Yaaaa aynennnn içerken benimde aklıma geldiBen de tadını beğenmedim
Yeşilçay zaten balık gibi bataklık gibi kokuyor
Yok kuzum 2 hafta daha boyle gitmek istiyorum insallahBen de şaşırmıştım
Telefondan giriyorum canım...Merhaba 2 gündür çok yoğundum. Bir de telefondan mı giriyorsunuz kızlar ben bilgisayardan girdiğim için bilgisayara oturmam gerekiyor buraya yazmak için her zaman da oturamıyorum.
Bugün 5000 adım yürüdüm. 250 puan
Yediklerimi yazdım foto atıyorum. Çok su içemedim ama dukan birası içiyorum sabahları..
Yarın için daha çok protein, daha çok adım ve daha çok su planlıyorum..
Eki Görüntüle 2750175 Eki Görüntüle 2750176 Eki Görüntüle 2750177
Çok haklısın umarım ben de halledebilirim..Ben yiyeceklerin günün en aktif saatlerinde yenilmesi taraftarıyım çünkü yediklerimizi sindirebilmek ve yakabilmek adına
Aksi taktirde beslenme kilo olarak bize dönecektir
Mümkün olduğunca erken saatlerde yeme içme faslını bitirmeye çalışıyorum
Belki geçiş için benim de birşeyler düşünmem gerekir.. Komple bırakmayı daha önce denedim çünkü en fazla 5 gün dayanıyorum.Ben de emzirme dönemi başlarında gece atıştırıyordum, sonra sadece sıcak süt yanına hurma ya da tarçınlı sıcak süt içmeye başladım. Sonra gece araştırmasını tamamen bıraktım.
Yaa kusura bakma... tahmin ettim şimdi önceki mesajları tarıyorum :) telefondan deneyim ben de.Telefondan giriyorum canım...
Etiketliyordum ama herhalde burayı unuttu diyordum...
Bunu deneyebilirim ben de yarından itibaren başlıyorum teşekkür ederim eşim :)Sorunu bilip kabullenince, üzerine gidip toparlamak daha kolay...
Bu alışkanlık eşimde vardı.
TV karşısında sürekli yemek isterdi.
Her krizde yudum yudum su içti.
En geç 21.00 gibi tarçınlı süt içip, yeme faslını kapıyor.
Sonrası sadece su...
Sen de basaracaksin...
sen oğluşundan zaman buldukça leslie yapmaya çalış canım sana yeterAbla ben almanyadayım ama Türkiye’de aktarlarda hatta internette bile zeytin yaprağı satılıyor. Ben gelirken getirmeyi unutmuştum geçen buraya Türkiye’den ev yapımı ürünler getiren bir dükkan açıldı orda bulup aldım. Metabolizmayı hızlandırıyormuş, kan şekerini düzenliyormuş baya faydası varmış aslında. Ben de günlük 1 fincan içmeye başladım.
Yaa leslieyi yapsam bile yeter aslında
vallahi çok güzel menü tebrik ederim bende suyumu tamamlayıp yazarım canım ama spor yapamadım adam akıllı ödevlerim çıktı ekstradan sana tavsiyem suyu 3 ltye çıkarmaya çalışSalı menüm
10:00
Kıymalı yumurta, 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek, roka, kaptan biber
12:15
2 çatal kıtır kabak reçeli tanesinden, 1 ceviz, şade Türk kahvesi
15:00
3 yk yoğurt, 3 yk granalo
18:00
Fırında balık, 4-5 dilim fırın patates
20:00
Zeytin yaprağı çayı
Su: 2lt
Spor: 8000 adım: 400puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
@_Vera_ eşim senin günün nasıl geçti?
ayyy yeni ev ben çok heyecanlanırım yeni evlerde allah ağız tadıyla güzel günlerde oturmayı nasip etsin eşim@_Vera_ eşim ben yarın gündüz siteye giremeyebilirim . Yarın yeni eve beyaz eşya teslimi olacak (9- 17:00) arası dediler. Telde internetim kalmadı. oraya da internet bağlanmadı daha haberin olsun canım
menün çok güzel canım gözümden kaçmış senin mesajın yeni gördüm allah şifa versin anneciğine geçecek sıkıntıların allahın izniyle gözün aydın annen evine yerleşsin sende sıkıntıların bitmesi şerefine bolll spora başlarsın eşin nasıl oldu ?? bir ara eşinde rahatsızdı sanki iyidir inşallah@_Vera @arriettyVaryemez selam arkadaşlar
Annem dün son ameliyatı nı oldu allahın izniyle yarın taburcu olacak zor günler bitiyor şükürler olsun spora bile başlayabileceğim inşaallah aylardır müzik bile dinlemiyor dum o kadar bunaldım ki bitiyor şükür Allah düşmanıma bile vermesin herkes sağlıklı olsun
Menüm
08.00 1 haşlanmış yumurta
11.30 2 kaşık karalahana
1 karnıyarık yağsız
16.30 yarım bardak laktozsuz süt
18.30 haşlanmış karnabahar
Haşlama tavuk
Su 3
Süpersin eşim.. O kadar adımı nasıl atıyorsun maşallah sana..Arrietty_ ,@_Vera_ , sedulu , istanbulin
Hayırlı geceler kizlar...
Kahvaltı öncesi iki kuru incir, üzerine ılık su...
KAHVALTİ:
Bol yesillik
Klasik kahvaltı tabağım...
Sade Türk Kahvesi
3 badem, 3 fındik
OGLEN:
1 elma
Yulaflı yoğurt
Yeşil çay
1/2 fincan sarı leblebi
1/2 fincan dut kurusu
AKSAM:
3 adet fırın köfte
1 kase kış salatası
Ballı adaçayı
SU:
3 lt
SPOR:
Diz-bacak egzersizi
100 puan
17.930 adım
896 puan
TOPLAM: 996 puan
Olsun canım yeşil çay falan içiyorsan sorun değil. Bakalım şimdilik güzel gidiyor bu hafta benim az kalorili dukan sayesinde. Cuma gününe eşli olarak güzel eksiler görelim umuyorumYine süpersin eşim. Şimdi yürüyüşe çıkıyorum birazdan bende paylaşacağım. Dukan birasını bugünde yapamadım. İşe giderken unutup çıkmışım
Sabah 1 saat, gece 30-45 dk yürüyüşle...Süpersin eşim.. O kadar adımı nasıl atıyorsun maşallah sana..
Ben de açım ve küçük hala uyumadıÇabucak sabah olsun kahvaltı vakti gelsin
Sabah 2 yumurta mı haşlasam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?