Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım ben anca akşam yada gece girebiliyorum ama mutlaka yazılan msjları okuyorum.
Akşama kadar kahvaltı, yemek, süpürge, evi temizle
Neler yaptın bugün?
Anladim canim sorun degil aksam paslasiriz. Sabah biraz kacamaklarim oldu görmüşsündür ama diger ogunlerle toparladjm günlük kaloriyi gecmedim. Spor ev cocuklar falan derken aksami ettim

Haklisin canim suan zaafim ekmek zaten azaltmaya calisiyorum insallah birakirim. Gerci birakicam sayenizde inancim tam

Canım bi araştır istersen ara ögünde insanı daha çok acuktırıyor.
Canim ben daha buraya geldigim gun diyete basladim 2 3 gun oluyor. Suan zaten eskisine gore daha az yedigim için cabuk acikiyorum. Ara ogunler bana kurtarici ama zamanla vucut alisicak tabi. Işte o zaman onları atabilirim

Kızlar geç oldu biraz ama bende yazayım
14.00 4 kaşık yoğurt +7 hurma
16.00 1 yeşil elma +yeşilçay
18.30 kerevizli tavuk yemeği+tirşik çorbası+turşu+1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği
20.30 zeytin yaprağı çayı
Toplam 2.5 litre su
12 bin adım ortalama
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Baktım hurma diyeti falan yapamıyorum ifi sıkı bir şekilde yapıp sınırı koyarak tutacam kendimi.

Kahvaltı

Saat: 10:30
Kalori: 382 Kcal

• Yarim domates
• Yarım salatalık
• 1 kibrit kutusu peynir
• Fırında karnabahar
• 6 zeytin
• 1/2 yumurta

Ara öğün:
• 3 mandalina

Öğle Yemeği

Saat: ×
Kalori: x

Ara öğün:
x

Akşam yemeği

Saat: 17.00
Kalori: 424 Kcal

• 1 tabak mercimek çorbası
• 1 dilim ekmek

Ara öğün:

• Yarım kivi
• 2 ceviz
• Sütlü kahve
• 2 kase mevsim salata

TOPLAM KALORİ: 882 Kcal

SU: 2 Lt

SPOR

Spor yok 1000 adım ev içi, sayılırsa.

Toplam: 50 PUAN

Arrietty_ sedulu @_Vera_

Ben eksimi yazmadım ama sporu düşünce benimde 827 kalori yapıyor chloe baya ter attırıyor

İyi akşamlar kızlar
Pazar menüm
9:30
Yarım çay bardağı süt + 2 yk granalo

12:30
1,5 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı kadar tereyağ, 2 dilim ekmek, roka, salata

17:30
Zeytinyağlı kereviz, yoğurt, yarım dilim ekmek

Su: 2lt
Spor yok
Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Eşim azıcık yemişsin güzel gün olmuş spor neden yok bir sıkıntı yoktur inşallah

Eşim azıcık yemişsin güzel gün olmuş spor neden yok bir sıkıntı yoktur inşallah
Çanım bugün pek keyfim yoktu çok fazla kahve içtim öyle olunca açlığımı da bastırdı. Bugün canım sporda yapmak istemedi öyle boş bir gün oldu. SEnin günün nasıldı?

Ben şimdi hazırladım sabah başlayacağım istersen sende yap bakalım haftalık farkı nasıl olacak bu kalori sayımı ve dukan birasının
Malzeme eksiğim var, yarın başlayabilirim. Birde yeşil elmayla yapılan bir tarif var. Lezzetide çok iyi diye okumuştum nette yorumlarda. Bir ara onuda deneyelim.

İyi geceler,

12:00 - 476 kalori
7 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 1 ceviz, 5 fındık, salatalık, yesillik
15:00 duble turk kahvesi
17:00 - 356 kalori
3 kasik yulaf, 1.5 su bardağı süt, tarçın, 1 muz
19:00 - 230 kalori
5 kasik yoğurtlu ıspanak
Toplam kalori: 1062 kalori
Su: 3 litre
Spor: 30 dakika leslie: 210 puan

Arrietty_ @_Vera_ @ sedulu E English_teacherrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…