Selam canimKaptanım bu hafta Cuma yarısı olacak mı yılbaşında genelde ya Birgün önceden bitiyor ya da o haftayı atlayıp 2 hafta sonunda yapmışlardı daha öncemalum Perşembe yılbaşı
Geçen cuma : Bilmiyorum tartılmamıştım
KONTROL TARTI GÜNÜ
Günaydın kızlar
Zeytur @Hyperborea17 @Ayse_M @Ozzybal @istanbulin @Serina08 @caroline84 sedulu H3RA_
@ozrengin @pamukskrArrietty_ rockandroll A Aylakkadin @Ceyhans
Night owl @Flipendo Melegimkorusun @ _Vera_
Bugün kontrol tarti günü
Su sekilde yazmanizi Rica edecegim
Gecen cuma : kg
Pazartesi : kg
Cuma Hedefi : kg
Kaç senedir burdayım gelip gidiyorum sürekli 2 yılbaşı gördüm düşünSelam canim
Suan icin bilmiyorum ama kaptanlar da bahsetmis paylasim topicinde. Belli Olunca haber edecegim sizlere
Merhaba aramıza hosgeldiniz. Ben sedulu kaptan yardımcısıyım 31 yaşındayım bir de oğlum var 2 yaşında. Sorularınızı bana ve diğer kaptanlarKullanıcı Adı : Emeeelll
İsim (İsteğe Bağlı ):Emel
Mesleginiz: Ogretmen
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2tane (7 ve 4,5)
Yaşadığınız şehir: Eskişehir
Boyunuz :1.63
Kilonuz: 83.3
Hedef kilonuz :69
Kilo alma hikayeniz : 2 hamileligimde de aldigim kilolarin buyuk cogunlugunu vermiştim. Sonra biraz daha veriyim dedim. Daha once hic denemedigim bir suru şok diyet denedim. Her seferinde 3-4 günde bırakıp normalden çok yedim ve 8-9 ayda 10 kg aldım. 2 yil oldu. Şimdi hepsini vermek istiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eski saglikli ve fit halime donmek icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir.
Merhaba HosgeldinizKullanıcı Adı : Emeeelll
İsim (İsteğe Bağlı ):Emel
Mesleginiz: Ogretmen
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2tane (7 ve 4,5)
Yaşadığınız şehir: Eskişehir
Boyunuz :1.63
Kilonuz: 83.3
Hedef kilonuz :69
Kilo alma hikayeniz : 2 hamileligimde de aldigim kilolarin buyuk cogunlugunu vermiştim. Sonra biraz daha veriyim dedim. Daha once hic denemedigim bir suru şok diyet denedim. Her seferinde 3-4 günde bırakıp normalden çok yedim ve 8-9 ayda 10 kg aldım. 2 yil oldu. Şimdi hepsini vermek istiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eski saglikli ve fit halime donmek icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir.
Cok teşekkür ederimSonuc vermeye baslamis tebrikler muhtesemsin valla
Insallah ♡♡♡Çok güzel, tebrikleryakında 55 geliyor
Deneyecegim bende hemenBenim de üstümde bir yorgunluk var kaç gündür, simdi duble kahve yapicam.
Cuma: 67.7
KONTROL TARTI GÜNÜ
Günaydın kızlar
Zeytur @Hyperborea17 @Ayse_M @Ozzybal @istanbulin @Serina08 @caroline84 sedulu H3RA_
@ozrengin @pamukskrArrietty_ rockandroll A Aylakkadin @Ceyhans
Night owl @Flipendo Melegimkorusun @ _Vera_
Bugün kontrol tarti günü
Su sekilde yazmanizi Rica edecegim
Gecen cuma : kg
Pazartesi : kg
Cuma Hedefi : kg
Ayy jillian ben ona zilli diyordumCuma: 67.7
Pazartesi 65.7
cuma hedefi:63
Bugun iyi bir baslangic yaptim. Jillian michaels 30 day shred ile basladim ve 16:8 ifle.
