- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Cok gecmis olwun canim@_Vera @arriettyVaryemez selam arkadaşlar
Annem dün son ameliyatı nı oldu allahın izniyle yarın taburcu olacak zor günler bitiyor şükürler olsun spora bile başlayabileceğim inşaallah aylardır müzik bile dinlemiyor dum o kadar bunaldım ki bitiyor şükür Allah düşmanıma bile vermesin herkes sağlıklı olsun
Menüm
08.00 1 haşlanmış yumurta
11.30 2 kaşık karalahana
1 karnıyarık yağsız
16.30 yarım bardak laktozsuz süt
18.30 haşlanmış karnabahar
Haşlama tavuk
Su 3
merhaba aramıza hoş geldiniz ben takım kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım öğrenciyim.Kurallarımız ilk sayfada yazıyor okuyup
idare eder pek güzel diyemem
v canım evde leslie yapsan yeter bence pilates de ekleyebilirsin oğluşun uyuduğu zamanlarda ama zaten yakında taşınıyorsun bol bol ayakta geçer zamanın
merhaba yaa daha önceden tanışmadık galiba ben kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım öğrenciyim malum online dersler benim kafam bir dünya daha önceden tanıştıysak da kusuruma bakma canım lütden menün çok güzel afiyet olsun
şahanesin abla afiyet olsun
sporlar şahane canım menünde öyle afiyet olsun
menü şahane adımlarda öyle maşallah canım
canım çok geçmiş olsun oğluna menün çok güzel adımlar şahane zaten kendini spor için şartlama adımların var zaten
canım tahlil sonuçları çıktı mı nasılsın menün de iyi
ayy evett bende hep bu ne be çiş gibi diyorum içerken ahaha
şahane menü afiyet olsun canım
canım diyetisyenle mi yapıyorsun diyetini ona göre yorumlayayım
Cok sevindim annenin taburcu olacagi icin@_Vera @arriettyVaryemez selam arkadaşlar
Annem dün son ameliyatı nı oldu allahın izniyle yarın taburcu olacak zor günler bitiyor şükürler olsun spora bile başlayabileceğim inşaallah aylardır müzik bile dinlemiyor dum o kadar bunaldım ki bitiyor şükür Allah düşmanıma bile vermesin herkes sağlıklı olsun
Menüm
08.00 1 haşlanmış yumurta
11.30 2 kaşık karalahana
1 karnıyarık yağsız
16.30 yarım bardak laktozsuz süt
18.30 haşlanmış karnabahar
Haşlama tavuk
Su 3
Iyi aksamlar canimIyi akşamlar herkese
Sabah: 1 yumurta 2 wasa 1 dilim peynir ve 3 zeytin.
Öğle: Türk kahvesi, yarım avuç kuruyemiş ve 1 kuru incir
Aksam:
1 tabak pırasa yemeği
4 adet yaprak sarması
Küçük bir kase yoğurt.
Su: 2 litre
1 litre de elmalı tarçınlı bitki çayı içtim.
etkisi coktur ama ne yalan soyleyim.Tiksinerek ictim. Dahada yapmam zaten.Ben de tadını beğenmedim
Yeşilçay zaten balık gibi bataklık gibi kokuyor
Kaptanım toplam kalori ne kadar ?Benim gunum cok kotuydu bugun. Yemek ve moral acisindan
Ve butun cezalara acigim. Ama anca yarin yaparim,izin gunum
10.00 da
2 dilim cavdar
4dilim kasar
Ara
Yarim muz
Aksam
2 dilim Kasarli pizza
Su 1 L
Spor
1 saat yuruyus
13.373 adim
@_Vera_rockandroll sedulu
Cavdar x2 : 186 KaloriKaptanım toplam kalori ne kadar ?
Çok şükür iyiyim canımCanım daha iyiyim şükür
Annem yarın çıkıyor
Sen nasılsın
Gayet güzel kaptan daha ne olsun şahsen ben ortada cezayı gerektiren birşey göremedim afiyet olsunBenim gunum cok kotuydu bugun. Yemek ve moral acisindan
Ve butun cezalara acigim. Ama anca yarin yaparim,izin gunum
10.00 da
2 dilim cavdar
4dilim kasar
Ara
Yarim muz
Aksam
2 dilim Kasarli pizza
Su 1 L
Spor
1 saat yuruyus
13.373 adim
@_Vera_rockandroll sedulu
Ben de şaşırmıştım
Yine süpersin eşim. Şimdi yürüyüşe çıkıyorum birazdan bende paylaşacağım. Dukan birasını bugünde yapamadım. İşe giderken unutup çıkmışımSu 3 lt bir de dukan birası
Chloe ting 55 dk 550 puan
Adim 13000 650 puan
Toplam 1200 puan
Arrietty_ @_Vera_ H3RA_
Eki Görüntüle 2750138
Sadece yeşilçay da içsen faydası olur bence. Ben yeşilçaya kabuk tarçın ve limon ekleyerek içiyorum. Daha içilebilir geldi o şekliyle bana.Ben de tadını beğenmedim
Yeşilçay zaten balık gibi bataklık gibi kokuyor
@_Vera_ canım benim pazar gün ki spor puanımdan 15 sayı düşermisin. Merdiveni 20 basamak hesaplamışım, kafam doluydu nasıl öyle düşündüm bilmiyorum 15 basamakmış meğer. Bugün inip çıkarken farkettim
Abla ben almanyadayım ama Türkiye’de aktarlarda hatta internette bile zeytin yaprağı satılıyor. Ben gelirken getirmeyi unutmuştum geçen buraya Türkiye’den ev yapımı ürünler getiren bir dükkan açıldı orda bulup aldım. Metabolizmayı hızlandırıyormuş, kan şekerini düzenliyormuş baya faydası varmış aslında. Ben de günlük 1 fincan içmeye başladım.Zeytin yapragini aktardan mi aldın, o ne işe yarıyor?
Evde adimlama yaparak 15.000 üstüne cikabiliyorum. Olduğum yerde, sanki koşu bandında gibi. Tempoyu bir arttırıp, bir yükselterek kardiyo yapıyorum. Havalar bozdugunda yine ona devam.
Vazgeçme sakın...
Yaa leslieyi yapsam bile yeter aslındacanım evde leslie yapsan yeter bence pilates de ekleyebilirsin oğluşun uyuduğu zamanlarda ama zaten yakında taşınıyorsun bol bol ayakta geçer zamanın
Cok gecmis olwun canim
Cok sevindim annenin taburcu olacagi icin
Artik rahat nefes alabilirsin
Menun yine cok guzel
Çok teşekkür ederim canlarımÇok şükür iyiyim canım
Teyzeye Allah acil şifalar versin inşaallah
Gayet güzel kaptan daha ne olsun şahsen ben ortada cezayı gerektiren birşey göremedim afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?