Dukan birasını bende yapcam akşamdan ,Arrietty_ @_Vera_ sedulu Ozzybal
İyi akşamlar bugünkü malesef menüm olmadı ama mecbur paylaşacağım kusura bakma eşim cezama razıyım tavuk döner yedim hastanedeydim bu kadar uzun süreceğini de tahmin etmemiştim mecbur kaldım yedim açlıktan bayılacaktım yoksa ama ceza verin yani razıyım
Spor 3 mile leslie ×7=315
30 dk yürüyüş evde ×4=120 puan toplam 10000 adımım var
suyu 3.5 lt yapcam yyarından itibaren de dukan birası yapacağım inşallah akşamdan hazır edip
Bende merak ettim kac gundur konusuluyor odem attirici sanirim degilmiDukan birasını bende yapcam akşamdan ,
Odem söktürücü yag da yakıyormuş netin yalancisiyimBende merak ettim kac gundur konusuluyor odem attirici sanirim degilmi
Denemekten zarar gelmez sonucta kilo vermek varsaOdem söktürücü yag da yakıyormuş netin yalancisiyimbende bugün ilk defa denedim bitirdim yarına bi daha yapicam
Ben onla baya kilo verdim canım güzel gidiyo kilolar onu içince yani bana iyi geldi inşallah sana da iyi gelirDenemekten zarar gelmez sonucta kilo vermek varsabende yarin yapayım bari
Tadı nasıldı pekiOdem söktürücü yag da yakıyormuş netin yalancisiyimbende bugün ilk defa denedim bitirdim yarına bi daha yapicam
Bende akşamdan hazırlayım inşallah bizede işe yarar :))Ben onla baya kilo verdim canım güzel gidiyo kilolar onu içince yani bana iyi geldi inşallah sana da iyi gelir
Bana çok tuhaf gelmedi cesit cesit bitki çayı içmeye alışık olduğum icin sanirimTadı nasıldı peki
Yaptim simdi bendeDukan birasını bende yapcam akşamdan ,
Takım kızları dukan birasıyla zayıflıyorduYaptim simdi bende
Üye | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Toplam |
Ayse_M & Ozzybal | 120+?? | 540+300 | 435+210 | |||||
CanTorun & istanbulin | 580 | 1006 | 976 | |||||
Serina08 & caroline84 | 112 | 372+340 | 652+280 | |||||
sedulu & neutral | 1000+?? | 500 | 550 | |||||
ozrengin & pamukskr | 0+? | 380 | 310 | |||||
Arrietty_ & rockandroll | 409+670 | 185+330 | 100+475 | |||||
Aylakkadin & Ceyhans | 565+305 | 375+250 | 225+250 | |||||
Night owl & Flipendo | ?? | 420 | 0 | |||||
Melegimkorusun & _Vera_ | 550+100 | 715+425 | 300 |
Kullanici | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Perşembe |
| |||||||
| ÖDÜL | ||||||
A Aylakkadin | |||||||
| ÖDÜL | ||||||
E English_teacherrr | ÖDÜL | ||||||
| |||||||
| |||||||
@_Vera_ | ÖDÜL | ||||||
| MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | MUAF |
| MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | MUAF |
| |||||||
| ÖDÜL | ||||||
| ?? | ?? | |||||
| |||||||
| ÖDÜL | ?? | ?? | ||||
| ÖDÜL | ||||||
@Serina08 | |||||||
| ?? | ÖDÜL | 20A | ||||
| |||||||
|
Canım cuma günü 1800 adim idiSpor Puan Tablosu
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam Ayse_M & Ozzybal 120+?? 540+300 435+210 CanTorun & istanbulin 580 1006 976 Serina08 & caroline84 112 372+340 652+280 sedulu & neutral 1000+?? 500 550 ozrengin & pamukskr 0+? 380 310 Arrietty_ & rockandroll 409+670 185+330 100+475 Aylakkadin & Ceyhans 565+305 375+250 225+250 Night owl & Flipendo ?? 420 0 Melegimkorusun & _Vera_ 550+100 715+425 300
Ozzybal canım cuma spor yaptın mı bildirimini göremedim
DUYURU
Bu tablonun paylaşımından sonra puanlanmayan hiçbir spor tabloya dahil edilmeyecektir.
Bildirimleri günü gününe yapmaya lütfen dikkat edin.
Sporve Menü paylasim tablosu.
Iki ikon kullaniyoruz. Menü ve spor paylasimi yapildi iseEger spor eksik ise . Es yarisi var ise es tarafindan spor cezasi verilmelidir. Özel durumlarda es ve kaptanlari bilgilendiriniz Verilen cezalar ertesi güne caza sporu olarak uygulanmalı.
M : Mekik
S : Squat
Ip : Ipsiz/ ip atlama
D: Dans
A : Adimlama DK
B: Burpees
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Perşembe CanTorun Ceyhans ÖDÜL A Aylakkadin Ozzybal ÖDÜL E English_teacherrr ÖDÜL Melegimkorusun sedulu @_Vera_ ÖDÜL esmeriiim MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF JaneRizzoli MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF Varyemez pamukskr ÖDÜL Night owl ?? ? ?? caroline84 fyzanur ÖDÜL ?? ?? rockandroll ÖDÜL @Serina08 H3RA_ ?? ÖDÜL 20A Arrietty_ Flipendo H3RA_ canım cumartesi börek pazar lazanya olunca ki bunlar diyette olmaması gereken yiyecekler ceza kesmem gerekiyor malesef 20 dk evde adımlama cezan var.
Alp_BuRc Bir Pelincik Hyperborea17 kızlar bildirimsiz gününüz 3 gün olduğu için tablolardan silindiniz.
Night owl canım 1 gün bildirimin var o da eksik aktif olmadığın için eşini kaybedebilir ve sende tablodan silinebilirsin lütfen aktif olmaya çalış.
H3RA_ canım cuma bildirimini açık bir şekilde tekrar yazar mısın ben sadece kalori olarak gördüm yazdıysan da gözümden kaçtı.
***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI ***
100 adet ipsiz / ip atlama ya da ziplama egzersizi= 15 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
10 adet bölgesel egzersizi = 5 PUAN
1 dk Hulahop veya ip atlama : 5 PUAN
1 dakika kosu: 5 PUAN
1 adet Squat /Mekik : 2 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika yoga egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba/Dans= 7 PUAN
1 dakika kardiyo /fitness /P90 egzersizi= 10 PUAN
1 dakika Chloe Ting : 10 PUAN
1 dakika plank / Wallsit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme = 10 PUAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?