Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Masallah Sana 10 km mi
Ben 5 km üzerine cikamadim :)
Ama cok seviyorum kosmayi
Evde okadar kosabilir misin bilmiyorum da. Bir yerden baslamak guzel olur :)
Yavaş yavaş yükseltmiştim, o dönemde haftada 3 gün spinning derslerine gidiyordum. Onun çok faydası oldu, koşma mesafem artti. Evde akşam koşamam, ama gün içinde hali üstünde denerim. Komşulara rahatsızlık vermeyeyim

Aynı seyleri yiyecekmişiz benimde planım akşama ton balıklı salata. Hırsını alacaksın diye 4-5 mil Leslie yapmada sakin abartmadan Vera
Ahahaha yooık dersimi aldım 3 mile yeterli sonrasında evde adımlama yaparım

Kizlar birde kullandiginiz guvenilir bir adim sayar programi varmi ben bir tane indirdim sabahtan beri 1800 kusur adim gosteriyor bi markete falan gittim evi toparladim bu kadar atmis olamam heralde sanki yanlis gibime geldi
Ben de samsung health kullanıyorum, ama saat kullanan arkadaşlarda var.

Kizlar birde kullandiginiz guvenilir bir adim sayar programi varmi ben bir tane indirdim sabahtan beri 1800 kusur adim gosteriyor bi markete falan gittim evi toparladim bu kadar atmis olamam heralde sanki yanlis gibime geldi
Canım aslında en güvenilir Samsung health Android telefonun indirebilirsin onu

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-26-13-19-10.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 22
Tamam canım bende alacağım kalori hesaplayarak gideceğim için
Evet aslında gerekli canım mesela ben kahvaltıda peynir yiyodum ne kadar olduğunu bilmediğim için 100 gr yazıyodum ama meğerse benim yediğim 20 gr bişeymiş çok lazım cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…