Ne dikkatli essin :)) saol canim
Ozaman günaydin :)Uyudum canım .
gece uyanınca bir baktım topiğe sonra geri uyudum
Sağol, biraz enerjim düşük su sıralar. Kafamı yastığa koyduğum an uyuyorumTahmin etmistim. Cünkü cocuklar kucuk iken onlari yatirinca uyuya kaliyordum :))
Cok guzel bir gün gecirmissin
Cocuklu olmakdan dolayi herhal :)Sağol, biraz enerjim düşük su sıralar. Kafamı yastığa koyduğum an uyuyorum
Gunaydin canim
Günaydın canımOzaman günaydin :)
Günaydın canım bundan sonra kaçta ne kadar yedim yazarım ne güzel bir geçirmişsinizCanım yaa aramızda 2 saat olması iletişim açısından zor oluyorbugün dışarıya yürüyüşe çıktık oğlana bisiklet sürdürdük gel yemek yap mutfak topla sonrasında oğlanla ilgilen derken çok giremiyorum buraya. Oğlum tek çocuk olunca oyun arkadası haliyle biz oluyoruz onunlayken teli elime almıyorum kusura bakma .
Canım böyle neyi ne zaman yediğin belli olmadığı için tam yorumlayamıyorum ama genel olarak çok çok az kalori almışsın bence 1000 bile olmamış bence biraz arttırmalısın. Spor şahane
Mısır patlamış mı canım mısır dışında menün çok iyi mısırı da bugün dikkat ederek dengelersin eminimİyi akşamlar kızlar
Cumartesi menüm
9:30
1 çay bardağı süt, 3 yk granalo yarısını yedim
12:00
Biberli yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, roka , salatalık
14:30
2 kare bitter çikolata, kahve
17:30
1 kase domates çorbası, tonbalıklı salata
19:00
1 kase yağsız , tuzsuz Mısır ( olmasa iyiydi ama )
Su: 2lt
Spor: 8500 adım: 425 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Tekrar etmeyince o bilgiler de gidiyor ya. Umarım herşey istediğin gibi olurCanım hayırlısı olsun.
Alesde çalış dil sınavınıda hallet yükselirsin sonra.
Bi ara kpds puanım 81 Ales 91 almıştım.
İkizlerim olunca uçtu gitti.
Şimdi sıfırdan başlamayı düşünüyorum.
Ayy evet patlamış mısır yazmayı unutmuşumMısır patlamış mı canım mısır dışında menün çok iyi mısırı da bugün dikkat ederek dengelersin eminim
Abla senin torun sevgine hayranım maşallah sohbetiniz böyle daim olsunHayırlı pazarlar kizceler...
Erkenden kalkıp, erkenden işleri halletmeye alışmışım, geç kalkınca güne de geç kalmış hissediyorum. Ne işimiz varsa...
Ama günün bereketi de sabahta...
Birazdan egzersizlerimi yapar, mutfağımda adimlamami yaparim...
Öğleden sonra da torun gelir, gün böylece biter.
Merhaba canımKızlar nasılsınız günaydın. :) takip etmeye devam ediyorum grubu katılamasam da ama şu bir haftada acayip cozuttum. 65.2yi görmüşken 66 üstünü gördüm yineyürüyüşe devam ediyorum ama bırakmadım. Bugün de yine karar aldım diyete başlamak için. Egzersiz konusunda kararsızım kür falan yaptım biliyorsunuz olur da tutar belki korkusuyla egzersiz yapamıyorum bende böyle ufaktan ufaktan gelsem sadece yürüyüş ve diyetle aranıza olur mu ki Arrietty_ @_Vera_ sedulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?