Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün akşam yaptığım 50 sguartla bile bacaklarım çok ağrıyor bugün, zor yürüyorum. İnşallah şu hamlıktan kurtulup bende senin gibi bu kadar uzun süre chloe yapabilirim.
Ben önce bölgesel çalıştım günde 50-75 squat mekik falan gidiyordum sonra vücut biraz toparlayınca chloe başlayayım dedim. İlk başlarda yine çok zorlandım ama pes etmedim kaldı son 7 gün

Patron da deli mi senin nöbetten çıkmış insan aranır mi hiç

Sabah kahvaltıda 2 yumurta ve bir parça peynir ve roka ile şalata yapıp yedim. Karbonhidrat olarak sadece yarım greyfurt yedim yanında. Şimdi çay keyfi yapıyorum birazdan temizliğe girişeceğim. Akşama kuru börülcesi yemeği yapacağım. Kızlar planladınız mı menünüzü?
@_Vera_ sen neler yaptın ?

Afiyet olsun ben akşam icin yeşil mercimek yemeği yapmayı planladim bir de bulgur pilavı yaparım oğlan icin. Uzun süredir mercimek yapmadığım aklıma geldi

Cama pıt pıt vuran damlacıklara dayanamadim ve yağmurlugumu giyip yine dışarıda yurudum...

Ohh toprak kokusu misss..

Oglenlik brokoli ve yoğurt yedim, şimdi de yeşil çay içiyorum...
Ya ne güzel çocuk olmasa bende çıkacağım ama üşütür diye evdeyim. Çok seviyorum yağmurda soguk havada yürüyüşleri nefesi açılıyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…