Ben biraz utanıyorum2. Olduk diyorum kimseden cit yok. Alistiniz mi Ilk 3 de olmaya
Canım kaptanımAy deli. Cok kotuydu ama cevirmeye calisinca
Ben sayalim diyorum.
Tüm bildirimler bitince kim ne kadar kilo verdi diye paylasim yapacagim. Esler ne kadar verdi, kalori sayan mi yok verdi saymayan mi diye
Cok heycanli bence
Harikasin
pamukskr kendini toparlayacagina eminim. Haftaya eksi geleceksin. Belki sende Vera gibi az yediginden
Hepimizin var burda gulusup sohbet etmesek neler yerdim kim bilir kuzum. Hepimiz ortagiz. Metabolizmamiz duruyor gram veremiyoruz hatta aliyoriz canim . Hic oyle dusunme.Ben biraz utanıyorum, bu siralama da payım yok diye. Ama tüm diğer arkadaslari tebrik ederim.
Hayırlı olsun canımO zaman bu hafta adım yarışı var kızlar hayırlı olsunnnn
Insallah canimCanım kaptanım
Bu hafta şov yapacağım inşallah
Sagol canim, bu hafta telafi etmeye çalışacağım, hepimiz güzel sonuçlar alalimHepimizin var burda gulusup sohbet etmesek neler yerdim kim bilir kuzum. Hepimiz ortagiz. Metabolizmamiz duruyor gram veremiyoruz hatta aliyoriz canim . Hic oyle dusunme.
Öyle şey olur mu hiç basari hepimizin başarısızlıkta. Bu hafta a kişisi çok kilo verir haftaya o artı gelir sen daha fazla gelirsin. Belli olmaz bu işler metabolizma bazen değişir. Moraller yüksek olsunBen biraz utanıyorum, bu siralama da payım yok diye. Ama tüm diğer arkadaslari tebrik ederim.
Bu hafta toparlarsınız. Geçen haftalarda hastaneden haber beklemek morali iyice düşürmüştür. Anneniz evde iyi degil mi ?Canım kaptanım
Hoşbuldum çok teşekkür edermHoşgeldin canım
Canım bu en sondaki video benim daha çok hoşuma gittiPANDEMİ VE SOĞUKLARDAN DOLAYI DIŞARIDA YÜRÜYÜŞ YAPAMAYAN ÇITIRLAR İÇİN BİR KAÇ VİDEO ÖNERİM VAR:
1-LESLİE 3 MİLE (EKİPMANSIZ) - 45 DK
2-LESLİE 3 MİE (DİRENÇ BANDI İLE)-45 DK
3-LESLİE 2 MİLE (EKİPMANSIZ) - 30 DK
4-İNDOOR STEP 10.000 ADIM (EKİPMANSIZ)- 32 DK
Kalorisayangiller kazandi
Olur mu hic canim. Oyle dusunmeBen biraz utanıyorum, bu siralama da payım yok diye. Ama tüm diğer arkadaslari tebrik ederim.
Insallah canim. O kadar ac kaliyrouzSagol canim, bu hafta telafi etmeye çalışacağım, hepimiz güzel sonuçlar alalim
Bundan hic süphem yoktur canimCanım kaptanım
Merhaba canım umarım güzel bir hafta olurmerhabacaroline84 eşim sensin :)
Çok yaşa canımabla ne güzel metabolizman şaşırıyor ben ne yapsam bana şöyle bakıyor benim metabolizma
Eki Görüntüle 2751916
He Valla daha yeni yeni 10000 yapanlar var.
Yok canım ya vera abartmış orada 30000 adım yapmadım daha takıma girdim gireliHe Valla daha yeni yeni 10000 yapanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?