dün yapmamışsa 20 dk adımlama verdim kızmadım kaptanımmm kızma bana ben kilo veremiyom kızlar versin beri@_Vera_ kiz benden acimasiz ciktin :))
Ayse dun ödül yapmadi. Bence ses etmiyelim :)
Guzelligim benim. Ben hic kizar miyim Sanadün yapmamışsa 20 dk adımlama verdim kızmadım kaptanımmm kızma bana ben kilo veremiyom kızlar versin beri
Eki Görüntüle 2751918
20 senede aldığımız kiloyu varsın 2 senede verelim kapyanım acelem yok benim sen mezun olacaksın ama yakında napcazzzzzGuzelligim benim. Ben hic kizar miyim Sana
Senin verememe sebeplerin cok. En cok da uykusuz kalman ve ders/proje stresin
Öncelikle Rabbım bi daha depremi yaşatmasın hoşgeldinizSelam herkese yeni bir yil yeni hedeflerle baslasin insallah. Benim hedefim 10 kilo. Uygun gorurseniz bu grupta bu 10 kiloyu verip mezun olacagim.Arrietty_
Kullanıcı Adı : Dildev
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Mesleginiz:saglik sektorundeyim, ucretsiz izindeyim bebek nedeniyle
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 cocuk 4 yasinda bir kizim ve 1 yasinda bir oglum var
Yaşadığınız şehir: izmir
Boyunuz :1.65
Kilonuz:73
Hedef kilonuz 63
Kilo alma hikayeniz : Gebelige baglayamam cocuklarimin bir sucu yok :) cocuklugumdan beri balik etliyim. Yemek ozellikle gece yemek bende psikolojik bir dert sanirim. Zaten gun icerisinde yorgunluktan ölūyorum sanki gece atistirmak ödul gibi oluyor. Gece yemeyi birakirsam ayni zamanda emzirdigim ve gun icinde cok aktif oldugum icin cok kolay kilo verecegimi biliyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sagligim icin. Sirt ve bel agrilarim ve varislerim var kilo kaynakli. Bunlardan kurtulmak istiyorum. Tabi ki dis gorunusum de duzelsin istiyorum. Ayni zamanda bir depremzedeyim 30 ekim izmir depreminden cok sukur coluk cocuk sag kurtuldum ama tum kiyafetlerim de esyalarimla birlikte evle yikilip gitti. Yeni kiyafetler almayip esofmanlarla geziyorum. Su 10 kiloyu vermedrn de almayacagim kararliyim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mi evet iki kez katildim. Ilk kez 79 la baslamistim 73 lere inip hamile oldugumu ogrenmistim. Ikinci kez 76lardaydim sanirim 72 ile izne ayrilmistim ailevj sikintilarimin cok yogun oldugu bir donemdi. Simdi en basindsn baslamak istiyorum. Izne ayrildigim kiloya cok uzak degilim zaten.
yeni yila yeni hedeflerle baslayip yarindsn itibaren menu paylasimina baslayacagim. Herkese iyi seneler.
Kaptanım burda degillerdir.2. Olduk diyorum kimseden cit yok. Alistiniz mi Ilk 3 de olmaya
Mutlu yıklar canım. Sükür bıraz daha ıyıyım ben. Bacak agrım gecmedı. Tat koku gelmedı hala inşallah gececek. Sen neler yapıyorsun
Tamam veram yazıyorumyediğini de kalorisi de yaz kız ne varsa yazkaloriye göre yorumlarız hem daha iyi olur
Süper canım nazar değmesinGünaydın kızlar yeni sene hepimize sağlık getirsin en büyük umudum bu.
Gelelim kiloya
72.4/70.8/1.6/%2.209
Eki Görüntüle 2751529
Arrietty_ @_Vera_ @neutral
Kizlar 2. Olduk bu hafta
Hepinizi tebrik ederim
Süper canım maasallah nazar değmesinGecen cuma 85.7
Bu cuma 83.8
Fark 1.9
2.217
Canım regl çok etkileyici benim hiç düzenli olmadı. Bide herseferinde kan verip bakıyorlar biraz bıkkınlık oldu bide ben gitsem doktora iyi olcakGünaydın arkadaşlar dün kan testi sonucun negatif.. hamile değilimartık spor yapabilirim ..
Sabah tartıldım 89.2 cıktımadet olamamaktan yada yakın zamanda olacagım içinmi bilmiyorum tartıda artı cıktım.. pazrtesi günü bi kadın doğuma gidecegim o yüzden bu kilomu dikkate almıyorum 5 gündür cok güzel beslendim çünkü.. bugün aralıklı oruca başlıyorum bir ay boyunca bakalım nasıl olacak..
Arrietty_ kaptanım bu hafta eşim olacakmı benim ?
@_Vera_
Korseyi nasıl kullanıyorsun ben patlıycak gibi oluyorum.Canım eşim @_Vera_ şimdi bi sade türk kahvesi içip korsemi giyip dip bucak evi temizlicem ordanda 10000 adım egzersizi yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?