Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Acayip dinlenmiş şekilde ve enerji dolu uyandım bugün normalde rest günüm ama çok spor yapasım var
Benim de birsuru planim var
Bugun yavas dan kosmaya basliyacagim.
Bisiklet de surmem lazim ama crossfit tarzi olacak bisiklet egzersizim

Günaydın kızlar
Acayip dinlenmiş şekilde ve enerji dolu uyandım bugün normalde rest günüm ama çok spor yapasım var
Ne guzel ya senin adina sevindim. Benimse tam tersi hic bisi yapasim yok regl olucam agrilarim var

Benim de birsuru planim var
Bugun yavas dan kosmaya basliyacagim.
Bisiklet de surmem lazim ama crossfit tarzi olacak bisiklet egzersizim
Geçen bende evde koştum baya baya koştum ama odalar arası volume oksijen 7 dk yaptım aralıksız fena yoruldum öyle
Ne guzel ya senin adina sevindim. Benimse tam tersi hic bisi yapasim yok regl olucam agrilarim var
Olur öyle mod dusuklugu geçen gün bende bir şey yapmak istemiyordum çocuk olmasa yataktan çıkmazdım.

Aynen odurumdayim bende mevbur kalkiyoruz cocuklqr olunca ama ev işlerini bile yapaskm yok

Günaydınn kızlar Melegimkorusun eş oluyoruz mu canım benim dün 10 dk ağırlık çalıştım kolda bana doktor tavsiyesiydi bu kol ve el kaslarım çok çok zayıf sinir sıkışması da vardı üstelik sol elimin üstünde ceviz kadar bir gangliyon kisti de çıkınca doktor ufak ufak ağırlık çalışmanı tavsiye ederim demişti. Haftada 2 3 gün kol için ağırlık yeterli diye düşünüyorum sporun fazlası zarar malum...
Bugün leslie yapmayı düşünüyorum sonra yine dersim vardır belki bilmiyorum hocanın keyfi nasıl isterse

Günaydın eşim, çocuklarla hızlı bir güne başladım. Kahvaltıyı 12:00 gibi yapacagim. Bol yeşillik, zeytin ve peynir olacak. Ben de atıştırma ogunume yulaf lapası yapacağım. Akşama bizimkiler balık yiyecek ama ben de belki balık salata yaparım. Spor olarak ben de bugün 10000 adımı zorlayayim

Canım listede hata yaptım sil düzelt derken kafam çorba oldu kendime de eş vermedim karışıklıktan ikimiz eş olalım mı bu hafta

Tamam olur Veracım ben bu hafta yediklerimi biraz arttırmaya çalışacağım ben normal düzene göre öğün sayısını azalttım kahvaltıya geç başlıyordum onu erkene çekmeye çalışacağım sanırım bu şekilde metabolizmam çok yavaşladı az yemeye ve harekete kilo verememek çok saçma tiroid ilaçlarımı da düzenli alıyorum halbuki

Ooh afiyet olsun canım bayılırım balığa

O gangliyon kisti eşimde vardı demir bir bileklik kullandı öyle geçti

9:30 gibi 1 çaybardağı süte 3 yk granalo ekleyip yedim ( yarısına yakını oğlum ortak oldu)
Şimdi şade kahve yaparım öğlen yemeği olarak normal kahvaltı yaparım
Akşama niyetim ton balıklı salata değişmezse
Spor olarak ya Leslie yaparım yada oğlana hava aldırmaya çıkardığımızda yürürüm
Senin planlar ne @_Vera_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…