canım kaptanım, eve geldiğimden bu yana aralarda atlaya atlaya takımın geçmişini okuyorum en baştan 1. sayfadan yani, okudukça seni daha bir sevdim, bişeyler okudum yani o şartlarda benim buralarda hiç işim olmazdı sanırım:26:, sen çok güzel motive ediyorsun gerçekten ve en önemlisi.... neyse ama işte seni seviyorum
yarın yarışımız da başlıyor heyecanlıyım bir miktar
bu arada yemekler nasıl oldu?akşamın güzel geçmiştir misafirlerinle umarım
meyvenull burada bahsettiğim dönem senin kaptan olduğun dönem değil canım yanlış anlama tamam mı? çok eski sayfalar 1000li sayfalardan önceleri
canım kaptanım, eve geldiğimden bu yana aralarda atlaya atlaya takımın geçmişini okuyorum en baştan 1. sayfadan yani, okudukça seni daha bir sevdim, bişeyler okudum yani o şartlarda benim buralarda hiç işim olmazdı sanırım:26:, sen çok güzel motive ediyorsun gerçekten ve en önemlisi.... neyse ama işte seni seviyorum
yarın yarışımız da başlıyor heyecanlıyım bir miktar
bu arada yemekler nasıl oldu?akşamın güzel geçmiştir misafirlerinle umarım
canim alintidaki mesajini bulamadim burdan cavpliyayim :) mutlu ettin beni canim tesekür ederim,
aksam güzeldi yemeklerimde güzeldi cok sükür
yogurt tatlisi,avci böregi ve patates kroketi ilk defa yapmistim ve gecer not aldilar :))
evet yaris basladim ama ben bugün niyetliyim belki iftardan sonra hasta olurum diye niyetlendim ,ne olacagi belli olmuyo cünkü bosu bosuna bi günümü cöpe atmayim dedim
ya kaptan bu hafta gerçekten dökülüyoruz, bu hafta 2 şerli yarışlar yapalım belki motive oluruz, gelecek hafta 4. takım 1. olsun
heeeeeyyyyy millet naber...
durumlar pek iç açıcı değil...
Benim için haftada 500gr bile yeterli hedefim ayda 2 kilo zaten....
Bayram da 56kilo olmak istiyorum. İnşallah olucam da Allah'ın izniyle...
günaydınn
geldiğimden beri 71 li kilolardayım hava değişimi mi oldu ne oldu valla anlamadım. bişey de yemiyorum inanın demek ki yememek de işe yaramıyor. bu hafta sabahları leslie yapmaya çalışıcam toprak izin verdiği sürece. bir de düzenli yemeğimi yicem bakalım ne olacak tabi sıfır kaçamakla.. bugün de yürüyebilirsem yürücem ama 4 makine ütü var halim dermanım kalırsa :)
kızlar ben de gurbetteyim istanbuldan geldim kütahyadayım. gerçi ben merkezin merkezindeyim ama olsun yine de bana burası bir mahalle kadar geliyor. insanlarına da alışamadım, anlicanız ben de yalnızım ama oğlum sayesinde artık sıkılmaya pek zamanım olmuyor. hiç bişey yapamazsam onu alıp geziyorum. hele şimdi de biraz büyüdü park mark olaylarına giriyoruz yani bence çocuk gurbetin etkisini azaltıyor.. bunu 5 yıl gurbette tek yaşamış, 9 aydır da oğluyla yaşayan birisi olarak söylüyorum :)
ve evet bu hafta birinci olalım lütfen pilav, makarna, ekmek, pide, tatlı türevlerinden 1 haftacık olsa da uzak durun..
Eveeetttt dün ki menüm;
Sahur;
Maalesef eşim saati kurmayı unuttuğu için ezana 5 dk kala uyandık.
Dolayısıyla dün resmen aç oruç tuttum.
1 bardak süt
2 avuç leblebi
1 lt su
İftar;
1 küçük kase düğün çorbası
3 kaşık makarna
Salata
Ayran
Ara: 1 elma+ 1 avuç kiraz
Yarım lt su...
ins hedefledigin kiloya ulasirsin canim..
bu arada kk problemli yine cok yavas
İnşallah canım azmedersem olur ki kararlıyım...
Dediğin gibi ben düzenli gelemiyorum çünkü işlerim çok yoğun....
Ama yarışta olursam kendimi zorunlu hissederim diye düşünüyorum.
Ama cumadan cumaya gelen biriyle de yarışmak istemem açıkçası.
Dikkat ediyorsan yoğunluğuma rağmen bir şekilde paylaşımda bulunmaya çalışıyorum. Zamanımı buraya da ayırıyorum az da olsa...
ac olman kötü olmus ama men´ün gayet güzel afiyet olsun..
ben yazmiycam dün ne yedim,kacirdim biraz haha sanirim git gide migdem acliktan sonra yemege alisiyo fazla yemeye basladim sanki :)
ozaman bijouxla yarisabilirsin canim,o genelde hergün girer mutlaka ,ama o seni gecer,simdiden söyliyim :)
Olsun canım arada bir de dengeleri şaşırtmak gerkiyor. Biliyorsun bir süre sonra kilo verimi kitlenebiliyor arada bir vücudu şaşırtmak lazım...
Ohhhhhh miden bayram etmiştir şimdi ....
tamma ozaman canim,bijouxda kabul eder kanimca...
bijooooooooo bu hafta capriyle yarisa varmissiiiiiiiiinnn bak senin kilo vermen durdu,capri gayet iyi gidiyo ona göre hahaha
kizlar nbe diyorsunuz ,herkes fikrini belirtsin lütfen,,,diskalifiye satirinida atlamayin ona göre
RED......
ben kabul etmiyorum farklı zamanlarda bildirim yapamadı diye diskalifiye olması cok mantıksız bence üst üste 4 hafta bildirim yapmasa hadi tamam ama farklı zamanlar oldumu bence olmaz ... diskalifiye olan üye sonucda tekrar yarısmaya katılamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?