Fatsecret kullanıyorum canım hoşuma gitti basit programEki Görüntüle 2750208 Eki Görüntüle 2750211 Eki Görüntüle 2750212 Eki Görüntüle 2750213 Eki Görüntüle 2750214
Bir kaç gündür baya yediğimi düşündüğüm halde kalori toplamım 3 hanelerde kalıyor. Öğle yemeği yemediğim için sanırım.
2,5 lt su içtim
Egzersiz puanım 427
@_Vera_Arrietty_ sedulu
sedulu senin kalori hesapladığın programın adı nedir? Raporlama kısmı daha iyi gibi geldi bana.
Yok canim Diyetisyenle yapmiyorum kendi kendimemerhaba aramıza hoş geldiniz ben takım kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım öğrenciyim.Kurallarımız ilk sayfada yazıyor okuyup
idare eder pek güzel diyemem
v canım evde leslie yapsan yeter bence pilates de ekleyebilirsin oğluşun uyuduğu zamanlarda ama zaten yakında taşınıyorsun bol bol ayakta geçer zamanın
merhaba yaa daha önceden tanışmadık galiba ben kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım öğrenciyim malum online dersler benim kafam bir dünya daha önceden tanıştıysak da kusuruma bakma canım lütden menün çok güzel afiyet olsun
şahanesin abla afiyet olsun
sporlar şahane canım menünde öyle afiyet olsun
menü şahane adımlarda öyle maşallah canım
canım çok geçmiş olsun oğluna menün çok güzel adımlar şahane zaten kendini spor için şartlama adımların var zaten
canım tahlil sonuçları çıktı mı nasılsın menün de iyi
ayy evett bende hep bu ne be çiş gibi diyorum içerken ahaha
şahane menü afiyet olsun canım
canım diyetisyenle mi yapıyorsun diyetini ona göre yorumlayayım
Gunaydin canim. Bende ayni durumda yatmistim ama suab gayet tokum. Uyku iyi bir kacis oluyorGünaydın kızlar
Ya ben yatarken açtım şimdi nereye gitti benim açlık hissim anlamadım
günde en az 2 litreye ne yapıp edip tamamlayalım. ben de az içtim dün.Benim gunum cok kotuydu bugun. Yemek ve moral acisindan
Ve butun cezalara acigim. Ama anca yarin yaparim,izin gunum
10.00 da
2 dilim cavdar
4dilim kasar
Ara
Yarim muz
Aksam
2 dilim Kasarli pizza
Su 1 L
Spor
1 saat yuruyus
13.373 adim
@_Vera_rockandroll sedulu
bende de öyle oluyor. gece videolara şunlara bunlara ağzım sulanarak yatıyorum guruldaya guruldaya . sabah bi kalkıyorum, Aa tok olmuşumGünaydın kızlar
Ya ben yatarken açtım şimdi nereye gitti benim açlık hissim anlamadım
Tamamdir ama bölgesel egzersiz derken ornek ne mesela :))günde en az 2 litreye ne yapıp edip tamamlayalım. ben de az içtim dün.
spor iyi. sadece pizzalar kaçamak gibi durmuş ama çok bi kalori alımı yok. proteine ağırlık verelim.
kendim için de diyorum :) ben şehir değişikliği yaptım 2 gündür hafif kopuk gitti, bugun dikkat etmeye devam edeceğim. arada kopuşlar olur istikrarı bozmayalım da.
ceza olarak daaaaa
izin gününde yiyeceğe karışmayayım, yürüyüşlere ek olarak sizden bölgesel egzersiz rica edeceğim :)
Karın ve kol calisalim ben de oyle yapacagim. Ben de bir bakayim neymiş meal prep :)Tamamdir ama bölgesel egzersiz derken ornek ne mesela :))
Cok karbonhidrat oldu. Sebze hic yenmedi
Suan alisverise cikacagim, haftalik menu planladim
Amerikalilar meal prep yapiyor bir haftalik. Ben onu 3 gunluk yapayim diyorum. Sonra 3 gun bitiminde tekrar 3 gunluk
Belki boylece daha dikkatli olurum
Olabilir regl dönemi yaklaşınca 1/1.5 kg artı bile çıkılıyorGünaydın kızlarbugün dayanamayıp bi tartılayım dedim ben şok 88.8 500 gr almışım 3. Gündür 1000 kalorinin altında besleniyorum sporda yapıyorum üstelik adetimde 13 gün geçikti bunun etkisi olabilirmi
Olabilir canim siskinlik vardır ama 13 gun buyuk br rakam oluyormu normaldede bu sekilde gecikmenGünaydın kızlarbugün dayanamayıp bi tartılayım dedim ben şok 88.8 500 gr almışım 3. Gündür 1000 kalorinin altında besleniyorum sporda yapıyorum üstelik adetimde 13 gün geçikti bunun etkisi olabilirmi
Şuan moralim çok bozuldu..Olabilir regl dönemi yaklaşınca 1/1.5 kg artı bile çıkılıyor
Normalde ilk defa böyle oldu 30 günde bir oluyodum hiç şaşmazdıOlabilir canim siskinlik vardır ama 13 gun buyuk br rakam oluyormu normaldede bu sekilde gecikmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?