herkes uzun sürüyor gelmesı dıyo napalım ınş uzun surmezOy kuzum benim ya
Umarim gelir cabucak.
Kardesimin gorumcede gecirdi. Suan iyi ama tat ve koku yok hala diyor Oda.
Neler izliyorsun?
İnşallah canm okadar ozledımkı bende burayıÇok sevindim daha iyi olmana canım inşallah en en en kısa zamanda geçer. Seni yeniden aramızda görürüz. İşi gücü boşver dinlen sen
Çok geçmiş olsun, en kısa sürede atlatırsınız inşallahAtlatamadim daha canım zatürre oldum ondan dolayı ağır atlatiyorum. Hastanedeyim
En kısa sürede gelmiş geçmiş olsunherkes uzun sürüyor gelmesı dıyo napalım ınş uzun surmez
Aşk dram komedı ızlemedıgım butun fılmlerı ızlıyorum
Varmı önerın
İnşallah canm okadar ozledımkı bende burayı
Yogurtta mi yasak ben sokYogurt mu tövbe yasak :)
Evet canim 2 hafta kadar yasakYaa ciddi misin ama çok faydalı
Sut sut urunuYogurtta mi yasak ben sok
Hazırladım şimdi yarını bekliyorumBana çok tuhaf gelmedi cesit cesit bitki çayı içmeye alışık olduğum icin sanirimasidi kaçmış sodaya yeşil çay eklemiş gibi işte
Sağlık olsun cnm ne yapacaksın zayıflamaya giden her yol mübahtırEvet canim 2 hafta kadar yasak
Tatlim sen ne yoyorsun gerjye bisi kalmadi kiSut sut urunu
Meyve
Ekmek tahil baklagil
Sekerli herşey bal pekmez...
Patates
Havuc
Yasak
Canım hepsinin ortak noktasıInssllah onlatda gecer gider
Yesillik sebze zeytin yag tereyag yumurta zeytin mantar et istavrit yesil cayTatlim sen ne yoyorsun gerjye bisi kalmadi ki
Biran once gecirirsin onsalalh canim su dönemiYesillik sebze zeytin yag tereyag yumurta zeytin mantar et istavrit yesil cay
Hoşgeldin canımKullanıcı Adı : Emeeelll
İsim (İsteğe Bağlı ):Emel
Mesleginiz: Ogretmen
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2tane (7 ve 4,5)
Yaşadığınız şehir: Eskişehir
Boyunuz :1.63
Kilonuz: 83.3
Hedef kilonuz :69
Kilo alma hikayeniz : 2 hamileligimde de aldigim kilolarin buyuk cogunlugunu vermiştim. Sonra biraz daha veriyim dedim. Daha once hic denemedigim bir suru şok diyet denedim. Her seferinde 3-4 günde bırakıp normalden çok yedim ve 8-9 ayda 10 kg aldım. 2 yil oldu. Şimdi hepsini vermek istiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eski saglikli ve fit halime donmek icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir.
Rabbim acil şifalar versinCanım atlatamadim zatürre oldum aynı zamanda hastanede yatıyorum.
Atlatamadim daha canım zatürre oldum ondan dolayı ağır atlatiyorum. Hastanedeyim
Harikasin esim cumaya istedigini alicaksin mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?