canim tamam ama mazeretsiz diyor
tamam canım da sonucda sanal bi ortamdayız ve hayatımızda öyle seyler olur ki haber veremeyiz mesela bu hafta elektirklerim kesik haber veremedim daha öncedende benzer sebeplerden bildirimim yok ee noldu ben diskalifiye edildim . mazeret dedikleri nedir ben yarın bildirim yapamıcam ben sehir dısında olucam benim işlerim var vs zaten biz bu durumda idare ediyoruz aksi bi durumda kural gelirse bence bi cok kişiye haksızlık olur. sonucda takımların hepsi kaul eder bu pylamayı ama benim fikrim bu yönde..
tamam canim haklisin aslinda ozaman söyle yapalim cünkü red edersek arada bölünme kuralida kayniycak ben paylasima not birakiyorum bu öneriyi 2 öneri olarak alalim,bölünme ve diskalifiye sonucta bölünme adil olani
selaam ya bende yarışmak isterdim ama bugün dolma yaptıımyemezsem çöpe gitçek yemem lazım, neyse ben dikkat edeyim kendimce bakarsınız hepinizi geçerim:)
dolmayı aman cok yeme canım bak haftaya 1. olalıyızz
elimden geleni yapıcam:) ama yagını az koydum masumlaştırdım kendimce, ya 2 ayda bi dolma yaparım o da bu haftaya denk geldi:)ama spora da gitçem bugün yakarım inş
ben gördüm de o görmedi yasemincimmmmm :)canim bende istiyorum yapalim ama herkes düzenli gelmiyorki senle ben yarisiyoruz burdayiz,meyveylede nidahi esledik onlarda burda,,bijoux la ohcanimadegsin olsun dedim ama görmedi,capride gelemiyo sürekli,betusss diyet yapmiyo adil bi yaris olmaz,denizde yok sürekli,irem özgede yok sürekli,,ara sira girmeyle motive olmazki rakibeler :)
ayrica ne okudugunda cok merak ettim,söylemeden gecemiycem hahaha
haha geçer miyim kız hakat, bilmiyorum ki caprinin performansını :)ozaman bijouxla yarisabilirsin canim,o genelde hergün girer mutlaka ,ama o seni gecer,simdiden söyliyim :)
ettim gittitamma ozaman canim,bijouxda kabul eder kanimca...
bijooooooooo bu hafta capriyle yarisa varmissiiiiiiiiinnn bak senin kilo vermen durdu,capri gayet iyi gidiyo ona göre hahaha
vay anasını meydan okuma haa sen geçmişi pek okumamışsın bellieyyyyyy bijooooo sen benden daha çok kilo verirsin çünkü ben hedef kiloma yaklaştım ama herşeye rağmen kararlıyım şekerim...
kız allah iyiliğni versin bi dolma yüzünden yarışmicak mısın :))) hem dolmada ne var yersin bir öğünde 1 tane ekmeksiz bir de yoğurt oldu bitti işte. bişey olmaz.selaam ya bende yarışmak isterdim ama bugün dolma yaptıımyemezsem çöpe gitçek yemem lazım, neyse ben dikkat edeyim kendimce bakarsınız hepinizi geçerim:)
canim bende istiyorum yapalim ama herkes düzenli gelmiyorki senle ben yarisiyoruz burdayiz,meyveylede nidahi esledik onlarda burda,,bijoux la ohcanimadegsin olsun dedim ama görmedi,capride gelemiyo sürekli,betusss diyet yapmiyo adil bi yaris olmaz,denizde yok sürekli,irem özgede yok sürekli,,ara sira girmeyle motive olmazki rakibeler :)
ayrica ne okudugunda cok merak ettim,söylemeden gecemiycem hahaha
kizlar benim yine bugün hazirlik ypamam lazim yarin ogluma dogum günü yapicaz,pastasini yapiam bugün bide pogaca bide bisküvitten ev yapicam..aslinda 20 temmuzdu ama izindeki arkadasalrini bekledik yarin evde 10 cocuk olucak ailesiz tabi hepsi gelirse :)
bu hafta 7. yiz inş haftaya 1. liği görürüz..
kolay gelsin canım, yeme ama pastalardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?