Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanım bu hafta Cuma yarısı olacak mı yılbaşında genelde ya Birgün önceden bitiyor ya da o haftayı atlayıp 2 hafta sonunda yapmışlardı daha önce malum Perşembe yılbaşı
Selam canim
Suan icin bilmiyorum ama kaptanlar da bahsetmis paylasim topicinde. Belli Olunca haber edecegim sizlere

Selam canim
Suan icin bilmiyorum ama kaptanlar da bahsetmis paylasim topicinde. Belli Olunca haber edecegim sizlere
Kaç senedir burdayım gelip gidiyorum sürekli 2 yılbaşı gördüm düşün ama ben hala ayni kilodayım ben akıllanmam yaa diet bitince gömülüyorum yine karbonhidrata

Merhaba aramıza hosgeldiniz. Ben sedulu kaptan yardımcısıyım 31 yaşındayım bir de oğlum var 2 yaşında. Sorularınızı bana ve diğer kaptanlar Arrietty_ ve @_Vera_ ya sorabilirsiniz.

Menuleri akşam toplu olarak yazıyoruz gün içinde de paylaşıyoruz. Akşam toplu olması gözden bir şey kaçmaması adına iyi oluyor. İctiginiz su miktarı ve yaptığınız spor varsa hepsini toplu bildirebilirsiniz.

Gun içinde buradaki arkadaşlarla bol sohbet etmeye çalışıyoruz sadece diyet değil derdimiz her telden konuşuyoruz.
Tekrar hosgeldiniz

Merhaba Hosgeldiniz
Ben Zeynep takim kaptani. 33 yasindayim 2 cocuk annesi, saglik calisaniyim
kilolarini biran evvel verip diledigin kilona ulasirsin insallah.
Kisaca takim kurallarimizdan bahsetmem gerekirse, hergun duzenli menu-su ve egzersizimizi yaziyoruz.
Haftalik es ve spor yarismalari yapiyoruz.
Pazartesileri kontrol amacli tartilip yaziyoruz, cuma gunleri ise en gec saat 17ye kadar tartilip, tarti fotomuzla kilo bildirimi yapiyoruz.
Yeni uyesin ilk 2 hafta deneme suren olacak, sonrasinda listemize dahil olabileceksin :)
Tekrar hosgeldin..

Gece olayı anlatayım size dukan birası yapayım dedim. Neyse yaptım da zaten. Cam ayran şişesi vardı boşta üzerinde plastik kapak. Ben çok akıllı sıcak yaptım üzerine sodayi da döktüm sonra soğumasını beklemeden kapağı kapatıp bi de çalkaladım bir dk sonra kapak paaaatttt diye tavana vur kocam evi mi patlacaksin bak miden de patlamasın diyor
Tamam hadi çalkaladım ondan oldu dedim bi daha kapattım kapağı bu defa 5 dk sonra bi daha tavana paaattt tecrubesizlik işte sabaha kadar kapatmadım sonra

Cuma: 67.7
Pazartesi 65.7

cuma hedefi:63

Bugun iyi bir baslangic yaptim. Jillian michaels 30 day shred ile basladim ve 16:8 ifle.

7 adet antep karasi 1 kuyu kayisi ve 1 bqrdak sut 5 yemek kasigi yulaf biraz tarcin ve 1,5 lt su tukettim.

sekersiz diyetine basladim ama kendime uyarladim. Tatlilar ve ekmek yok seklinde. Meyveyi kisitlamayacagim, gunde 1 porsiyon yiyorum belki de yemiyorum. emzirdigim icin kisitlamayacagim ozellikle.

herkese kolay gelsin.

Ayy jillian ben ona zilli diyordum ne fena ya ben onu yapmaya başladığımda bir hafta kendime gelememiştim

Geçtiğimiz Cuma 69;50
Bugün 69.25
Önümüzdeki Cuma hedefi 68
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Bu hafta dukan birasına başlayacağım, bu akşam hazırlarım. Haftanın her günü yürüyüş ve ufak bölgesel hareketlerle vücudumu hamlığından kurtarmayı planlıyorum. Bir iki hafta sonra daha çok bölgesel çalışırım inşallah.

Takıma yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz hanımlar hedefinize ulaşıp mezun olursunuz inş
Çok ederim ikinize de
Çok teşekkür ederim

Eşim ben yaptım birayı 2 bardak oldu içtim. Chloe ting yaptım 40 dk anca dinleniyorum kahvaltım 225 kalori olmuş

Çok teşekkür ederim

Senin duzen şaştı gece uykusu olmadı ondandır. Bu hafta düzenli uyursan toparlanır bence hem odem söktürücü de içiyorsun
Onuda dun icemedim ama Persembeye kadar icecegim
Fena oldum ya.
Regl e 6 gun var takvime gore. Ama onun sisligi degil
30 dk önce uyandim telefona hicde uykum yok

Patron aramis deli oldum. Corona asisi olacak misin diye. Teli acmadim ama mesaj birakmis

Eşim ben yaptım birayı 2 bardak oldu içtim. Chloe ting yaptım 40 dk anca dinleniyorum kahvaltım 225 kalori olmuş
Dün akşam yaptığım 50 sguartla bile bacaklarım çok ağrıyor bugün, zor yürüyorum. İnşallah şu hamlıktan kurtulup bende senin gibi bu kadar uzun süre chloe yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…