Ben önce bölgesel çalıştım günde 50-75 squat mekik falan gidiyordum sonra vücut biraz toparlayınca chloe başlayayım dedim. İlk başlarda yine çok zorlandım ama pes etmedim kaldı son 7 günDün akşam yaptığım 50 sguartla bile bacaklarım çok ağrıyor bugün, zor yürüyorum. İnşallah şu hamlıktan kurtulup bende senin gibi bu kadar uzun süre chloe yapabilirim.
Patron da deli mi senin nöbetten çıkmış insan aranır mi hiçOnuda dun icemedim ama Persembeye kadar icecegim
Fena oldum ya.
Regl e 6 gun var takvime gore. Ama onun sisligi degil
30 dk önce uyandim telefona hicde uykum yok
Patron aramis deli oldum. Corona asisi olacak misin diye. Teli acmadim ama mesaj birakmis
Bence deliPatron da deli mi senin nöbetten çıkmış insan aranır mi hiç
Before after yapacak misin yineBen önce bölgesel çalıştım günde 50-75 squat mekik falan gidiyordum sonra vücut biraz toparlayınca chloe başlayayım dedim. İlk başlarda yine çok zorlandım ama pes etmedim kaldı son 7 gün
Nerhaba sakral8zasyon bendede var birsey sorcam hamile kaldinizmi yani engel oluyormu agri felan yazarsaniz sevinirimKoştum ve JJ bir arada biraz bel ve bacak ağrısı yaptı. Sakralizasyon diye birşey var fıtık gibi. Hemen ben burdayım diyor biraz arttırınca
Vucudum alisik benimAyy jillian ben ona zilli diyordumne fena ya ben onu yapmaya başladığımda bir hafta kendime gelememiştim
Hoşgeldiniz aramızaÇok teşekkür ederim
Tamamlayayım yapicam bakalım değişim bir ayda nasıl oldu diyeBefore after yapacak misin yine
Bitisi galiba takimin ölcü gününe geliyorTamamlayayım yapicam bakalım değişim bir ayda nasıl oldu diyezaten ölçü de alırım
Canım gece nöbetlerindendir tüm düzen değişti sonuçta. 2-3 güne ancak döner vücut kendine. Cuma’ya hedefi bile geçersin2 saat anca uyudum
Felaket arti var ama bu 2 geceden diye dusunuyorum
Gecen cuma 62.20 kg
Pazartesi : 64.45 kg
Cuma Hedef : 62.20
sedulu @_Vera_ @rockandroll
İnş veracım sen de durumlar ne tartılabildin mi?Eşim eminim çok güzel bir eksi göreceksin cuma günü
Aynen canım o zaman başlamıştım zaten ölçü alındığı gün karar vermiştik yapmayaBitisi galiba takimin ölcü gününe geliyor
Afiyet olsun ben akşam icin yeşil mercimek yemeği yapmayı planladim bir de bulgur pilavı yaparım oğlan icin. Uzun süredir mercimek yapmadığım aklıma geldiSabah kahvaltıda 2 yumurta ve bir parça peynir ve roka ile şalata yapıp yedim. Karbonhidrat olarak sadece yarım greyfurt yedim yanında. Şimdi çay keyfi yapıyorumbirazdan temizliğe girişeceğim. Akşama kuru börülcesi yemeği yapacağım. Kızlar planladınız mı menünüzü?
@_Vera_ sen neler yaptın ?
Ya Abla hic usenmedin masallah. Burda da vuruyor pit pitCama pıt pıt vuran damlacıklara dayanamadim ve yağmurlugumu giyip yine dışarıda yurudum...
Ohh toprak kokusu misss..
Oglenlik brokoli ve yoğurt yedim, şimdi de yeşil çay içiyorum...
Ya ne güzel çocuk olmasa bende çıkacağım ama üşütür diye evdeyim. Çok seviyorum yağmurda soguk havada yürüyüşleri nefesi açılıyor insanınCama pıt pıt vuran damlacıklara dayanamadim ve yağmurlugumu giyip yine dışarıda yurudum...
Ohh toprak kokusu misss..
Oglenlik brokoli ve yoğurt yedim, şimdi de yeşil çay içiyorum...
Çok güzel hızlı kilo veriyorsunCuma 85.7
Pazartesi 84.4
Hedef 83.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?