Dinlen ne güzel :)iyiyim canım sen nasılsın , hafta sonu evdeyim çok şükür,tatilin keyfini çıkartıyorum , spor da yapmayı hedefledim bugün :) sen de ne var ne yok
Masallah Sana 10 km miHerkese günaydın,
Arrietty_ süpersin, ben de çocuklardan önce kendime 21 km koşularını hedeflemiştim. 10 km rahat koşuyordum, ey gidi günler acaba tekrar mı denesem, ama ben de evde koşabilirim ancak.
Gunaydin canimGünaydın kızlar
706. Etap en cok kilo veren esler
JaneRizzoli & pamukskr +3.1 kg
Sabah kahvaltısı günün ennnn önemli saati ben kahvaltımı baya sıkı yaptım kaçamaksız oldu ama akşama ton balıklı salata yerim artık. Spor olarak leslie yapcam birazdan evdekilere kızdım spordan çıkarayım hırsımı hahahaha şimdi yeşil çay demliyim kendime sonra spor yaparım dersim olmaz inşallah senin menünde neler var bugünTamam olur Veracımben bu hafta yediklerimi biraz arttırmaya çalışacağım ben normal düzene göre öğün sayısını azalttım kahvaltıya geç başlıyordum onu erkene çekmeye çalışacağım sanırım bu şekilde metabolizmam çok yavaşladı az yemeye ve harekete kilo verememek çok saçma tiroid ilaçlarımı da düzenli alıyorum halbuki
Kesinlikle kilo verme düşüncesiyle sürekli az yiyecek yemeye de bir müddet sonra vücut alışıyor ve kilo veremiyor sonuçta insan aç kaldığıyla kalıyorTamam olur Veracımben bu hafta yediklerimi biraz arttırmaya çalışacağım ben normal düzene göre öğün sayısını azalttım kahvaltıya geç başlıyordum onu erkene çekmeye çalışacağım sanırım bu şekilde metabolizmam çok yavaşladı az yemeye ve harekete kilo verememek çok saçma tiroid ilaçlarımı da düzenli alıyorum halbuki
Genelde kilo verme durduğunda ani bir şok olarak kalori yüklemesi yapmak cidden işe yarıyor. Şey tabi bazı durumlarda bu şaşırtmayı abartıp diyeti bozanlar da oluyorKesinlikle kilo verme düşüncesiyle sürekli az yiyecek yemeye de bir müddet sonra vücut alışıyor ve kilo veremiyor sonuçta insan aç kaldığıyla kalıyor
Nasıl sürekli ve de cok miktarda yiyecek yemek mideyi genişletip kilo almaya sebep oluyorsa ...
Bütün bunlardan dolayı ben vücudu arada az yiyip arada çok yiyerek vücudu şaşırtmaktan yanayım psikolojime de çok iyi geliyor
Günaydın cnm bende yeni kahvaltı yaptım .biraz temizlik yapmam gerekiyor bugün ondan sonra halim kalırsa lesli yaparım inşCeyhans gunaydin ortak. Ben bir kayisi cayi içtim. 1 lt su ictim. Oglen kapya biner salatalik maydanoz 2 ceviz bir dilim salam yiyecegim Insalalh.
Aksam da etli pirasa. Cumartesi pazar benim hareketli olduğum ama yuruyus yapmadigim gunler. Sende durumlar ne
SelamGünaydın dostlarErken kalkan yol alırmış, ben geç kalanlardanım. Hemen bir sade kahve ve sporu öğlen tembelliği düşmeden halletmem lazım
Aynı seyleri yiyecekmişizSabah kahvaltısı günün ennnn önemli saati ben kahvaltımı baya sıkı yaptım kaçamaksız oldu ama akşama ton balıklı salata yerim artık. Spor olarak leslie yapcam birazdan evdekilere kızdım spordan çıkarayım hırsımı hahahaha şimdi yeşil çay demliyim kendime sonra spor yaparım dersim olmaz inşallah senin menünde neler var bugün
Bugum herkes ton balikli salatadan gidiyor bende oglen yemegi planliyorumAynı seyleri yiyecekmişizbenimde planım akşama ton balıklı salata. Hırsını alacaksın diye 4-5 mil Leslie yapmada sakin abartmadan Vera
Samsung health uygulamasını kullanıyorumKizlar birde kullandiginiz guvenilir bir adim sayar programi varmi ben bir tane indirdim sabahtan beri 1800 kusur adim gosteriyor bi markete falan gittim evi toparladim bu kadar atmis olamam heralde sanki yanlis gibime geldi
Birde onu deniyim bakalim tesekkurlerSamsung health uygulamasını kullanıyorum
Keşke bende o saatte uyansaydım.Selam
Cocuklar uyandirmasa uyurdum herhal daha. 7 e dogru uyandi. Onada sukur :)
Ne sporu yapacaksin?
Birde canim bunu nasil kullaniyorsun baslatip telefonu surekli yaninda bulunduruyorsun demiSamsung health uygulamasını kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?