Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın canım bugün adımlarımız artacak inşallah benim hedefim yine 10000 adım olacak bu hafta her gün belki daha fazla olabilir yarış varya
Haklisin canım dun kalkamadim.resmen oturdugim yerden onceki gun kizim biraz huzursuzdu hafif ateslendi gece uyumadim ama bugun iyiyiz bugun bende toparlayacagim

O şekilde ayarladım ve kaydettim zaten de sadece şekil çikıyor, altindaki yazilar çikmiyor. Herkeste cikiyor o yazi bir bende yok.
O belli Bi kiloya geldiğin için yani şöyle söleym yeşil oldugun için olmuo kırmızıda olunca oluo bnde de yazıodu kilo verip yeşil olunca kalktı kendiliğinden canm

Yavrum benim son iki gün chloe de baslamak istersen ama programa link atayım birinci günden itibaren yaparsın. Ben zaten yarına before/after da atarım buraya değişimi görmek için
günaydınnn eşimmm bacaklarım pert uyandım bugün Arrietty_ sende durumlar nedir?? ayy before after merakla bekliyorum.Eşim bugünkü planımız nedir şimdi napalım sporda ??
Baskanim bari yarından baslatsak, fotoatma kuralını bilmiyorduk, yoksa sıfırlamadan hemencecik çekerdim:) buraya atcam diye son nefesime kadar adım attım yanarsa yazık olur :)
sorun değil şimdi fotoğrafsız bildirimleri de kabul edicem ama bugünden itibaren fotoğraflı olsa süpper olur
Günaydın bende aranıza katılabilir miyim zayıflamak istiyorum
merhaba hoş geldiniz ben takım kaptan yardımcısı vera.Bu formu doldurarak paylaşırsanız çok seviniriz.
4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):

Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

kızlar benim profilimde kilo ve vki şekilleri var da " önceden şu kadardı, şu kadar kilo verdi, şimdiki kilosu" olan kısım yazmıyor. nasıl yapacağım onu?
sen yeşil aralıkta olduğun için artıkın çıkmıyor
Günaydın kızlar
Regl dönemim yaklaştı siskinlikle uyandım. Dukan birası hazırladım bugün onu bitiririm.
bende dukan birası hazırlayayım en iyisi. inşallah 2-3 güne olursun da kurtulursun şişlikten.Şişmek ne demek ennn iyi ben bilirim göbeğimi hatırlarsannn
Günaydın herkese..
Dun akşam 30 dk leslie 15 dk zumba yaptım. 210+105= 315 puan.
günaydınnn adım yarışından dolayı adım sayar kullansan adımlarını tabloya eklerim canım

Taytla imkansız ya telefonu taşımak benim bu yüzden 10000 adımım yandı
yok yok kabul edicem dün için ama bi çözüm bulsan telefonu koluna bağlasan öyle kol bantları var bileklik almadan önce öylye yapıyordum birde bime gelen akıllı saatlerden tavsiye ederim fiyatı çok uygun hemde insan çok rahat ediyor

Günaydın kızlar herkese bugün aralıklı orucumun 2. Günü psikolojiktir kesin ama kendimi iyi hissediyorum
senin nasıl saatlerin benim 12.00da başlayıp 17.00da bitiyor. zaten 11.30da kalkıyorum böyle bişe mi aralıklı oruç

Yaa yaşasınnnn bakalım bi bugün bacagıma baglamaya calışcam telefonumu baktım cok zor oluyo akıllı saat alırım.. ah yaa eşim o kadar dedi alıyım sana amann ne gerek var demiştim varmış geregi iştee halbuki fırsatı değerlendirirdim al al derdim ama bunada alma diyesim tuttu akılsız başım cezasını bacagım çekcek

senin nasıl saatlerin benim 12.00da başlayıp 17.00da bitiyor. zaten 11.30da kalkıyorum böyle bişe mi aralıklı oruç
Valla 11 15 19 saatlerine uymaya çalışıylrum ama 7 geç oluyo yemek için bende 6 gibi yiyorum sonra hiç bişi yemiyorum bu hafta cok titiz ilerlemeye çalışıyorum birinci olceeemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…