Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende sabah klasik kahvaltı yaptim birki caylarimi ictim. Oglen biraz mantar yedim çocuklara makarna yapmistim 2 yk aldim omdan dedim nefsim körelsin biraz dolastik cocuklarla leslie yapamadim heniz ama 2 mil yapicam bugun
Oh harikasın canım akşama da karnabahar kısırı yapmayı düşünüyorum hiç yapmadım ama

Selam kizlar. Galiba haklisiniz bir bileklige ihtiyacim var spor yaparken telefonu orama burama sokusturacam diye mahvoldum. Bebeler de kac defs sabote ettiler sporumu kac parcaya bolduler bilmiyorum. Evde cok fazla hareket ediyorum iki kucuk cocukla hep ayaktayim ama her dakika telefon uzerimde degil yani baya bir adim kaybim var.

Ben miband4 kullanıyorum memnunum, trendyol indirimlerini yakalarsanız biraz daha uyguna gelebilir

Çok güzel sıkılaşmışsın ben de 80 kilo altına düşeyim, Chloe ting programlarına başlayacağım. Benim özellikle basenler ve kalça problemli.
Basla canım güzel program gerçekten tecrübe ettim
Eki Görüntüle 2752345
sedulu eşim benim kaloriler çok az oldu ama yulaf beni hiçççç acıtırmadı aşırı tokum
Yavrum ben daha kahvaltiyla duruyorum ki onun kaloriyi söylesem uçuklarsın 130 mu ne sabah kahvaltıdan önce dukan içtim bi gr yemek istemedim. Peynirden kalori aldım. Üzerine chloe yaptım eksideyim şu an kalori olarak
Kız bunun gibi gözüksek keşke
Daha çok böyleyim

Yaa bende bileklik alcam.. ama spor yaparken tayt giymiştim direk taytın içine koydum basenime cok kolay oldu malum basen olunca tayt tam vucüda yapıştı hiç yerinden oynamadı bide öyle dene bilekliğini alana kadar

Yaa bende bileklik alcam.. ama spor yaparken tayt giymiştim direk taytın içine koydum basenime cok kolay oldu malum basen olunca tayt tam vucüda yapıştı hiç yerinden oynamadı bide öyle dene bilekliğini alana kadar
Bende agni teknigi uyguluyorum

Hic duymamaistim nasil oluyo canin
Yaa yedim şimdi ben böyle bazı şeyleri deniyorum takımdakiler bilir sevmedim hiç öbürlerini ama bu çok güzel oldu yarım karnabaharı çiğden blender dan geçirdim diğer tarafta 1 soğanı zeytin yağında kavurdum içine salça pul biber koydum sonra içine çektiğim karnabaharları koydum on dk filan ağzı kapalı pişti yeşillik doğradım bolca soğuyunca içne kattım aynı normal kısır gibi oldu

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-02-18-07-04.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2021-01-02-18-07-01.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2021-01-02-18-06-36.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2021-01-02-18-05-23.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…