Ben değiştiğini bilmiyordum canım. Sürekli beraberiz sanmistim :)Canım o geçen hafta eşin degil miydi ? Her hafta cuma günü değişiyor eşler. @CanTorun abla rahatsız biraz toparlasın tekrar dönecek aramıza daha iyi şekilde
Çok teşekkür ederim eşim.Afiyet olsun eşim lahmacun ve çiğköfte abartılı değil miktar olarak
Verayı duman tutsun yaa tam şortu felan giydim hoca ders linki attı ders bitsin başlıcam@_Vera_ ben uyanalı çok oldu bebeğimdukan birami içtim 3 bardak chloe programimi yaptım 60 dk şimdi dinleniyorum. Başladın mi sen ilk gün chloe ye
Göbek ve basenler baya incelmiş mükemmelBir aylık chloe flat belly challenge programi sonucu
Ölçülerimi de almıştım aylık tabloya ekleyince toplam küçülmeyi görürüz
Evet canım göbekten ve basenden 5er cm gitti özellikle göbeği leslie yaparken o kadar kucultemedim. Bunda bir ayda iyi sonuç ciktiGöbek ve basenler baya incelmiş mükemmel
Çok güzel tebrikler göbek ve miden erimiş gitmiş cnmBir aylık chloe flat belly challenge programi sonucu
Sagol canım kot pantolonu bile daha rahat giyer oldumÇok güzel tebrikler göbek ve miden erimiş gitmiş cnm
Tebrikler canım güzel sonuç almışsın maşallahBir aylık chloe flat belly challenge programi sonucu
Teşekkür ederim canım daha başlangıç bu kadının videolarıyla vücudu şekillendirmeye devam edicemTebrikler canım güzel sonuç almışsın maşallah
Kolay gelsin canımDun erken yattim ama nasil halsizim varya.
Is yerinde koltukda 10dk uzandim.
Asagi katda tekim
Yaa harikasınn.. hangi videosunu yapıyosun canımTeşekkür ederim canım daha başlangıç bu kadının videolarıyla vücudu şekillendirmeye devam edicem
Kolaysa basina gelsinKolay gelsin canım
Yaparsin tabi okadar adim. Benim Oda, giris ve salonu toplasan fotoda kadar belki yokAynen canım bu giriş degilbir de yarısı kadar uzunlukta giriş var bol bol adımlıyorum burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?