Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

meyvenull burada bahsettiğim dönem senin kaptan olduğun dönem değil canım yanlış anlama tamam mı? çok eski sayfalar 1000li sayfalardan önceleri

meyvenull burada bahsettiğim dönem senin kaptan olduğun dönem değil canım yanlış anlama tamam mı? çok eski sayfalar 1000li sayfalardan önceleri

canim alintidaki mesajini bulamadim burdan cavpliyayim :) mutlu ettin beni canim tesekür ederim,
aksam güzeldi yemeklerimde güzeldi cok sükür

yogurt tatlisi,avci böregi ve patates kroketi ilk defa yapmistim ve gecer not aldilar :))

evet yaris basladim ama ben bugün niyetliyim belki iftardan sonra hasta olurum diye niyetlendim ,ne olacagi belli olmuyo cünkü bosu bosuna bi günümü cöpe atmayim dedim

ya kaptan bu hafta gerçekten dökülüyoruz, bu hafta 2 şerli yarışlar yapalım belki motive oluruz, gelecek hafta 4. takım 1. olsun

heeeeeyyyyy millet naber...

durumlar pek iç açıcı değil...

Benim için haftada 500gr bile yeterli hedefim ayda 2 kilo zaten....

Bayram da 56kilo olmak istiyorum. İnşallah olucam da Allah'ın izniyle...

ya kaptan bu hafta gerçekten dökülüyoruz, bu hafta 2 şerli yarışlar yapalım belki motive oluruz, gelecek hafta 4. takım 1. olsun

canim bende istiyorum yapalim ama herkes düzenli gelmiyorki senle ben yarisiyoruz burdayiz,meyveylede nidahi esledik onlarda burda,,bijoux la ohcanimadegsin olsun dedim ama görmedi,capride gelemiyo sürekli,betusss diyet yapmiyo adil bi yaris olmaz,denizde yok sürekli,irem özgede yok sürekli,,ara sira girmeyle motive olmazki rakibeler :)

ayrica ne okudugunda cok merak ettim,söylemeden gecemiycem hahaha

heeeeeyyyyy millet naber...

durumlar pek iç açıcı değil...

Benim için haftada 500gr bile yeterli hedefim ayda 2 kilo zaten....

Bayram da 56kilo olmak istiyorum. İnşallah olucam da Allah'ın izniyle...

ins hedefledigin kiloya ulasirsin canim..

bu arada kk problemli yine cok yavas

Eveeetttt dün ki menüm;

Sahur;
Maalesef eşim saati kurmayı unuttuğu için ezana 5 dk kala uyandık.

Dolayısıyla dün resmen aç oruç tuttum.

1 bardak süt

2 avuç leblebi

1 lt su

İftar;

1 küçük kase düğün çorbası

3 kaşık makarna

Salata

Ayran

Ara: 1 elma+ 1 avuç kiraz

Yarım lt su...

ah canim iyi güzel diyosunda,bizim burda disari cikacak hava yokki yazdayiz sözde bi gün iyiyse bi gün kötü hava güzel oldumu bizde dsardayiz ozaman tabi SIKILMIYORUZ ama hava genelde kötü ve genelde evdeyiz burda öyle komsu filanda yok gidip iki sohbet edelim bi kac arkadas var bi tanesinden Allah razi olsun az nazimi cekmiyo canim benim,cok bunladimmi ediyom bi telefon ben sana geliyom diyom kaciyom evden hahah esimdende Allah razi olsun ilgileniyo cocuklarla,velhasil evde kalinca yapacak bisey olmuyo birde cocuklarla oyun oynamayi seven bi tip degilsenki ben öyleyim 3.dk SIKILMAYA baslrim o yüzden onlarida eglendiremeyince daha beter SIKILIYOSUN :)))

ac olman kötü olmus ama men´ün gayet güzel afiyet olsun..
ben yazmiycam dün ne yedim,kacirdim biraz haha sanirim git gide migdem acliktan sonra yemege alisiyo fazla yemeye basladim sanki :)

ins hedefledigin kiloya ulasirsin canim..

bu arada kk problemli yine cok yavas

İnşallah canım azmedersem olur ki kararlıyım...

Dediğin gibi ben düzenli gelemiyorum çünkü işlerim çok yoğun....

Ama yarışta olursam kendimi zorunlu hissederim diye düşünüyorum.

Ama cumadan cumaya gelen biriyle de yarışmak istemem açıkçası.

Dikkat ediyorsan yoğunluğuma rağmen bir şekilde paylaşımda bulunmaya çalışıyorum. Zamanımı buraya da ayırıyorum az da olsa...

ozaman bijouxla yarisabilirsin canim,o genelde hergün girer mutlaka ,ama o seni gecer,simdiden söyliyim :)

ac olman kötü olmus ama men´ün gayet güzel afiyet olsun..
ben yazmiycam dün ne yedim,kacirdim biraz haha sanirim git gide migdem acliktan sonra yemege alisiyo fazla yemeye basladim sanki :)

Olsun canım arada bir de dengeleri şaşırtmak gerkiyor. Biliyorsun bir süre sonra kilo verimi kitlenebiliyor arada bir vücudu şaşırtmak lazım...
Ohhhhhh miden bayram etmiştir şimdi ....

Olsun canım arada bir de dengeleri şaşırtmak gerkiyor. Biliyorsun bir süre sonra kilo verimi kitlenebiliyor arada bir vücudu şaşırtmak lazım...
Ohhhhhh miden bayram etmiştir şimdi ....

tamma ozaman canim,bijouxda kabul eder kanimca...

bijooooooooo bu hafta capriyle yarisa varmissiiiiiiiiinnn bak senin kilo vermen durdu,capri gayet iyi gidiyo ona göre hahaha

tamma ozaman canim,bijouxda kabul eder kanimca...

bijooooooooo bu hafta capriyle yarisa varmissiiiiiiiiinnn bak senin kilo vermen durdu,capri gayet iyi gidiyo ona göre hahaha

Önümüzdeki hafta regl olacak olmam rağmen hedefime ulaşacağıma inanıyorum.

Heyyyyyy bijooooo sen benden daha çok kilo verirsin çünkü ben hedef kiloma yaklaştım ama herşeye rağmen kararlıyım şekerim...

kizlar nbe diyorsunuz ,herkes fikrini belirtsin lütfen,,,diskalifiye satirinida atlamayin ona göre

RED......

ben kabul etmiyorum farklı zamanlarda bildirim yapamadı diye diskalifiye olması cok mantıksız bence üst üste 4 hafta bildirim yapmasa hadi tamam ama farklı zamanlar oldumu bence olmaz ... diskalifiye olan üye sonucda tekrar yarısmaya katılamıyor.

canim tamam ama mazeretsiz diyor

Yarın hafta sonu dolayısya bugün ki menümü de yazayım...

Sahur;

Çeyrek ekmek, domates, peynir, biraz böğürtlen reçeli+ 1 bardak açık çay

1 haşlanmış yumurta

1 bardak süt

1,5 lt su

İftar;

1 küçük kase çorba

2 adet dolma (dolayısıyla ekmek yok)

salata

ayran

1lt su

Ara: 1 elma+ biraz kiraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…