- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Haklisin canım dun kalkamadim.resmen oturdugim yerden onceki gun kizim biraz huzursuzdu hafif ateslendi gece uyumadim ama bugun iyiyiz bugun bende toparlayacagimGünaydın canım bugün adımlarımız artacak inşallah benim hedefim yine 10000 adım olacak bu hafta her gün belki daha fazla olabiliryarış varya
Çok geçmiş olsun canımHaklisin canım dun kalkamadim.resmen oturdugim yerden onceki gun kizim biraz huzursuzdu hafif ateslendi gece uyumadim ama bugun iyiyiz bugun bende toparlayacagim
Sagol ortakÇok geçmiş olsun canım
Elimde tutuyorum ama çok zor oluyo canım imkanın varsa bileklik alGunaydin kizlar taytla atlaya ziplaya spor yapiyordum bu telefonu koyacak yer de yok nasil yapiyorsunuz ya?
Profilinden hesap detaylarına gir ve ayarla kaydetkızlar benim profilimde kilo ve vki şekilleri var da " önceden şu kadardı, şu kadar kilo verdi, şimdiki kilosu" olan kısım yazmıyor. nasıl yapacağım onu?
O şekilde ayarladım ve kaydettim zaten de sadece şekil çikıyor, altindaki yazilar çikmiyor. Herkeste cikiyor o yazi bir bende yok.Profilinden hesap detaylarına gir ve ayarla kaydet
Anladım, umarım rahatlarsın bir an önce.Insallah canim. Fakat ben. Reglolamiyorum..ve iste sismeye basladim.yine..
Bugun doktora gideceğim insallah
O cidden sorun oluyor, tayt darsa skkistirabilirsin, ama ben bazen bel çantamı takiyordum. Maalesef biraz zor oluyor.Gunaydin kizlar taytla atlaya ziplaya spor yapiyordum bu telefonu koyacak yer de yok nasil yapiyorsunuz ya?
Anladım canım sıfırla kaydet sonra tekrar verileri gir Kaydet bakalımO şekilde ayarladım ve kaydettim zaten de sadece şekil çikıyor, altindaki yazilar çikmiyor. Herkeste cikiyor o yazi bir bende yok.
Tamam bir daha deneyeyimAnladım canım sıfırla kaydet sonra tekrar verileri gir Kaydet bakalım
Bende de çıkmadı cnm o açıklama tekrar denedim yine olmadıO şekilde ayarladım ve kaydettim zaten de sadece şekil çikıyor, altindaki yazilar çikmiyor. Herkeste cikiyor o yazi bir bende yok.
O belli Bi kiloya geldiğin için yani şöyle söleym yeşil oldugun için olmuo kırmızıda olunca oluo bnde de yazıodu kilo verip yeşil olunca kalktı kendiliğinden canmO şekilde ayarladım ve kaydettim zaten de sadece şekil çikıyor, altindaki yazilar çikmiyor. Herkeste cikiyor o yazi bir bende yok.
Taytla imkansız ya telefonu taşımak benim bu yüzden 10000 adımım yandıO cidden sorun oluyor, tayt darsa skkistirabilirsin, ama ben bazen bel çantamı takiyordum. Maalesef biraz zor oluyor.
günaydınnn eşimmmYavrum benim son iki gün chloe de baslamak istersen ama programa link atayım birinci günden itibaren yaparsın. Ben zaten yarına before/after da atarım buraya değişimi görmek için
sorun değil şimdi fotoğrafsız bildirimleri de kabul edicem ama bugünden itibaren fotoğraflı olsa süpper olurBaskanim bari yarından baslatsak, fotoatma kuralını bilmiyorduk, yoksa sıfırlamadan hemencecik çekerdim:) buraya atcam diye son nefesime kadar adım attım yanarsa yazık olur :)
merhaba hoş geldiniz ben takım kaptan yardımcısı vera.Bu formu doldurarak paylaşırsanız çok seviniriz.Günaydın bende aranıza katılabilir miyim zayıflamak istiyorum
sen yeşil aralıkta olduğun için artıkın çıkmıyorkızlar benim profilimde kilo ve vki şekilleri var da " önceden şu kadardı, şu kadar kilo verdi, şimdiki kilosu" olan kısım yazmıyor. nasıl yapacağım onu?
bende dukan birası hazırlayayım en iyisi. inşallah 2-3 güne olursun da kurtulursun şişlikten.Şişmek ne demek ennn iyi ben bilirim göbeğimi hatırlarsannnGünaydın kızlar
Regl dönemim yaklaştı siskinlikle uyandım. Dukan birası hazırladım bugün onu bitiririm.
günaydınnn adım yarışından dolayı adım sayar kullansan adımlarını tabloya eklerim canımGünaydın herkese..
Dun akşam 30 dk leslie 15 dk zumba yaptım. 210+105= 315 puan.
yok yok kabul edicem dün için ama bi çözüm bulsan telefonu koluna bağlasan öyle kol bantları var bileklik almadan önce öylye yapıyordum birde bime gelen akıllı saatlerden tavsiye ederim fiyatı çok uygun hemde insan çok rahat ediyorTaytla imkansız ya telefonu taşımak benim bu yüzden 10000 adımım yandı
senin nasıl saatlerin benim 12.00da başlayıp 17.00da bitiyor. zaten 11.30da kalkıyorum böyle bişe mi aralıklı oruçGünaydın kızlar herkese bugün aralıklı orucumun 2. Günüpsikolojiktir kesin ama kendimi iyi hissediyorum
Yaa yaşasınnnnyok yok kabul edicem dün için ama bi çözüm bulsan telefonu koluna bağlasan öyle kol bantları var bileklik almadan önce öylye yapıyordum birde bime gelen akıllı saatlerden tavsiye ederim fiyatı çok uygun hemde insan çok rahat ediyor
Valla 11 15 19 saatlerine uymaya çalışıylrum ama 7 geç oluyo yemek için bende 6 gibi yiyorum sonra hiç bişi yemiyorum bu hafta cok titiz ilerlemeye çalışıyorum birinci olceeemmsenin nasıl saatlerin benim 12.00da başlayıp 17.00da bitiyor. zaten 11.30da kalkıyorum böyle bişe mi aralıklı oruç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?