1 ağustosta ben 73.8 kgydim görünce dedim Veracım Bi kendine gel o gün başladım diyedeKaptan az mı 8 kilodan fazla kilo vermişsin
Hiç umudunu kaybetme
Ne kadar sürede verdin ?
Çok teşekkür ederim. Estağfurullah sorun değil. Ben de öğretmenim ve online ders durumları malum evetmerhaba yaa daha önceden tanışmadık galiba ben kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım öğrenciyim malum online dersler benim kafam bir dünya daha önceden tanıştıysak da kusuruma bakma canım lütden menün çok güzel afiyet olsun
Sen hedefini büyük tut aslında spor işlerinde vücut tipi çok önemli ben mesela sporsuz kilo veremem ama leslie dışında da vücudum kaslanmaya müsait pilates yapınca da kas kütlesi artıyor bende. O yüzden günde 45 dk leslie ennn iyi olanİçimi rahatlattın suanhedefi -2.3 olarak belirlemiştim bidahakine küçük oynıycaamm
Hoş geldiniz ben nasıl kaçırdım bilmiyorum. Takımımızdaki kızlar çok sıcak kanlı eminim çabucak ısınmışsınızdır sizde. Mutlu olmanıza çoook sevindimÇok teşekkür ederim. Estağfurullah sorun değil. Ben de öğretmenim ve online ders durumları malum evet2 gündür buradayım bugün 3.gun daha ve çok mutluyum
Şimdi oğlumla kahvaltımızı yaptık bi yarım saat sonra müzik açar oynarız ardımdan leslie yapıyımCanım o zaman leslie mi yapsan diğer bölgesel egzersizler kaslarda ödem tutmaya sebep oluyor
Stres yapma canım1 ağustosta ben 73.8 kgydim görünce dedim Veracım Bi kendine gel o gün başladım diyede
Şuan 66.6yı gördüm işte 7.2 kg ediyor şuanki duruma göre
Hem de çok sıcak karşıladı herkes. Sağ olsunlarHoş geldiniz ben nasıl kaçırdım bilmiyorum. Takımımızdaki kızlar çok sıcak kanlı eminim çabucak ısınmışsınızdır sizde. Mutlu olmanıza çoook sevindim
Ablaaa maydanoz suyu çok fenaa nasıl içiyorsunOnline ders şimdilik bitti
Saat 13.30 da 1 saat defsim var o zamana kadar boşum
Kahvaltı öncesi su içtim
Kahvaltımı saat 08.00 den sonra yaptım
Şimdi yeşil çay içiyorum maydanoz suyu daha sevimli geliyor bana
El gider Mersin'e ben giderim tersineAblaaa maydanoz suyu çok fenaa nasıl içiyorsun
Canim bence sen yinede bi kan testi ver. Cynku ben 2. Gebeligimde 10 gun gecmesine ragmen negatif çıkıyordu testlerde en son hasta olamiyorum diye gittim meger hanileymişim. Netlesene kadar da spora ara ver biraz3 kez test yaptım hepsi negatif cıkmıştı.. olsa muhtemelen çıkardı
Ay bende icemiyorum ya ne sicak ne sogukAblaaa maydanoz suyu çok fenaa nasıl içiyorsun
Ben 66dan kurtulmak istiyorum online diyetisyenlere de baktım ama 300den aşağı fiyat veren yok acaba işe yarar mı ki bilemedimAy bende icemiyorum ya ne sicak ne soguk
Hic denemdim canım ya normal bir diyetisyene gitmeyi dene. Bugun bende gidicem. Dun dahiliyeye tahlil vermistim. Tiroid falan oluncada kilo alimi oluyormus veya kilo vermek zor oluyormuşBen 66dan kurtulmak istiyorum online diyetisyenlere de baktım ama 300den aşağı fiyat veren yok acaba işe yarar mı ki bilemedim
Hoşgeldin canımHem de çok sıcak karşıladı herkes. Sağ olsunlar
Ben sizin yerinize de içerim kızlarAy bende icemiyorum ya ne sicak ne soguk
Illa para verip zayıflayacağım diyorsan sana koçluk yapayımBen 66dan kurtulmak istiyorum online diyetisyenlere de baktım ama 300den aşağı fiyat veren yok acaba işe yarar mı ki bilemedim
Yaaa ay şuan içim bi tuaf oldu 10 gündür ara ara testlerde negatif çıkınca yoktur diye düşündümCanim bence sen yinede bi kan testi ver. Cynku ben 2. Gebeligimde 10 gun gecmesine ragmen negatif çıkıyordu testlerde en son hasta olamiyorum diye gittim meger hanileymişim. Netlesene kadar da spora ara ver biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?