Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arrietty_ ,@_Vera_ , sedulu , istanbulin

Hayırlı geceler kizlar...

Kahvaltı öncesi iki kuru incir, üzerine ılık su...

KAHVALTİ:
Bol yesillik
Klasik kahvaltı tabağım...

Sade Türk Kahvesi
3 badem, 3 fındik

OGLEN:
1 elma
Yulaflı yoğurt

Yeşil çay
1/2 fincan sarı leblebi
1/2 fincan dut kurusu

AKSAM:
3 adet fırın köfte
1 kase kış salatası

Ballı adaçayı

SU:
3 lt

SPOR:
Diz-bacak egzersizi
100 puan
17.930 adım
896 puan
TOPLAM: 996 puan

Merhaba 2 gündür çok yoğundum. Bir de telefondan mı giriyorsunuz kızlar ben bilgisayardan girdiğim için bilgisayara oturmam gerekiyor buraya yazmak için her zaman da oturamıyorum.
Bugün 5000 adım yürüdüm. 250 puan
Yediklerimi yazdım foto atıyorum. Çok su içemedim ama dukan birası içiyorum sabahları..
Yarın için daha çok protein, daha çok adım ve daha çok su planlıyorum..

Telefondan giriyorum canım...
Etiketliyordum ama herhalde burayı unuttu diyordum...

Çok haklısın umarım ben de halledebilirim..

Ben de emzirme dönemi başlarında gece atıştırıyordum, sonra sadece sıcak süt yanına hurma ya da tarçınlı sıcak süt içmeye başladım. Sonra gece araştırmasını tamamen bıraktım.
Belki geçiş için benim de birşeyler düşünmem gerekir.. Komple bırakmayı daha önce denedim çünkü en fazla 5 gün dayanıyorum.

Bunu deneyebilirim ben de yarından itibaren başlıyorum teşekkür ederim eşim :)

sen oğluşundan zaman buldukça leslie yapmaya çalış canım sana yeter
vallahi çok güzel menü tebrik ederim bende suyumu tamamlayıp yazarım canım ama spor yapamadım adam akıllı ödevlerim çıktı ekstradan sana tavsiyem suyu 3 ltye çıkarmaya çalış
@_Vera_ eşim ben yarın gündüz siteye giremeyebilirim . Yarın yeni eve beyaz eşya teslimi olacak (9- 17:00) arası dediler. Telde internetim kalmadı. oraya da internet bağlanmadı daha haberin olsun canım
ayyy yeni ev ben çok heyecanlanırım yeni evlerde allah ağız tadıyla güzel günlerde oturmayı nasip etsin eşim müsait olunca girersin canım benim

menün çok güzel canım gözümden kaçmış senin mesajın yeni gördüm allah şifa versin anneciğine geçecek sıkıntıların allahın izniyle gözün aydın annen evine yerleşsin sende sıkıntıların bitmesi şerefine bolll spora başlarsın eşin nasıl oldu ?? bir ara eşinde rahatsızdı sanki iyidir inşallah azıcık yemişsin bugün menün çok güzel suyun da öyle

Süpersin eşim.. O kadar adımı nasıl atıyorsun maşallah sana..

Yine süpersin eşim. Şimdi yürüyüşe çıkıyorum birazdan bende paylaşacağım. Dukan birasını bugünde yapamadım. İşe giderken unutup çıkmışım
Olsun canım yeşil çay falan içiyorsan sorun değil. Bakalım şimdilik güzel gidiyor bu hafta benim az kalorili dukan sayesinde. Cuma gününe eşli olarak güzel eksiler görelim umuyorum

@_Vera_ Arrietty_
İyi akşamlar
Sabah: yarım dilim ekmek,salam,peynir,domates,salatalık,çay
Ara: portakal,kurutulmuş hindistan cevizi
Öğle: peynirli makarna
Ara: mandalina
Akşam: köfte,salata,2 dilim ekmek
Su:2,5 Lt (sonunda suyu 2,5 Lt ye çıkardım)
Spor: aptal ödevi yapmış olsaydım spor yapabilecektim. Ödev mahvetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…