Tamamdir bulayim onlara gore videoKarın ve kol calisalim ben de oyle yapacagim. Ben de bir bakayim neymiş meal prep :)
Sabah brokoli marul havuclu smoothie yaptim ama icemedim, cok kotuydu.
Simdi dengeli bi kahvalti hazirlayacagim kendime
Reglden dolayı şişlik oluyor ben 1.5 kg felan artı görüyorum bazen onu hiç kafana takma ama gebelik şüphen varsa spora ara ver bir süre netleşene kadarŞuan moralim çok bozuldu..
Normalde ilk defa böyle oldu 30 günde bir oluyodum hiç şaşmazdı
Ben de bugün tartıldımGünaydın kızlarbugün dayanamayıp bi tartılayım dedim ben şok 88.8 500 gr almışım 3. Gündür 1000 kalorinin altında besleniyorum sporda yapıyorum üstelik adetimde 13 gün geçikti bunun etkisi olabilirmi
Moralim sıfırGünaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Bugün için planlarınız neler
Yok yok öyle moralini bozma vücut bazen ödem tutabilir dukan birası yap spor olarak sadece yürüyüş yap süt yeme gör bak geçecekMoralim sıfıraralıklı oruç u araştırıyorum acaba denesemmi diye
3 kez test yaptım hepsi negatif cıkmıştı.. olsa muhtemelen çıkardıReglden dolayı şişlik oluyor ben 1.5 kg felan artı görüyorum bazen onu hiç kafana takma ama gebelik şüphen varsa spora ara ver bir süre netleşene kadar
Günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor alışabildin mi takımaGünaydınınlarr efenim
Çok iyiyim kaptan sabah sabah tartıda 73.2 kg yi görünce sevindim moralim yerindeGünaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Bugün için planlarınız neler
Büyük ihtimalle bende hiç anlamam bu işlerden ama sendr gaz yapan bişeyler mi yedin örneğin karalahana gibi ya da bağırsaklarının çalışması ne durumda3 kez test yaptım hepsi negatif cıkmıştı.. olsa muhtemelen çıkardı
Bende 66.6 kgyim lanet gibi yapıştı üstüme aylardır ve artık çok sıkıldım diyeti bırakmanın eşiğindeyimÇok iyiyim kaptan sabah sabah tartıda 73.2 kg yi görünce sevindim moralim yerinde
Beslenme düzenime aynen devam etmeyi düşünüyorum
Günün en yoğun vakti beslenme miktarım daha fazla olacak
Akşam/ öğle yemeği erken saatte yenecek
2 lt su içilecek
Ben dün gece açlık hissedince selanik gevreği badem fındık yemiştim
Ve toplamda 1468 kalori almıştım
Ben de düşük kalori almak kilo verememeye sebep oluyor vücut adeta direniyor
İhtiyacım olan tatlı tuzlu hamur işi vs yi uygun ölçülerde yemek bana iyi geliyor ve daha rahat kilo verebiliyorum strese girmeden
Stres metabolizmamı olumsuz etkiliyor
Oğlum 2.5 yaşında bide bu ilçede hiç yürüyebilcegim yer yok her yer kar ayaz buz gibi havası varmış buranın. Evde antre mutfak arası 30 adım ediyo 100 kez git gel yapıyorum 3000 adım atıyorum sadece evde kendimce yürüyorum.. dukan birasını yaptım bugün 2.günüm.. inşallah ocak ayı güzel geçerYok yok öyle moralini bozma vücut bazen ödem tutabilir dukan birası yap spor olarak sadece yürüyüş yap süt yeme gör bak geçecek
Bağırsaklar iyi durumda gaz yapcak bişeyde yemedim dün baya bi aradan sonra spır yapmışttım şuan pert durumdayım onun etkisi olurmukiBüyük ihtimalle bende hiç anlamam bu işlerden ama sendr gaz yapan bişeyler mi yedin örneğin karalahana gibi ya da bağırsaklarının çalışması ne durumda
Tabii olur kaslarında ödem tutar bugün dinlen o zaman spor yapmaBağırsaklar iyi durumda gaz yapcak bişeyde yemedim dün baya bi aradan sonra spır yapmışttım şuan pert durumdayım onun etkisi olurmuki
İçimi rahatlattın suanTabii olur kaslarında ödem tutar bugün dinlen o zaman spor yapma
Tesekkur ederim, cok iyi gidiyor. Buraya yazacak olmak çok güzel benim için. Çok dikkat ediyorum. Gerçi 2 gün oldu henüz başlayalıIyi aksamlar canim
Ne guzel hafif bir gun olmus .
Nasil geciyor saglikli beslenme isi :)
Kaptan az mı 8 kilodan fazla kilo vermişsinBende 66.6 kgyim lanet gibi yapıştı üstüme aylardır ve artık çok sıkıldım diyeti bırakmanın eşiğindeyim
Canım o zaman leslie mi yapsan diğer bölgesel egzersizler kaslarda ödem tutmaya sebep oluyorOğlum 2.5 yaşında bide bu ilçede hiç yürüyebilcegim yer yok her yer kar ayaz buz gibi havası varmış buranın. Evde antre mutfak arası 30 adım ediyo 100 kez git gel yapıyorum 3000 adım atıyorum sadece evde kendimce yürüyorum.. dukan birasını yaptım bugün 2.günüm.. inşallah ocak ayı güzel geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?