Uykusuzluk kiloyu etkiliyor maalesef, benim aksam ıspanak var. Kahvaltı kalorisi fazlaydı, hafif geçirmeye karar verdim.Kızlar merhaba nasılsınız neler yapıyorsunuz ben sabah tartıldım
66.6 geldim yine ama gece hiç uyumadım neredeyse 1 saat diyebilirim.Onunda etkisi var galiba cumaya eksi görürüm inşallah. Bugün menülerinizde sor planlarınızda neler var ??
Şakası bile kötü.Olmem insallahdiyetisyen normal dedi.
Amin çok teşekkür ederim. Hepimize insallah ❤❤Şakası bile kötü.
Allah saglikli ömür versin...
Süper haber01.01.2021/ 707.ETAP hakkında Duyuru dur
- Yılbaşı kutlayacak üyeleriniz var ise isterlerse Perşembe gününden fotoğraf çekip takim sayfasinda paylaşamalidir.
Yilbasi kutlamayacak üyeler yine eski düzende cuma günü tartılıp paylaşım yapabilirler.
Ben tokum diye 66.6da kaldım herhal ölüm orucuna giremAcim veramm ❤
Afiyet olsun canım sana daAfiyet olsun ben akşam icin yeşil mercimek yemeği yapmayı planladim bir de bulgur pilavı yaparım oğlan icin. Uzun süredir mercimek yapmadığım aklıma geldi
Çok güzel bir menü olmuş akşama da böyle olursa süpermerhaba eşim sana iyi bir eş olamıyorum sıkıntılarımdan dolayı... Kahvaltın süper olmuş greyfurtun çok besleyici olduğunu söylüyorlar ama araştırmadım hiç.Sabah 1 köz kapya 1 yumurtadan omley ve 1 yk çökelek yağ karışımı yedim sonra dışarıda işim vardı onları hallettim14.779 adım attım eve geldim 3 tane köfte ve 2 yk pırasa yedim öğle öğünü olarak şimdilik bende bunlar var. Kuru börülcesi gaz yapar ama canım bugün ye istersen tartıda şişkinliğinden artı görme
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumCanım atlatamadim zatürre oldum aynı zamanda hastanede yatıyorum.
Atlatamadim daha canım zatürre oldum ondan dolayı ağır atlatiyorum. Hastanedeyim
çok büyük bir artı değil Cuma’ya hedefe rahat ulaşırsın
Şahane haber01.01.2021/ 707.ETAP hakkında Duyuru dur
- Yılbaşı kutlayacak üyeleriniz var ise isterlerse Perşembe gününden fotoğraf çekip takim sayfasinda paylaşamalidir.
Yilbasi kutlamayacak üyeler yine eski düzende cuma günü tartılıp paylaşım yapabilirler.
Ağpnım kaptanesmeriiim canım benim sen nasıl oldun umarım iyisindir
Oy kuzum benim yaAğpnım kaptansagol daha ıyıyım. Agrılarım azalıyo. Tat koku cabuk gelır ınsallah cunku canımı sıkan tek şey o
Sureklı fılm ızlıyorum zaman gecrmeye çalışıyorum eskıden yoğunmuşum yaaw haberım yokmuş
HosgeldinizTanışa aldığınız için teşekkür ediyorum
Kız bu dukan baya tok tuttu beni yanlış yapmadım dimiBen tokum diye 66.6da kaldım herhal ölüm orucuna girem
Bebeler beni babalarina sikayet etmişlerBen tokum diye 66.6da kaldım herhal ölüm orucuna girem
Canim cok şükür yaaAğpnım kaptansagol daha ıyıyım. Agrılarım azalıyo. Tat koku cabuk gelır ınsallah cunku canımı sıkan tek şey o
Sureklı fılm ızlıyorum zaman gecrmeye çalışıyorum eskıden yoğunmuşum yaaw haberım yokmuş
Cuma günü bildirimimi nasipse yaparım kaptan01.01.2021/ 707.ETAP hakkında Duyuru dur
Hayırlı olsun eşim tabii perşembe olurŞahane haberben Perşembe’den paylaşırım @_Vera_ olur mu? Bugün yeni evin anahtarını alıyoruz. haftasonu onun temizliğine başlayacağız yılbaşında aldıklarımı fazlasıyla eritirim gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?