- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Anladim canim sorun degil aksam paslasiriz. Sabah biraz kacamaklarim oldu görmüşsündür ama diger ogunlerle toparladjm günlük kaloriyi gecmedim. Spor ev cocuklar falan derken aksami ettimCanım ben anca akşam yada gece girebiliyorum ama mutlaka yazılan msjları okuyorum.
Akşama kadar kahvaltı, yemek, süpürge, evi temizle
Neler yaptın bugün?
Haklisin canim suan zaafim ekmek zaten azaltmaya calisiyorum insallah birakirim. Gerci birakicamCanım bence insan kendisinin doktoru ve deneyerek buluyor.
Vücuda şeker ve şekere dönüşen bir şey girince şekerin aniden düşüp yükseliyor.
Sende bi dene ekmegi kesip at.
Canan Karatay
(Uygulaması zor olursa sadece sabah listene koy. Bende deniyorum inan yalnız degilsin daha yeni eşim çift katlı waffle söyledi. Çok severim ama göbegim beni rahatsız ediyor dün banyoyu silerken fark ettim yerleri elimle siliyordum.
Öyle yada böyle olcak)
Canim ben daha buraya geldigim gun diyete basladim 2 3 gun oluyor. Suan zaten eskisine gore daha az yedigim için cabuk acikiyorum. Ara ogunler bana kurtariciCanım bi araştır istersen ara ögünde insanı daha çok acuktırıyor.
Ben eksimi yazmadım ama sporu düşünce benimde 827 kalori yapıyor chloe baya ter attırıyorEki Görüntüle 2748850 Eki Görüntüle 2748851 Eki Görüntüle 2748852 Eki Görüntüle 2748853 Eki Görüntüle 2748856
Herkese merhaba, benim bugünümün tablosu bu şekilde. Yürüyüşten sonra 2 set 25’er sguart yaptım. 10 kez (20 basamak) merdiven inip çıktım.
Spor puanım 411
988-133=855 kaloride günü kapattım
2 lt su içtim @_Vera_sedulu @ Arrietty_
Evet öyle yaptım canımYağsız tuzsuz yapsaydın mısırı yoksa benim gibi artı çıkarsın
Onu bende denemek istiyorum. Bu hafta başlasam mı diyorum.
Eşim azıcık yemişsin güzel gün olmuş spor neden yok bir sıkıntı yoktur inşallah
Ben şimdi hazırladım sabah başlayacağım istersen sende yap bakalım haftalık farkı nasıl olacak bu kalori sayımı ve dukan birasınınOnu bende denemek istiyorum. Bu hafta başlasam mı diyorum.
Çanım bugün pek keyfim yoktu çok fazla kahve içtim öyle olunca açlığımı da bastırdı. Bugün canım sporda yapmak istemediEşim azıcık yemişsin güzel gün olmuş spor neden yok bir sıkıntı yoktur inşallah
Malzeme eksiğim var, yarın başlayabilirim. Birde yeşil elmayla yapılan bir tarif var. Lezzetide çok iyi diye okumuştum nette yorumlarda. Bir ara onuda deneyelim.Ben şimdi hazırladım sabah başlayacağım istersen sende yap bakalım haftalık farkı nasıl olacak bu kalori sayımı ve dukan birasının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?