- 24 Aralık 2020
- 481
- 2.605
- 28
- 42
Ben yiyeceklerin günün en aktif saatlerinde yenilmesi taraftarıyım çünkü yediklerimizi sindirebilmek ve yakabilmek adınaMerhaba, benim en büyük problemim gece yemesi, geç uyuyorum dolayısıyla acıkıyorum. Dün yatmadan bi kefir içeyim bari dedim nasılsa gruba girdim bigün daha ertelesem n'olur.. Kefirden sonra gerisi geldi bisürü şey yedim.
Gün içinde dikkatli yiyorum ama gece bozuluyor, bugünkü en büyük hedefim akşam 7 den sonra bişey yememek olsun ...
Gece yediginizde midr sindiremez direkt kiloya dönüşüm için davetiye çıkarır. Bende gece geç yatıyorum ama akşam yemeğinden sonra kahve su gibi kiloya donusmeyek şeylerle mideyi dolu tutmaya çalışıyorum.Merhaba, benim en büyük problemim gece yemesi, geç uyuyorum dolayısıyla acıkıyorum. Dün yatmadan bi kefir içeyim bari dedim nasılsa gruba girdim bigün daha ertelesem n'olur.. Kefirden sonra gerisi geldi bisürü şey yedim.
Gün içinde dikkatli yiyorum ama gece bozuluyor, bugünkü en büyük hedefim akşam 7 den sonra bişey yememek olsun ...
Ben de emzirme dönemi başlarında gece atıştırıyordum, sonra sadece sıcak süt yanına hurma ya da tarçınlı sıcak süt içmeye başladım. Sonra gece araştırmasını tamamen bıraktım.Merhaba, benim en büyük problemim gece yemesi, geç uyuyorum dolayısıyla acıkıyorum. Dün yatmadan bi kefir içeyim bari dedim nasılsa gruba girdim bigün daha ertelesem n'olur.. Kefirden sonra gerisi geldi bisürü şey yedim.
Selamlar kaptan. Bizde sokaga cikma yasagi var, market bahanesiyle 3700 adik attim geldim. Iki ogunum de şu şekilde;Hava cok soguk
2km kostum
Birazda yuruyus yaptim.
Ödem atici icecegi yapacagim simdi. Ögle niyetine Olur
rockandroll sen neler yaptin canim
Aynen canım ne işe yarar diyosun önce ama cidden faydalı bişe benim aldığım öyle pahalı da değil ve işlevi iyiE English_teacherrrsedulu şimdi menüleri giriyordum da, hep gram girmem gerekiyor. Ben de bir mutfak tartısı alsam iyi olacak sanırım.
Sorunu bilip kabullenince, üzerine gidip toparlamak daha kolay...Merhaba, benim en büyük problemim gece yemesi, geç uyuyorum dolayısıyla acıkıyorum. Dün yatmadan bi kefir içeyim bari dedim nasılsa gruba girdim bigün daha ertelesem n'olur.. Kefirden sonra gerisi geldi bisürü şey yedim.
Bende pazartesi günü alacağım mutfak terazisi daha iyi olacak kalori hesabı icinE English_teacherrrsedulu şimdi menüleri giriyordum da, hep gram girmem gerekiyor. Ben de bir mutfak tartısı alsam iyi olacak sanırım.
Kız benim bugünkü yediklerim 650 cal oldu niye öyle oldu ki ay toplamBen daha sabah kahvaltısıyla duruyorum birazdan akşam yemeği yerim erkenden bugün yemek işini kapatmayı planlıyorum
Nasıl akşam yemeği dahil miKız benim bugünkü yediklerim 650 cal oldu niye öyle oldu ki ay toplam
Ben bugün niyeyse bişe yememişim aslında toktum amaMasallah ya ben daha aksam yemegi yemedim ama 800 civarinda benim
Ne guzel işteya hep oyle olabilsek keseke ustelik ben acim yaniBen bugün niyeyse bişe yememişim aslında toktum ama
Ahaha keşke bende hep böyle olabilsem onu da yiyim bunu da yiyim derken bi bakmışım baya yemişim oluyo hepNe guzel işteya hep oyle olabilsek keseke ustelik ben acim yani
Masallah diyelik de nazar degmesin devami gelsinAhaha keşke bende hep böyle olabilsem onu da yiyim bunu da yiyim derken bi bakmışım baya yemişim oluyo hepbugün bir istisna
1 kaşık ml gr cinsinden de ölçüler varE English_teacherrrsedulu şimdi menüleri giriyordum da, hep gram girmem gerekiyor. Ben de bir mutfak tartısı alsam iyi olacak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?