Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Meraba İyi akşamlar 45 leslie yaptım 3 litre su içtim menumde klasık kahvaltı 2 yumurta ile peynir 4 zeytn salatalık domates turp maydonoz biraz 1 dilim tam tahıllı ekmek 3 tane hurma yeşil çay akşamda 3 çatal kadar Makarna ve 1 kase işkembe çorbası 1 bardak ayran
Gerçekten irademle çok svaş veriyorm nasıl duzene sokucam blmıyorm sanırım bana göz deydi Bi türlü o eski moduna giremiyorum

20 saatlik IF yaptim.
Gece 3 de uyuyunca aciktim :) yoksa kolay gecti. Alisigim zaten

Ilk ögün 14.00 da
Ketojenik simit ama görünüse simit degil :)
2 farkli Hindi fume
Yarim domates
2 dilim fransiz peyniri
Tazen bebek bezelye, fotoda ki kadar bir porsiyon daha ekledim
5-6 zeytin

Sonra 1 dilim San Sebastian yedim ardindan günü kapattım

2L su
2 kupa yesilcay

Sporlar
30dk Bikeerg
30dk p90
25 dk April han Ic bacak
20dk Agirlikli hulahop cevirmece
3bin adim

sedulu @_Vera_

Eklentiler

• IMG_20210101_133334.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 28
Iyi aksamlar canim
Menü gayet guzel. Gün icinde sagliksiz karbonhidrat da yok. Ve 3 yk Makarna, pilav, bulgur haftada 1-2 oldugu taktirde sorun olarak gormuyorum ben.
Ayrica 3 mile leslie ve 3 L su harika.
Eski mod derken nasildi daha önceki duzenin?

Canım regl çok etkileyici benim hiç düzenli olmadı. Bide herseferinde kan verip bakıyorlar biraz bıkkınlık oldu bide ben gitsem doktora iyi olcak
Canım hafta içi bi gitcem bende kadın doğuma 2 haftadır olmuyorum İll defa böyle oldu

Merhabalar çok memnun oldum hızlıca bir takıma kabul aldığım için<3

Kısaca kendimi tanıtayım... 20 yaşındayım, üniversitede üçüncü sınıftayım, 172 boyundayım ve bu sabah tartıldım güncel kilom 98. (Reglimin 3. günü çok bir fark yapacağını sanmıyorum) 2 ay önce 108 kilo ile başlamıştım. İstikrarsız bir iki ay geçirdim. Geri alıp vermelerimle aslında 14 kilo civarı verdim fakat tabii ki varış noktasından buraya -10 ile devam ediyorum. Hedefim öncelikle Mart ayına kadar önümüzdeki iki ayda minimum 10 kilo vermek, genel hedefim de 68 kilo...

Haftada 3-4 gün 1 saatlik bir orta tempolu yürüyüşe çıkıyorum. Başka egzersizler hiç ama HİÇ geçmişim olmadığı için beni çok yoruyor bu yüzden biraz daha hareket etmeye alışana kadar yürüyüşlerimi arttırmaya odaklanacağım. Haftasonu yasaklarında egzersiz yapmıyorum fakat buna alışmaya çalışacağım...

Şu an bir proje yetiştirme telaşında olduğumdan takım kurallarını pek okuyamadım bir hatam varsa kusuruma bakmayın.

Ben biraz utanıyorum , bu siralama da payım yok diye. Ama tüm diğer arkadaslari tebrik ederim.
Yaaa lütfen öyle düşünme birlikte eştik ve yediğin içtiğin şeyler de hiç bişe yoktu senin durumun şuan farklı o yüzden öyle oldu bi daha böyle düşünme lütfen biz burda hepberaber yapıyoruz ne yapıyosak

Gecen hafta da artidaydin biraz
Spor yaptim mi dün? O yuzden de olabilir artinin bir kismi
Neler yapiyorsun?
Eğitime ve ales çalışmaya vaktimi vermiş durumdayım. Eğitimde bir sürü görev verdiler. Bu eğitimi geçmem için o görevleri yapmam gerek. O yüzden stresliyim

Daha önce aralıklı oruçu tam anlamıyla uyguluyordum çogu zman 20/4 yapıyordum leslie hergün yapıodum ve bolgesel çlşyoduminsulin direncim vardı o gitmişti makarna pirinç ekmek tarzı hiç bişe yemiyodm sadece arada Bi kaç kez dondurma yiyodum ymeklerden sonra direkt tatlıya saldırmak istyrm şimdi o kdr çok dillendi ki kilo vrrmem herkes hayret etti irademe fln sonra Bi bıraktım daha aynı düzeni tutturmadm

Cuma kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 5 ceviz, peynir, bir dilim ekmek

Öglen 7 lahana sarması, 10 findik, ayran

Akşam 1 tane kuzu pirzola, (eşim yaptı çok koktu hiç hoşuma gitmedi midem ) 2 kaşık kuru fasulye

Şimd ben sabah kalktığımdan beri ayaktayım bunu saymadım) bi denedim 10000 adım nasıl olcak diye yürüyüş bandında 91 dk sürüyor
Night owl

Merhaba canim
mimarlik mi okuyorsun yoksa?
Spor konusunda kendin icin en iyisi yürümek.
Evde adim videolari da yapabilirsin.
Bugun den itibaren takimda adim yarisi var.
Vaktin olunca Ilk postu okuyup katilim formunu doldurmani Rica edecegim

Aramiza hosgeldin
Kisaca bende tanitayim kendimi.
Ismim Zeynep 33 yasindayim. 2 cocuk annesi, saglik calisaniyim. Yurtdisinda dogdum, hala burada yasiyorum.

Takim hakkinda kurallari okudukdan sonra sorun varsa bana veya kaptan yardimcilari sedulu ve @_Vera_ ya sorabilirsin

Son düzenleme:
Ya sende de mi var canim duzensizlik. Ben 3 aydir az az oluyordum. Simdi hiç olmuyorum canim
İlk defa böyle oldu bendede normalde çok düzenliydi hamilelik dışında hiç bu kiloda olmadım acaba kilodan dolayımı olamıyorum bi gidecem bakalım hafta içi

Merhaba canım ahhh proje yetiştirme derdi gel sarılıp ağlayalım seni ennn iyi ben anlarım hangi bölümde okuyorsun canım?
Ben kaptan yardımcısı Vera 23 yaşındayım üniversite son sınıfım inşallah kalmazsam son sınıfım

Aşk olsun allahsız vera @_Vera_ ödül yaptım diye bana ceza verdin bilsem yemezdim içime dert oldu
Yani diyorsun Vera Ebu lehebden bile kötü birisidir yok kız bişey olmaz ama çok da olmasın işte böyle önü kesilsin diye kaçamakların kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…