- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Oh harikasın canım akşama da karnabahar kısırı yapmayı düşünüyorum hiç yapmadım amaBende sabah klasik kahvaltı yaptim birki caylarimi ictim. Oglen biraz mantar yedim çocuklara makarna yapmistim 2 yk aldim omdan dedim nefsim körelsinbiraz dolastik cocuklarla leslie yapamadim heniz ama 2 mil yapicam bugun
Selam kizlar. Galiba haklisiniz bir bileklige ihtiyacim var spor yaparken telefonu orama burama sokusturacam diye mahvoldum. Bebeler de kac defs sabote ettiler sporumu kac parcaya bolduler bilmiyorum. Evde cok fazla hareket ediyorum iki kucuk cocukla hep ayaktayim ama her dakika telefon uzerimde degil yani baya bir adim kaybim var.
Abla valla hiç aç değilim hatta kerevizi felan da zorla yedim karnım bir şiş sanki dünyayı yemişimÇok az değil mi kaptancım
Afiyetolsun canimBen de biberiye atmayı denemek istiyorum, belki bugün alirim bir yerden. Ben ara öğün olarak mandalina, 2 kayisi ve ceviz yedim.
Basla canım güzel program gerçekten tecrübe ettimÇok güzel sıkılaşmışsınben de 80 kilo altına düşeyim, Chloe ting programlarına başlayacağım. Benim özellikle basenler ve kalça problemli.
Yavrum ben daha kahvaltiyla duruyorum ki onun kaloriyi söylesem uçuklarsınEki Görüntüle 2752345
sedulu eşim benim kaloriler çok az oldu ama yulaf beni hiçççç acıtırmadı aşırı tokum
Kız bunun gibi gözüksek keşke
Yaa bende bileklik alcam.. ama spor yaparken tayt giymiştim direk taytın içine koydum basenime cok kolay olduSelam kizlar. Galiba haklisiniz bir bileklige ihtiyacim var spor yaparken telefonu orama burama sokusturacam diye mahvoldum. Bebeler de kac defs sabote ettiler sporumu kac parcaya bolduler bilmiyorum. Evde cok fazla hareket ediyorum iki kucuk cocukla hep ayaktayim ama her dakika telefon uzerimde degil yani baya bir adim kaybim var.
Hic duymamaistim nasil oluyo caninOh harikasın canım akşama da karnabahar kısırı yapmayı düşünüyorum hiç yapmadım ama
Bende agni teknigi uyguluyorumYaa bende bileklik alcam.. ama spor yaparken tayt giymiştim direk taytın içine koydum basenime cok kolay oldumalum basen olunca tayt tam vucüda yapıştı hiç yerinden oynamadı bide öyle dene bilekliğini alana kadar
Nasil nasilOh harikasın canım akşama da karnabahar kısırı yapmayı düşünüyorum hiç yapmadım ama
Yaa yedim şimdi ben böyle bazı şeyleri deniyorum takımdakiler bilir sevmedim hiç öbürlerini ama bu çok güzel oldu yarım karnabaharı çiğden blender dan geçirdim diğer tarafta 1 soğanı zeytin yağında kavurdum içine salça pul biber koydum sonra içine çektiğim karnabaharları koydum on dk filan ağzı kapalı pişti yeşillik doğradım bolca soğuyunca içne kattım aynı normal kısır gibi olduHic duymamaistim nasil oluyo canin
Yaa çok güzel oldu canım üstte yazdım tarifi sende deneyebilirsin ki kalorisi çok az 100 gr 62 calNasil nasil
O zaman çok iyiAbla valla hiç aç değilim hatta kerevizi felan da zorla yedim karnım bir şiş sanki dünyayı yemişim
Zevkle denerim coooook severimYaa çok güzel oldu canım üstte yazdım tarifi sende deneyebilirsin ki kalorisi çok az 100 gr 62 cal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?