Yok canım ya vera abartmış orada 30000 adım yapmadım daha takıma girdim girelien fazla 24000 falan görmüşümdür
Iyi aksamlar canimMeraba İyi akşamlar 45 leslie yaptım 3 litre su içtim menumde klasık kahvaltı 2 yumurta ile peynir 4 zeytn salatalık domates turp maydonoz biraz 1 dilim tam tahıllı ekmek 3 tane hurma yeşil çay akşamda 3 çatal kadar Makarna ve 1 kase işkembe çorbası 1 bardak ayran
Gerçekten irademle çok svaş veriyorm nasıl duzene sokucam blmıyorm sanırım bana göz deydiBi türlü o eski moduna giremiyorum
Canım hafta içi bi gitcem bende kadın doğuma 2 haftadır olmuyorum İll defa böyle olduCanım regl çok etkileyici benim hiç düzenli olmadı. Bide herseferinde kan verip bakıyorlar biraz bıkkınlık oldu bide ben gitsem doktora iyi olcak
Yaaa lütfen öyle düşünme birlikte eştik ve yediğin içtiğin şeyler de hiç bişe yoktu senin durumun şuan farklı o yüzden öyle oldu bi daha böyle düşünme lütfen biz burda hepberaber yapıyoruz ne yapıyosakBen biraz utanıyorum, bu siralama da payım yok diye. Ama tüm diğer arkadaslari tebrik ederim.
Eğitime ve ales çalışmaya vaktimi vermiş durumdayım. Eğitimde bir sürü görev verdiler. Bu eğitimi geçmem için o görevleri yapmam gerek. O yüzden stresliyimGecen hafta da artidaydin biraz
Spor yaptim mi dün? O yuzden de olabilir artinin bir kismi
Neler yapiyorsun?
Daha önce aralıklı oruçu tam anlamıyla uyguluyordum çogu zman 20/4 yapıyordum leslie hergün yapıodum ve bolgesel çlşyoduminsulin direncim vardı o gitmişti makarna pirinç ekmek tarzı hiç bişe yemiyodm sadece arada Bi kaç kez dondurma yiyodum ymeklerden sonra direkt tatlıya saldırmak istyrm şimdi o kdr çok dillendi ki kilo vrrmem herkes hayret etti irademe fln sonra Bi bıraktım daha aynı düzeni tutturmadmIyi aksamlar canim
Menü gayet guzel. Gün icinde sagliksiz karbonhidrat da yok. Ve 3 yk Makarna, pilav, bulgur haftada 1-2 oldugu taktirde sorun olarak gormuyorum ben.
Ayrica 3 mile leslie ve 3 L su harika.
Eski mod derken nasildi daha önceki duzenin?
Ya sende de mi var canim duzensizlik. Ben 3 aydir az az oluyordum. Simdi hiç olmuyorum canimCanım hafta içi bi gitcem bende kadın doğuma 2 haftadır olmuyorum İll defa böyle oldu
Merhaba canimMerhabalar çok memnun oldum hızlıca bir takıma kabul aldığım için<3
Kısaca kendimi tanıtayım... 20 yaşındayım, üniversitede üçüncü sınıftayım, 172 boyundayım ve bu sabah tartıldım güncel kilom 98. (Reglimin 3. günü çok bir fark yapacağını sanmıyorum) 2 ay önce 108 kilo ile başlamıştım. İstikrarsız bir iki ay geçirdim. Geri alıp vermelerimle aslında 14 kilo civarı verdim fakat tabii ki varış noktasından buraya -10 ile devam ediyorum. Hedefim öncelikle Mart ayına kadar önümüzdeki iki ayda minimum 10 kilo vermek, genel hedefim de 68 kilo...
Haftada 3-4 gün 1 saatlik bir orta tempolu yürüyüşe çıkıyorum. Başka egzersizler hiç ama HİÇ geçmişim olmadığı için beni çok yoruyor bu yüzden biraz daha hareket etmeye alışana kadar yürüyüşlerimi arttırmaya odaklanacağım. Haftasonu yasaklarında egzersiz yapmıyorum fakat buna alışmaya çalışacağım...
Şu an bir proje yetiştirme telaşında olduğumdan takım kurallarını pek okuyamadım bir hatam varsa kusuruma bakmayın.
Kolay gelsin canımEğitime ve ales çalışmaya vaktimi vermiş durumdayım. Eğitimde bir sürü görev verdiler. Bu eğitimi geçmem için o görevleri yapmam gerek. O yüzden stresliyim
İlk defa böyle oldu bendede normalde çok düzenliydi hamilelik dışında hiç bu kiloda olmadım acaba kilodan dolayımı olamıyorum bi gidecem bakalım hafta içiYa sende de mi var canim duzensizlik. Ben 3 aydir az az oluyordum. Simdi hiç olmuyorum canim
Merhaba canım ahhh proje yetiştirme derdi gel sarılıp ağlayalım seni ennn iyi ben anlarım hangi bölümde okuyorsun canım?Merhabalar çok memnun oldum hızlıca bir takıma kabul aldığım için<3
Kısaca kendimi tanıtayım... 20 yaşındayım, üniversitede üçüncü sınıftayım, 172 boyundayım ve bu sabah tartıldım güncel kilom 98. (Reglimin 3. günü çok bir fark yapacağını sanmıyorum) 2 ay önce 108 kilo ile başlamıştım. İstikrarsız bir iki ay geçirdim. Geri alıp vermelerimle aslında 14 kilo civarı verdim fakat tabii ki varış noktasından buraya -10 ile devam ediyorum. Hedefim öncelikle Mart ayına kadar önümüzdeki iki ayda minimum 10 kilo vermek, genel hedefim de 68 kilo...
Haftada 3-4 gün 1 saatlik bir orta tempolu yürüyüşe çıkıyorum. Başka egzersizler hiç ama HİÇ geçmişim olmadığı için beni çok yoruyor bu yüzden biraz daha hareket etmeye alışana kadar yürüyüşlerimi arttırmaya odaklanacağım. Haftasonu yasaklarında egzersiz yapmıyorum fakat buna alışmaya çalışacağım...
Şu an bir proje yetiştirme telaşında olduğumdan takım kurallarını pek okuyamadım bir hatam varsa kusuruma bakmayın.
Yani diyorsun Vera Ebu lehebden bile kötü birisidirAşk olsun allahsız vera @_Vera_ ödül yaptım diye bana ceza verdin bilsem yemezdim içime dert oldu
Merhaba canım, güzel bir hafta olsun diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?