Benim de birsuru planim varGünaydın kızlar
Acayip dinlenmiş şekilde ve enerji dolu uyandım bugün normalde rest günüm ama çok spor yapasım var
Ne guzel ya senin adina sevindim. Benimse tam tersi hic bisi yapasim yok regl olucam agrilarim varGünaydın kızlar
Acayip dinlenmiş şekilde ve enerji dolu uyandım bugün normalde rest günüm ama çok spor yapasım var
Geçen bende evde koştum baya baya koştum ama odalar arası volume oksijen 7 dk yaptım aralıksız fena yoruldum öyleBenim de birsuru planim var
Bugun yavas dan kosmaya basliyacagim.
Bisiklet de surmem lazim ama crossfit tarzi olacak bisiklet egzersizim
Olur öyle mod dusuklugu geçen gün bende bir şey yapmak istemiyordum çocuk olmasa yataktan çıkmazdım.Ne guzel ya senin adina sevindim. Benimse tam tersi hic bisi yapasim yok regl olucam agrilarim var
Aynen odurumdayim bende mevbur kalkiyoruz cocuklqr olunca ama ev işlerini bile yapaskm yokGeçen bende evde koştum baya baya koştum ama odalar arası volume oksijen 7 dk yaptım aralıksız fena yoruldum öyle
Olur öyle mod dusuklugu geçen gün bende bir şey yapmak istemiyordum çocuk olmasa yataktan çıkmazdım.
Bende enerjigim herhal ki sabah 7de banyoyu temizledimAynen odurumdayim bende mevbur kalkiyoruz cocuklqr olunca ama ev işlerini bile yapaskm yok
Masallah valla sanaBende enerjigim herhal ki sabah 7de banyoyu temizledim
sedulu evde nasil kostun :))
Ben su 2 dk yuru 1 dk kos olayina basliyacagim.
Esim uyansin cikacagim disari
iyiyim canım sen nasılsın , hafta sonu evdeyim çok şükür,tatilin keyfini çıkartıyorum , spor da yapmayı hedefledim bugün :) sen de ne var ne yokEkmek az Ama
Bu ekmek fena bagimlilik uapiyor
Nasilsin? Is ne alemde?
Spor olarak yürüyüş mü leslie mi yapıcaksıngünaydın kızlar
Günaydın eşim, çocuklarla hızlı bir güne başladım. Kahvaltıyı 12:00 gibi yapacagim. Bol yeşillik, zeytin ve peynir olacak. Ben de atıştırma ogunume yulaf lapası yapacağım. Akşama bizimkiler balık yiyecek ama ben de belki balık salata yaparım. Spor olarak ben de bugün 10000 adımı zorlayayimOzzybal Günaydın eşim nasılsın bugünkü planlar ın neler ben sabah yulaf lapası yedim yarım elmalı şimdi 1 mile leslie yaptım hedefim bugun 4 mile leslie ve 10000 adım olacak ama akşam yemeği planım yok ne yapcam kararsızım
Aşağıdaki komşu evde yoktu benim koridor uzun baya tam koşmalık alanBende enerjigim herhal ki sabah 7de banyoyu temizledim
sedulu evde nasil kostun :))
Ben su 2 dk yuru 1 dk kos olayina basliyacagim.
Esim uyansin cikacagim disari
Canım listede hata yaptım sil düzelt derken kafam çorba oldu kendime de eş vermedim karışıklıktan ikimiz eş olalım mı bu hafta
Tamam olur VeracımGünaydınn kızlarMelegimkorusun eş oluyoruz mu canım benim dün 10 dk ağırlık çalıştım kolda bana doktor tavsiyesiydi bu kol ve el kaslarım çok çok zayıf sinir sıkışması da vardı üstelik sol elimin üstünde ceviz kadar bir gangliyon kisti de çıkınca doktor ufak ufak ağırlık çalışmanı tavsiye ederim demişti. Haftada 2 3 gün kol için ağırlık yeterli diye düşünüyorum sporun fazlası zarar malum...
Bugün leslie yapmayı düşünüyorum sonra yine dersim vardır belki bilmiyorum hocanın keyfi nasıl isterse
Ooh afiyet olsun canım bayılırım balığaGünaydın eşim, çocuklarla hızlı bir güne başladım. Kahvaltıyı 12:00 gibi yapacagim. Bol yeşillik, zeytin ve peynir olacak. Ben de atıştırma ogunume yulaf lapası yapacağım. Akşama bizimkiler balık yiyecek ama ben de belki balık salata yaparım. Spor olarak ben de bugün 10000 adımı zorlayayim
O gangliyon kisti eşimde vardı demir bir bileklik kullandı öyle geçtiGünaydınn kızlarMelegimkorusun eş oluyoruz mu canım benim dün 10 dk ağırlık çalıştım kolda bana doktor tavsiyesiydi bu kol ve el kaslarım çok çok zayıf sinir sıkışması da vardı üstelik sol elimin üstünde ceviz kadar bir gangliyon kisti de çıkınca doktor ufak ufak ağırlık çalışmanı tavsiye ederim demişti. Haftada 2 3 gün kol için ağırlık yeterli diye düşünüyorum sporun fazlası zarar malum...
Bugün leslie yapmayı düşünüyorum sonra yine dersim vardır belki bilmiyorum hocanın keyfi nasıl isterse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?