7 adet antep karasi 1 kuyu kayisi ve 1 bqrdak sut 5 yemek kasigi yulaf biraz tarcin ve 1,5 lt su tukettim.
sekersiz diyetine basladim ama kendime uyarladim. Tatlilar ve ekmek yok seklinde. Meyveyi kisitlamayacagim, gunde 1 porsiyon yiyorum belki de yemiyorum. emzirdigim icin kisitlamayacagim ozellikle.
herkese kolay gelsin.
Hosgeldiniz
Çok ederim ikinize deTakıma yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz hanımlarhedefinize ulaşıp mezun olursunuz inş
Çok teşekkür ederimMerhaba aramıza hosgeldiniz. Ben sedulu kaptan yardımcısıyım 31 yaşındayım bir de oğlum var 2 yaşında. Sorularınızı bana ve diğer kaptanlarArrietty_ ve @_Vera_ ya sorabilirsiniz.
Menuleri akşam toplu olarak yazıyoruz gün içinde de paylaşıyoruz. Akşam toplu olması gözden bir şey kaçmaması adına iyi oluyor. İctiginiz su miktarı ve yaptığınız spor varsa hepsini toplu bildirebilirsiniz.
Gun içinde buradaki arkadaşlarla bol sohbet etmeye çalışıyoruz sadece diyet değil derdimiz her telden konuşuyoruz.
Tekrar hosgeldiniz
Senin duzen şaştı gece uykusu olmadı ondandır. Bu hafta düzenli uyursan toparlanır bence hem odem söktürücü de içiyorsun2 saat anca uyudum
Felaket tarti var ama bu 2 geceden diye dusunuyorum
Gecen cuma 62.20 kg
Pazartesi : 64.45 kg
Cuma Hedef : 62.20
sedulu @_Vera_ rockandroll
Eşim ben yaptım birayı 2 bardak oldu içtim. Chloe ting yaptım 40 dk anca dinleniyorum kahvaltım 225 kalori olmuşGeçtiğimiz Cuma 69;50
Bugün 69.25
Önümüzdeki Cuma hedefi 68
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Bu hafta dukan birasına başlayacağım, bu akşam hazırlarım. Haftanın her günü yürüyüş ve ufak bölgesel hareketlerle vücudumu hamlığından kurtarmayı planlıyorum. Bir iki hafta sonra daha çok bölgesel çalışırım inşallah.
Çok teşekkür ederimMerhaba Hosgeldiniz
Ben Zeynep takim kaptani. 33 yasindayim 2 cocuk annesi, saglik calisaniyim
kilolarini biran evvel verip diledigin kilona ulasirsin insallah.
Kisaca takim kurallarimizdan bahsetmem gerekirse, hergun duzenli menu-su ve egzersizimizi yaziyoruz.
Haftalik es ve spor yarismalari yapiyoruz.
Pazartesileri kontrol amacli tartilip yaziyoruz, cuma gunleri ise en gec saat 17ye kadar tartilip, tarti fotomuzla kilo bildirimi yapiyoruz.
Yeni uyesin ilk 2 hafta deneme suren olacak, sonrasinda listemize dahil olabileceksin :)
Tekrar hosgeldin..
Onuda dun icemedim ama Persembeye kadar icecegimSenin duzen şaştı gece uykusu olmadı ondandır. Bu hafta düzenli uyursan toparlanır bence hem odem söktürücü de içiyorsun
Dün akşam yaptığım 50 sguartla bile bacaklarım çok ağrıyor bugün, zor yürüyorum. İnşallah şu hamlıktan kurtulup bende senin gibi bu kadar uzun süre chloe yapabilirim.Eşim ben yaptım birayı 2 bardak oldu içtim. Chloe ting yaptım 40 dk anca dinleniyorum kahvaltım 225 kalori olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?