Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyiyim canım sen nasılsın , hafta sonu evdeyim çok şükür,tatilin keyfini çıkartıyorum , spor da yapmayı hedefledim bugün :) sen de ne var ne yok
Dinlen ne güzel :)
Ne yapacaksin bir fikrin var mi?
Iyiyim canim tesekkur ederim. 23 de ise gidecegim ne ara biraz uyusam diye dusunuyorum

Masallah Sana 10 km mi
Ben 5 km üzerine cikamadim :)
Ama cok seviyorum kosmayi
Evde okadar kosabilir misin bilmiyorum da. Bir yerden baslamak guzel olur :)

Sabah kahvaltısı günün ennnn önemli saati ben kahvaltımı baya sıkı yaptım kaçamaksız oldu ama akşama ton balıklı salata yerim artık. Spor olarak leslie yapcam birazdan evdekilere kızdım spordan çıkarayım hırsımı hahahaha şimdi yeşil çay demliyim kendime sonra spor yaparım dersim olmaz inşallah senin menünde neler var bugün

Kesinlikle kilo verme düşüncesiyle sürekli az yiyecek yemeye de bir müddet sonra vücut alışıyor ve kilo veremiyor sonuçta insan aç kaldığıyla kalıyor

Nasıl sürekli ve de cok miktarda yiyecek yemek mideyi genişletip kilo almaya sebep oluyorsa ...

Bütün bunlardan dolayı ben vücudu arada az yiyip arada çok yiyerek vücudu şaşırtmaktan yanayım psikolojime de çok iyi geliyor

Genelde kilo verme durduğunda ani bir şok olarak kalori yüklemesi yapmak cidden işe yarıyor. Şey tabi bazı durumlarda bu şaşırtmayı abartıp diyeti bozanlar da oluyor

Günaydın cnm bende yeni kahvaltı yaptım .biraz temizlik yapmam gerekiyor bugün ondan sonra halim kalırsa lesli yaparım inş

Aynı seyleri yiyecekmişiz benimde planım akşama ton balıklı salata. Hırsını alacaksın diye 4-5 mil Leslie yapmada sakin abartmadan Vera

Aynı seyleri yiyecekmişiz benimde planım akşama ton balıklı salata. Hırsını alacaksın diye 4-5 mil Leslie yapmada sakin abartmadan Vera
Bugum herkes ton balikli salatadan gidiyor bende oglen yemegi planliyorum

Kizlar birde kullandiginiz guvenilir bir adim sayar programi varmi ben bir tane indirdim sabahtan beri 1800 kusur adim gosteriyor bi markete falan gittim evi toparladim bu kadar atmis olamam heralde sanki yanlis gibime geldi
Samsung health uygulamasını kullanıyorum

Selam
Cocuklar uyandirmasa uyurdum herhal daha. 7 e dogru uyandi. Onada sukur :)
Ne sporu yapacaksin?
Keşke bende o saatte uyansaydım.
Bugün Leslie ile başlayıp daha sonra bu enerjiyi kalça hareketleriyle bitirmeyi hedefliyorum. Nedense Leslie'nin Boosted Fitness Walk bu ara çok eğlenceli geliyor. Ona sarmış durumdayım. Kalça için ya Doris ya da Chloe yapmayı düşünüyorum... onu daha seçemedim.
( veee halen buradayım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…