Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Karın ve kol calisalim ben de oyle yapacagim. Ben de bir bakayim neymiş meal prep :)
Sabah brokoli marul havuclu smoothie yaptim ama icemedim, cok kotuydu.
Simdi dengeli bi kahvalti hazirlayacagim kendime
Tamamdir bulayim onlara gore video
Afiyet olsun. Ben hala alisveris e gitcem. Evden cikiyorum :))

Şuan moralim çok bozuldu..

Normalde ilk defa böyle oldu 30 günde bir oluyodum hiç şaşmazdı
Reglden dolayı şişlik oluyor ben 1.5 kg felan artı görüyorum bazen onu hiç kafana takma ama gebelik şüphen varsa spora ara ver bir süre netleşene kadar

Ben de bugün tartıldım

Cuma 73.7 kg idim
Bu sabah 73.2 kg yim

Günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Bugün için planlarınız neler
Çok iyiyim kaptan sabah sabah tartıda 73.2 kg yi görünce sevindim moralim yerinde

Beslenme düzenime aynen devam etmeyi düşünüyorum
Günün en yoğun vakti beslenme miktarım daha fazla olacak
Akşam/ öğle yemeği erken saatte yenecek
2 lt su içilecek
Ben dün gece açlık hissedince selanik gevreği badem fındık yemiştim
Ve toplamda 1468 kalori almıştım

Ben de düşük kalori almak kilo verememeye sebep oluyor vücut adeta direniyor
İhtiyacım olan tatlı tuzlu hamur işi vs yi uygun ölçülerde yemek bana iyi geliyor ve daha rahat kilo verebiliyorum strese girmeden
Stres metabolizmamı olumsuz etkiliyor

3 kez test yaptım hepsi negatif cıkmıştı.. olsa muhtemelen çıkardı
Büyük ihtimalle bende hiç anlamam bu işlerden ama sendr gaz yapan bişeyler mi yedin örneğin karalahana gibi ya da bağırsaklarının çalışması ne durumda

Bende 66.6 kgyim lanet gibi yapıştı üstüme aylardır ve artık çok sıkıldım diyeti bırakmanın eşiğindeyim

Yok yok öyle moralini bozma vücut bazen ödem tutabilir dukan birası yap spor olarak sadece yürüyüş yap süt yeme gör bak geçecek
Oğlum 2.5 yaşında bide bu ilçede hiç yürüyebilcegim yer yok her yer kar ayaz buz gibi havası varmış buranın. Evde antre mutfak arası 30 adım ediyo 100 kez git gel yapıyorum 3000 adım atıyorum sadece evde kendimce yürüyorum.. dukan birasını yaptım bugün 2.günüm.. inşallah ocak ayı güzel geçer

Büyük ihtimalle bende hiç anlamam bu işlerden ama sendr gaz yapan bişeyler mi yedin örneğin karalahana gibi ya da bağırsaklarının çalışması ne durumda
Bağırsaklar iyi durumda gaz yapcak bişeyde yemedim dün baya bi aradan sonra spır yapmışttım şuan pert durumdayım onun etkisi olurmuki

Herkese günaydın,
Bugün dukan birasinin faydasını gördüm, su içmeye dikkat etmeyince vücudum sismeye başlıyor. Bugün daha iyiyim. Yulafli bir kahvaltı yapacağım. Aksama da bakliyatli bir salata ekleyeceğim.
Zeytur aslında ben de aralıklı oruç gibi besleniyorum. 2 ana öğün yapıyorum, bir de ufak bir ara öğün oluyor. Kahvaltıyı sabah çok acikmadigimdan 11 gibi yapıyorum. En son 19 gibi aksami yiyorum. Daha sonra kalorili hiçbir şey tuketmiyorum. Zaten çocuklardan dolayi aksi bir düzen mümkün değil, hazırlayacak vaktim yok.

Canım o zaman leslie mi yapsan diğer bölgesel egzersizler kaslarda ödem tutmaya sebep oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…