Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim tamam ama mazeretsiz diyor

tamam canım da sonucda sanal bi ortamdayız ve hayatımızda öyle seyler olur ki haber veremeyiz mesela bu hafta elektirklerim kesik haber veremedim daha öncedende benzer sebeplerden bildirimim yok ee noldu ben diskalifiye edildim . mazeret dedikleri nedir ben yarın bildirim yapamıcam ben sehir dısında olucam benim işlerim var vs zaten biz bu durumda idare ediyoruz aksi bi durumda kural gelirse bence bi cok kişiye haksızlık olur. sonucda takımların hepsi kaul eder bu pylamayı ama benim fikrim bu yönde..

tamam canim haklisin aslinda ozaman söyle yapalim cünkü red edersek arada bölünme kuralida kayniycak ben paylasima not birakiyorum bu öneriyi 2 öneri olarak alalim,bölünme ve diskalifiye sonucta bölünme adil olani

kızlar baskülümün pili bitiyor sanırım öğlen arası cıktım üstüne beni kac gösterdi tahmin bile edemezsiniz 54.3

defalarca baktım üstünde beklerim bayabi baskülü kucaklayasım geldi

ama sonra cıktım bu defada 65 göstermesinmi delirdim resmen sonra pilini cıkarttım taktım falan 63.7 oldu doğru kilomu gösterdi ayy ama acil pil almam lazımm

selaam ya bende yarışmak isterdim ama bugün dolma yaptıım yemezsem çöpe gitçek yemem lazım, neyse ben dikkat edeyim kendimce bakarsınız hepinizi geçerim:)

ben gördüm de o görmedi yasemincimmmmm :)

ozaman bijouxla yarisabilirsin canim,o genelde hergün girer mutlaka ,ama o seni gecer,simdiden söyliyim :)
haha geçer miyim kız hakat, bilmiyorum ki caprinin performansını :)

tamma ozaman canim,bijouxda kabul eder kanimca...

bijooooooooo bu hafta capriyle yarisa varmissiiiiiiiiinnn bak senin kilo vermen durdu,capri gayet iyi gidiyo ona göre hahaha
ettim gitti

eyyyyyy bijooooo sen benden daha çok kilo verirsin çünkü ben hedef kiloma yaklaştım ama herşeye rağmen kararlıyım şekerim...
vay anasını meydan okuma haa sen geçmişi pek okumamışsın belli

selaam ya bende yarışmak isterdim ama bugün dolma yaptıım yemezsem çöpe gitçek yemem lazım, neyse ben dikkat edeyim kendimce bakarsınız hepinizi geçerim:)
kız allah iyiliğni versin bi dolma yüzünden yarışmicak mısın :))) hem dolmada ne var yersin bir öğünde 1 tane ekmeksiz bir de yoğurt oldu bitti işte. bişey olmaz.

ben de kabul diyorum çünkü burdaki işler gönüllü işleri. kimse kimseyi beklemek zorunda değil, kimse kimsenin sorumsuzluklarını çekmek zorunda değil. bir haber vermek bir tık ötede veremiyorsan da ne işin var cuma yarışmasında. editörken de sinir oluyodum sorumsuz tiplere..

valla sırayla okuyorum ilk sayfadan olayların geliştiği sayfa numarasını veririm sana, bu arada o zaman da bir takım varmış sonuçta ben kimseyi yargılamıyorum sadece benim kişiliğime ters o yüzden ben öyle bir düzende burada olmazdım dedim

kizlar benim yine bugün hazirlik ypamam lazim yarin ogluma dogum günü yapicaz,pastasini yapiam bugün bide pogaca bide bisküvitten ev yapicam..aslinda 20 temmuzdu ama izindeki arkadasalrini bekledik yarin evde 10 cocuk olucak ailesiz tabi hepsi gelirse :)

1 haftadı iştahsızım az yedim kilo aldım nasıl birşey bu anlamadım
Sabah
1 yumurta
2 zeytin
Yarım paket etiform karton biskvi
30 gr light pennir
Ara
Yok
Öğlen
1 kepçe çorba
4 kaşık barbunya
1 dilim ekmek
Ara
3 badem
1/2 125 grlık lıght yoort
1/2 pkt eti form krtn bskv
Akşam
Pirzola salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…