Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese gunaydin mutlu pazarlar sana gunaydin esim caroline84
Kahvaltimi yaptim kizlar bugun pazar kahvaltisi olmasina ragmen tutrum kendimi şimdi çocuklarla ilgilenip ev toparlamam lazim ogle yemeginden once leslie ve bir tur bolgesel calismami yapmis olurum. Ikincisi aksama dogru

Günaydın canım bundan sonra kaçta ne kadar yedim yazarım ne güzel bir geçirmişsiniz

Mısır patlamış mı canım mısır dışında menün çok iyi mısırı da bugün dikkat ederek dengelersin eminim

Kızlar nasılsınız günaydın. :) takip etmeye devam ediyorum grubu katılamasam da ama şu bir haftada acayip cozuttum. 65.2yi görmüşken 66 üstünü gördüm yine yürüyüşe devam ediyorum ama bırakmadım. Bugün de yine karar aldım diyete başlamak için. Egzersiz konusunda kararsızım kür falan yaptım biliyorsunuz olur da tutar belki korkusuyla egzersiz yapamıyorum bende böyle ufaktan ufaktan gelsem sadece yürüyüş ve diyetle aranıza olur mu ki Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Tekrar etmeyince o bilgiler de gidiyor ya. Umarım herşey istediğin gibi olur

Hayırlı pazarlar kizceler...
Erkenden kalkıp, erkenden işleri halletmeye alışmışım, geç kalkınca güne de geç kalmış hissediyorum. Ne işimiz varsa...
Ama günün bereketi de sabahta...

Birazdan egzersizlerimi yapar, mutfağımda adimlamami yaparim...

Öğleden sonra da torun gelir, gün böylece biter.

Abla senin torun sevgine hayranım maşallah sohbetiniz böyle daim olsun

Bu arada dün yediklerimi hesapladım, 1211 kalori imiş. Almam gereken 1500 kalori.
Akşam hafif geçince böyle oldu.
En başlarda hesaplamistim, genelde 1300-1500 kalori arası oluyordu.
Zaten sağlıklı ve kalıcı kilo vermek için 500 kalorilik bir açık yeterli imiş.

1000 kalori altına düşmek de doğru değilmiş...

Merhaba canım Arrietty_ kaptanım sana gerekli bilgiyi verecektir. Aldığın kiloları veririz birlikte inşallah sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…