Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Uykusuzluk kiloyu etkiliyor maalesef, benim aksam ıspanak var. Kahvaltı kalorisi fazlaydı, hafif geçirmeye karar verdim.

Kizlar seaBahAR kaptan bireysel siralamayi aciklamis. Tekrar kendisinin Ellerine saglik diyorum.

Süper haber

Afiyet olsun ben akşam icin yeşil mercimek yemeği yapmayı planladim bir de bulgur pilavı yaparım oğlan icin. Uzun süredir mercimek yapmadığım aklıma geldi
Afiyet olsun canım sana da ben haftada Birgün mutlaka bakliyat yapıyorum dönüşümlü olarak her hafta birini
Çok güzel bir menü olmuş akşama da böyle olursa süper beni düşünme sen işlerini yoluna koymaya bak Cuma’ya çok var börülcesin şişkinliği kalmaz. Greyfurt çok iyi yağ yakıyor diyorlar meyve olarak onu tüketmeye çalışıyorum bu ara
Canım atlatamadim zatürre oldum aynı zamanda hastanede yatıyorum.

Atlatamadim daha canım zatürre oldum ondan dolayı ağır atlatiyorum. Hastanedeyim
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
bende düzgün yazayım
Geçen cuma 66.2
Pazartesi 66.6
Cuma Hedef 65.8
Melegimkorusun Melegimkorusun
çok büyük bir artı değil Cuma’ya hedefe rahat ulaşırsın

Şahane haber ben Perşembe’den paylaşırım @_Vera_ olur mu? Bugün yeni evin anahtarını alıyoruz. haftasonu onun temizliğine başlayacağız yılbaşında aldıklarımı fazlasıyla eritirim gibi geliyor

esmeriiim canım benim sen nasıl oldun umarım iyisindir
Ağpnım kaptan sagol daha ıyıyım. Agrılarım azalıyo. Tat koku cabuk gelır ınsallah cunku canımı sıkan tek şey o
Sureklı fılm ızlıyorum zaman gecrmeye çalışıyorum eskıden yoğunmuşum yaaw haberım yokmuş

Oy kuzum benim ya
Umarim gelir cabucak.
Kardesimin gorumcede gecirdi. Suan iyi ama tat ve koku yok hala diyor Oda.
Neler izliyorsun?

Tanışa aldığınız için teşekkür ediyorum
Hosgeldiniz
Ben Zeynep takim kaptani. 33 yasinda 2 cocuk annesiyim.
Sizide yakindan tanimamiz icin asagidaki formu doldurabilir misiniz?

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Canim cok şükür yaa

Cuma günü bildirimimi nasipse yaparım kaptan

Kullanıcı Adı : tamotuzbesgoztepe
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanimi
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :163
Kilonuz: 85.5
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : evlendikten sonra saçma sapan bi şekilde kilo almaya basladim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlığım ve güzel görünmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Katıldım ama babamın ölümünden sonra giremedim telefon degistirdim kayboldu gitti hesabim

Hayırlı olsun eşim tabii perşembe olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…