Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla haklisin canim ama ben salata seven insan degilim ya zoraki yemeye calisiyorum
Canım yigenim eti çok sever baya abarttı son zamanlarda ayagın da şişme oldu doktora gittiler protein degerlerim çok yüksek çıktı.
Bir ay sadece sebze, sabahları yumurta peynir zeytin bol salata ile beslencek baya zorlanıyor daha 18 yaşında.
Bence abartmadan herşeyin bi faydası var ama çok yiyince vucutta tepki veriyor.

Haklisim canim herseyin fazlasi zarar daha dikkatli olacagim

Bugünü böyle kapattım kızlar. Akşam çorba ve salata yedim.
Spor puanım 302,25. Sabah ki 10.000 adım sözümü tutamadım, temizlik yaptım yorgundum biraz kısa kestim yürüyüşü.
1,5 lt kadar su içtim. Yatmadan 2 ye tamamlayacağım.
Arrietty_ @_Vera_ Zeytur

Eklentiler

• B028E7D7-EA26-4D9D-8D32-6DF75A53F7FE.webp
    18 KB · Görüntüleme: 35
Anlaşıldı ama ben tartı çekip atmadım atıyım mni bide nasıl yapmam lazım bilgi alabilir miyim mümkün olursa

Yarın yaparsın canım 10000 adımı bugün 20636 adım attım ama perttim yarın bakalım nasıl olcak hamlamazsam eger aynı hız decam edecem

Yarın yaparsın canım 10000 adımı bugün 20636 adım attım ama perttim yarın bakalım nasıl olcak hamlamazsam eger aynı hız decam edecem
Süpersin ne kadar süre de attın bu kadar adımı? Ya aslında daha devam ederdim, temizlik sonrası duş almıştım üşüdüm dışarıda.

Süpersin ne kadar süre de attın bu kadar adımı? Ya aslında daha devam ederdim, temizlik sonrası duş almıştım üşüdüm dışarıda.
İlk 10000 adımı youtube den 1 saat boyunca yaptım gider 10000 adımın yarını televizyon izlerken diğer yarısını mutfakta yemek yaparken çok zevkli oluyor hareket hali oğlumda oyun yaptığımı sandı birlikte hareket ederek yemek yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…