merhaba eşim sana iyi bir eş olamıyorum sıkıntılarımdan dolayı... Kahvaltın süper olmuş greyfurtun çok besleyici olduğunu söylüyorlar ama araştırmadım hiç.Sabah 1 köz kapya 1 yumurtadan omley ve 1 yk çökelek yağ karışımı yedim sonra dışarıda işim vardı onları hallettim14.779 adım attım eve geldim 3 tane köfte ve 2 yk pırasa yedim öğle öğünü olarak şimdilik bende bunlar var. Kuru börülcesi gaz yapar ama canım bugün ye istersen tartıda şişkinliğinden artı görmeSabah kahvaltıda 2 yumurta ve bir parça peynir ve roka ile şalata yapıp yedim. Karbonhidrat olarak sadece yarım greyfurt yedim yanında. Şimdi çay keyfi yapıyorumbirazdan temizliğe girişeceğim. Akşama kuru börülcesi yemeği yapacağım. Kızlar planladınız mı menünüzü?
@_Vera_ sen neler yaptın ?
Canım atlatamadim zatürre oldum aynı zamanda hastanede yatıyorum.
Atlatamadim daha canım zatürre oldum ondan dolayı ağır atlatiyorum. Hastanedeyim
ahh çok üzüldüm en kısa zamanda iyileşirsin inşallah canım sıkkın olduğun zamanlarda sohbete gel takıma burada yerin çok belli lütfen kendine çok çok iyi bakCanım atlatamadim zatürre oldum aynı zamanda hastanede yatıyorum.
Atlatamadim daha canım zatürre oldum ondan dolayı ağır atlatiyorum. Hastanedeyim
kolay gelsin kaptanım işin zor noelden dolayıSelam kizlar
Ben yine gece isindeyim.
Skntidan ofisi degistirdim temizliyorum
menün çok güzel canım afiyet olsunİyi geceler,
12:00 - 476 kalori
7 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 1 ceviz, 5 fındık, salatalık, yesillik
15:00 duble turk kahvesi
17:00 - 356 kalori
3 kasik yulaf, 1.5 su bardağı süt, tarçın, 1 muz
19:00 - 230 kalori
5 kasik yoğurtlu ıspanak
Toplam kalori: 1062 kalori
Su: 3 litre
Spor: 30 dakika leslie: 210 puan
Arrietty_ @_Vera_ @ sedulu @Ayse_M
menün ve adımların çok güzel kaptanım tabii sen alıştın 20 bin adımlara sana az geliyor.Pc e be yaptiysam internete baglanamadim
Menu de yazmamissim
18deb 22.30 a kadar uyudum
Kalor alimim az 650 kalori
12 de kalktim
12.30 da kahvalti yaptim
2 yumurta.
2 dilim ince sucuk
1 dilim eski kasar
Ara
5ceri domates
20gr /1 avuc kavrulmamis kaju
Aksam 16.30
300gr haslanmis et
Su 2 L
Spor yok
Adim var
@rockandrollsedulu @_Vera_
bende düzgün yazayım
KONTROL TARTI GÜNÜ
Günaydın kızlar
Zeytur @Hyperborea17 @Ayse_M Ozzybal @istanbulin @Serina08 @caroline84 sedulu @neutral
Varyemez @pamukskr Arrietty_ @rockandroll A Aylakkadin @Ceyhans
@Night owl @FlipendoMelegimkorusun @ _Vera_
Bugün kontrol tarti günü
Su sekilde yazmanizi Rica edecegim
Gecen cuma : kg
Pazartesi : kg
Cuma Hedefi : kg
canım 200 gram çok bir artı değil sen sakın takma kafana bunu
ne güzel eksiler canımGünaydın arkadaşlar
Cuma=64.8
Pazartesi =64.7
Hedef=64.5 (buda yeter inşallah)
eksilerin süper canımGünaydın herkese,
Geçen cuma: 83.2 kg
Pazartesi: 83 kg
Cuma hedef: 82 kg
Olur mu bilmiyorum ama yeni yıla 82 olarak girmek istiyorum
ne güzel canım maşallah sanaCuma 85.7
Pazartesi 84.4
Hedef 83.5
vaaay süper eksi ben hala yerimde sayıyorum canım malesef
merhaba aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım öğrenciyim umarım birlikte çok güzel kilolar veririz.Sorularınızı istediğiniz zaman bana sorabilirsiniz.Kullanıcı Adı : Emeeelll
İsim (İsteğe Bağlı ):Emel
Mesleginiz: Ogretmen
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2tane (7 ve 4,5)
Yaşadığınız şehir: Eskişehir
Boyunuz :1.63
Kilonuz: 83.3
Hedef kilonuz :69
Kilo alma hikayeniz : 2 hamileligimde de aldigim kilolarin buyuk cogunlugunu vermiştim. Sonra biraz daha veriyim dedim. Daha once hic denemedigim bir suru şok diyet denedim. Her seferinde 3-4 günde bırakıp normalden çok yedim ve 8-9 ayda 10 kg aldım. 2 yil oldu. Şimdi hepsini vermek istiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eski saglikli ve fit halime donmek icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir.
