Listen bence harikaSabab kahvaltı 10.00
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
Yarim domates yarim satalık
1 dilim ekmek
Kusluk
1 avuc leblebi
Oglen 14.00
Ton balikli yesil salata
1 dilim ekmek
Aksam 17.30
Zeytinyağlı pirasa
3 yk yogurt
2 dilim ekmek
Su 2.4 litre yatana kadar 3 u bulur.
Toplam alinan kalori 1265
Lesli 1 mil
20 dk fitnes
1200 adim
Toplam spor puani 372
Aynen abla bende ilk başta sabah 2 dilim yiyodum öğlen akşam da yiyodun şimdi sadece sabah 1 dilim yiyorum onun haricinde daha ekmek yemiyorumListen bence harika
Ama ben olsam
Kahvaltıdaki domatesi salatalığı tam olarak tüketirim
Kahvaltı harici ekmek tüketmem
Bence denemelisin yapamam dersen öğlen ve akşam 1/2 dilim yiyerek denemeye başlayabilirsin
Zamanla ekmeği bıraktığını göreceksin
Çok güzelAynen abla bende ilk başta sabah 2 dilim yiyodum öğlen akşam da yiyodun şimdi sadece sabah 1 dilim yiyorum onun haricinde daha ekmek yemiyorum
Ben de alayım diyorum...Aynen canım ne işe yarar diyosun önce ama cidden faydalı bişe benim aldığım öyle pahalı da değil ve işlevi iyi
Alabilirsin bencede abla güzel iş görüyo seninde işine yarar bence gayetteBen de alayım diyorum...
Listen bence harika
Ama ben olsam
Kahvaltıdaki domatesi salatalığı tam olarak tüketirim
Kahvaltı harici ekmek tüketmem
Bence denemelisin yapamam dersen öğlen ve akşam 1/2 dilim yiyerek denemeye başlayabilirsin
Zamanla ekmeği bıraktığını göreceksin
Mutfakta gerçekten çok iş gören bir gereç şimdi daha sık kullanıyorumBen de alayım diyorum...
Gayet hafif geçirmişsin günü, güzel. Tüm besin gruplarından da tuketmissin
Sana tavsiyeAslinda ekmegi birakmak istiyorum zaten diger türevlerini cikardim hayatimdan ama ekmeksiz doymuyorum resmen. Yani artikoyle bi alışkanlık olmus ki tencereyle yemek yesem ama ekmek yemesem doymam gibime geliyor.ama azalticam ya en azindan denicem en azindan simdilik her öğün bir dilim yiyim bari. Cunku bazi öğünler 2 yedigim oluyor. Birde beyaz ekmek tuketiyorum ben en iyisi tam tahila geceyim
Evet tekrar bir bakayim1 kaşık ml gr cinsinden de ölçüler var
Sana tavsiye
Bir kere ekmek yemezsem doymam / doymuyorum ifadesini bilinçaltına kodlama
Ekmek yeme kahvaltı harici ya da yarı miktara düşür ilk etapta
Hala aç hissedersen kendini 1 bardak su iç
Beyaz ekmek çok aciktirir, ben genelde ekmak yerine etimek ya da wasa yiyorum.Aslinda ekmegi birakmak istiyorum zaten diger türevlerini cikardim hayatimdan ama ekmeksiz doymuyorum resmen. Yani artikoyle bi alışkanlık olmus ki tencereyle yemek yesem ama ekmek yemesem doymam gibime geliyor.ama azalticam ya en azindan denicem en azindan simdilik her öğün bir dilim yiyim bari. Cunku bazi öğünler 2 yedigim oluyor. Birde beyaz ekmek tuketiyorum ben en iyisi tam tahila geceyim
Bunu bilmiyordum bak aklimda olsun budaBeyaz ekmek çok aciktirir, ben genelde ekmak yerine etimek ya da wasa yiyorum.
Evine dönecekti bugun
Gelecekse sikinti yokEvine dönecekti bugun
Buyuk ihtimal yorgundur. Gece veya yarin gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?