Ben de basta öyle sanmıştım, nasıl olacak öyle şey demiştimBen eşli paylaşım diyince kocalarinizdan bahsediyorsunuz sanmıştım
Benim de kocam yok ama artık eşim varhahahhaa benim kocam yok ya ben ondan yazmadım kendimi listeye ahahaha takım kızları yok mu çevrenizde biri bana zengin yakışıklı kültürlü bir koca bulun listeye giriyim
Ben fatsecret uygulamasını kullanıyorum canım güzel geliyo banaBelli bir program var mi ?
Evet sayacağım, samsung health kullanıyorum. Kalori bilgileri oradan olacak, ama eskisi gibi yazacağım da menüyü. Hedefim 1200 kaloriyi aşmamak. Bakalım nasıl olacak.Ayy inşallah canım hadi inşallah çok güzel bir hafta olsun . sende kalori sayacaksın demi
hayırlı olsun eşin canım kilo vermek takımda aktif olmaktan geçiyor takımda ne kadar aktif olursan o kadar güzel geçecek süreç
Bende fatsecret kullanıyorum canım normalde günlük 1200 civarı oluyo benim de bu hafta da öyle olur diye umuyorum güzel oluyo aslında kalori saymakEvet sayacağım, samsung health kullanıyorum. Kalori bilgileri oradan olacak, ama eskisi gibi yazacağım da menüyü. Hedefim 1200 kaloriyi aşmamak. Bakalım nasıl olacak.
Ooo kaptanla eş olmakkk harika hadi kolay gelsin ilk haftadan
Evet kendiliğinden menü sınırlanmış oluyor.1Bende fatsecret kullanıyorum canım normalde günlük 1200 civarı oluyo benim de bu hafta da öyle olur diye umuyorum güzel oluyo aslında kalori saymak
Teşekkürlerr ediyorum hepimize kolay gelsin efenimOoo kaptanla eş olmakkk harika hadi kolay gelsin ilk haftadan
Hayirli olsun ortağım ♡♡Eşimin kim olduğunu uzun bir karışıklıktan sonra umarım doğru anlamışımdır
A Aylakkadin cnm sanırim biz eş olmuşuz ins iyi bir hafta geçiririz
Kapuska yiyip turkce yazıyorsan tamamdir o işEline saglik kaptanım
Bakayim yarin
Yediklerimi turkce yazmaya calisacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?