Canım artı regldendir moralini bozma sakınGecen cuma kilom : 79.8
Pazartesi kontrolüm : 80.4 (Regl günüm geldiği için böyle bir sonuç aldığımı düşünüyorum)
Cuma Hedefim : 77.7
Şu 80 direncim oldu bir türlü kurtulamadım. Haftaya moodum pek yüksek başlamıyorum. Günaydınn
evet akşam toplu olarak yazmanız gerekli kalori sayıyoruz bu hafta sizde katılmak ister misiniz?Ne güzel bir karşılamaGun içinde yediklerimizi akşam toplu mu yazıyoruz peki?
inşallah hedefini tutturursun canımGeçen cuma : Bilmiyorum tartılmamıştım
Pazartesi : 88.3
Cuma hedef : 86
ayy şanssızlıklar kraliçesiGece olayı anlatayım size dukan birası yapayım dedim. Neyse yaptım da zaten. Cam ayran şişesi vardı boşta üzerinde plastik kapak. Ben çok akıllı sıcak yaptım üzerine sodayi da döktüm sonra soğumasını beklemeden kapağı kapatıp bi de çalkaladım bir dk sonra kapak paaaatttt diye tavana vurkocam evi mi patlacaksin bak miden de patlamasın diyor
Tamam hadi çalkaladım ondan oldu dedim bi daha kapattım kapağı bu defa 5 dk sonra bi daha tavana paaattttecrubesizlik işte sabaha kadar kapatmadım sonra
maşallah eksiler süperCuma: 67.7
Pazartesi 65.7
cuma hedefi:63
Bugun iyi bir baslangic yaptim. Jillian michaels 30 day shred ile basladim ve 16:8 ifle.
7 adet antep karasi 1 kuyu kayisi ve 1 bqrdak sut 5 yemek kasigi yulaf biraz tarcin ve 1,5 lt su tukettim.
sekersiz diyetine basladim ama kendime uyarladim. Tatlilar ve ekmek yok seklinde. Meyveyi kisitlamayacagim, gunde 1 porsiyon yiyorum belki de yemiyorum. emzirdigim icin kisitlamayacagim ozellikle.
herkese kolay gelsin.
sende benim gibi şişsin kaptanım geçer ama inşallah2 saat anca uyudum
Felaket arti var ama bu 2 geceden diye dusunuyorum
Gecen cuma 62.20 kg
Pazartesi : 64.45 kg
Cuma Hedef : 62.20
sedulu @_Vera_ @rockandroll
bende yarından itibaren dukan birası yapıcam maşallah eksinin azı çoğu olmaz eksi eksidir çok güzel bir eksi tebrik ederimGeçtiğimiz Cuma 69;50
Bugün 69.25
Önümüzdeki Cuma hedefi 68
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Bu hafta dukan birasına başlayacağım, bu akşam hazırlarım. Haftanın her günü yürüyüş ve ufak bölgesel hareketlerle vücudumu hamlığından kurtarmayı planlıyorum. Bir iki hafta sonra daha çok bölgesel çalışırım inşallah.
Sabah menemen 3 kaşıkKızlar merhaba nasılsınız neler yapıyorsunuz ben sabah tartıldım
66.6 geldim yine ama gece hiç uyumadım neredeyse 1 saat diyebilirim.Onunda etkisi var galiba cumaya eksi görürüm inşallah. Bugün menülerinizde sor planlarınızda neler var ??
Cok üzüldüm. Cok gecmis olsun yine. Biraz duzelme varmi?Canım atlatamadim zatürre oldum aynı zamanda hastanede yatıyorum.
Birazdan bütün menümü yazacağım nasipseKızlar merhaba nasılsınız neler yapıyorsunuz ben sabah tartıldım
66.6 geldim yine ama gece hiç uyumadım neredeyse 1 saat diyebilirim.Onunda etkisi var galiba cumaya eksi görürüm inşallah. Bugün menülerinizde sor planlarınızda neler var ??
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinCanım atlatamadim zatürre oldum aynı zamanda hastanede yatıyorum.
Acim veramm ❤kolay gelsin kaptanım işin zor noelden dolayı
menün çok güzel canım afiyet olsun
menün ve adımların çok güzel kaptanım tabii sen alıştın 20 bin adımlara sana az geliyor.
bende düzgün yazayım
Geçen cuma 66.2
Pazartesi 66.6
Cuma Hedef 65.8
Melegimkorusun
canım 200 gram çok bir artı değil sen sakın takma kafana bunu
ne güzel eksiler canım
eksilerin süper canım
ne güzel canım maşallah sana
vaaay süper eksi ben hala yerimde sayıyorum canım malesef
merhaba aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım öğrenciyim umarım birlikte çok güzel kilolar veririz.Sorularınızı istediğiniz zaman bana sorabilirsiniz.
Canım artı regldendir moralini bozma sakın
evet akşam toplu olarak yazmanız gerekli kalori sayıyoruz bu hafta sizde katılmak ister misiniz?
inşallah hedefini tutturursun canım
ayy şanssızlıklar kraliçesiev battı mı peki o fışkırmadı mı etrafa
maşallah eksiler süper
sende benim gibi şişsin kaptanım geçer ama inşallah
bende yarından itibaren dukan birası yapıcam maşallah eksinin azı çoğu olmaz eksi eksidir çok güzel bir eksi tebrik ederim
Abla metabolizmayi ceviregim derken beni mi cevirir dersinA Aylakkadin diyetisyen metabolizmani esekten düşmüş karpuza çevirmeye kararlı...
Sen de çok gayretlisin, maşallah sana...
Dayanamazsan kendini zorlamaya gerek yok.Abla metabolizmayi ceviregim derken beni mi cevirir dersin
Harikasin esim cumaya istedigini alicaksin mutlakaBen cumartesi günü tartılabildim:93
Pazartesi günü 92.6
Cuma hedefim : 92
Akşam görüşürüz.
Olmem insallahDayanamazsan kendini zorlamaya gerek yok.
Dayandigin kadar...
Ama bu yöntem tıkanıklığı açar...
Ben de çok severim, ama çocuklarla zorYa ne güzel çocuk olmasa bende çıkacağım ama üşütür diye evdeyim. Çok seviyorum yağmurda soguk havada yürüyüşleri nefesi açılıyor insanın
Cok geçmiş olsunCanım atlatamadim zatürre oldum aynı zamanda hastanede yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?