? Çocuklar nasıl oldu ?
ayy şahane bir ödül olmuş menü de çok güzel afiyet olsun
yine harikasın abla maşallah ya ne güzel gidiyorsun
menün ve adımların şahane canım
karbonhidrat ağırlıklı olmuş sanki ama hepsi doğal karb. Afiyet olsun canım
Telefonu turkce yaptim olmadi. Programi kaldirdim, Tekrar yukledim.Kapuska 100 gr 102 kcalolmazsa boşver sen söyle biz yazarız
Ben yarı pırasa yapayım diyorum kıymalı , akşam için.Himalaya tuzu ekliyorum suyuma bazen. Maden suyu da iciyorum. Bir ara elektrolit tableti atip suyuma iciyordum. Ona mi baslasam yine.
Cok mu ki? Ben 2 yi zar zor yapiyorum ve o az benim icin. 3 L ictigim de güzelce kilo da veriyorum.
Gecemem ya 3 ü :) gecersem ver cezami. Hic acima
Yarin icin menu plani yaptin mi? Yoksa yarin olan hayrola mi diyorsun :)
Ben bu aksam dan ispanak ve tavuk kaldi. Onu tekrar aksam yerim diyorum.
Ilk ogun ise yumurta ama yanina birseyler daha eklemem gerek
Göz de mide de doyar salata ile :)Ben yarı pırasa yapayım diyorum kıymalı , akşam için.
Sabah yumurta mumurta yerim.
Öglene de bir çorba yaparım, mercimek olur. Çorbasız duramıyorum.
Her öğün de salta yiyecegim kocama kocaman. Marullu. Göz salatayla doysun bi.
1 sene ne okuyacaksın? Neden iş değiştirmek istiyorsun?Ne kadar guzel dolu dolu geciyor. Gecersin sen. Cok azimli ve caliskansin masallah. Pro olmaya yaklasiyormusun yani?
Kaptan the Queendegisik ama guzel sevdim. Is stresi disinda iyiyim bende.
Birkac egitime katilip veya 1 sene okuyup is degistirme planlari yapiyorum bende. Yazdan sonra gerceklesir anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?