- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Insallah canim diyet nasil gidiyor?Anladım, umarım rahatlarsın bir an önce.
EŞLER | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | TOPLAM |
| 10.000 | |||||||
A Aylakkadin | 1.856+4.228 | |||||||
@_Vera_ | 17.016+8.138 | |||||||
| 20.636+6.045 | |||||||
@Ayse_M @Serina08 | - | |||||||
| 7.812 | |||||||
E
Emeeelll
| - | |||||||
M
MiracHamza
D Dildev | - | |||||||
| - | |||||||
| 10.500+1.074 |
bende çok gereksiz buluyordum alacağım zaman annem demişti orta halli bişi alalım amaan anne zaten kullanmam ki telefonda var diyodum öyle bi denemek için bimden aldım büyük nimetmiş ama bana adım saysın yetiyor mesaj felan eşlemedim hiçYaa yaşasınnnnbakalım bi bugün bacagıma baglamaya calışcam telefonumu baktım cok zor oluyo akıllı saat alırım.. ah yaa eşim o kadar dedi alıyım sana amann ne gerek var demiştim varmış geregi iştee halbuki fırsatı değerlendirirdim al al derdim ama bunada alma diyesim tuttu akılsız başım cezasını bacagım çekcek
Tatlım ben eş istemediğimi dün yazmıştım sebebine gelince kızların performansını düşünmemek icinADIM YARIŞ TABLOSU
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM Night owl
caroline84 10.000 Ozzybal
A Aylakkadin1.856+4.228 @_Vera_
sedulu 17.016+8.138 H3RA_
Zeytur 20.636+6.045 @Ayse_M
@Serina08- pamukskr
Ceyhans 7.812 E Emeeelll
North River - M MiracHamza
D Dildev- rockandroll
Tamotuzbesgoztepe - istanbulin Varyemez 10.500+1.074
istanbulin canım sen geçen hafta pek aktif olmadığıniçin sana eş vermemiştim ama Varyemez ablaile eş yaptım adım yarışında yalnız kalmamış olursunuz.
- ADIM YARIŞINDA SADECE ADIMLARA ODAKLANILDIĞI İÇİN SADECE GÜN SONUNDA ATACAĞINIZ TOPLAM ADIMDAN PUAN ALACAKSINIZ KIZLAR!!!!
- Paylaşımlar fotoğraflı olarak yapılmalı.
- Örneğin gün içinde 3 mile leslie 30 dk dans ve 30 dk adımlama yapıp gün sonunda toplam 10.500 adım attınız sadece adımı puana çevirmeniz gerekmektedir.
- Adımlar eşlerle ortak olarak toplanacaktır. Yani @_Vera_ ve
Arrietty_ eş olmuşsa gün sonunsa ikisinin attığı adımlar toplanır ve tabloda o günün hanesine yazılır. - Eşler birbirlerine ortak sporlar ortak diyet tarzı bellirleyebilir.Gün sonunda menülerinizi yazarken eşlerimizi etiketleyip birbirimizin menüsüne nazikçe yorumlar yapmalıyız.Sıkıntılı durumlarda eşler birbirine cezalar verebilir.
- Örneğin @_Vera_ ile
Arrietty_ eşler ve menülerini yazdılar vera eşine eşim bugün suyun çok az sana ceza 3 bardak daha içip 3 ltye tamamla ya da eşim adımların çok az sana ceza olarak sana 1000 adım veriyorum veya eşim gerçekten menün çok güzel yarın birlikte 5 mile leslie yapıp adımlarımızı arttıralım...
Ben de az önce kahvaltı yaptım, 12 de, aksami da 18 de yersem süper olur.Valla 11 15 19 saatlerine uymaya çalışıylrum ama 7 geç oluyo yemek için bende 6 gibi yiyorum sonra hiç bişi yemiyorum bu hafta cok titiz ilerlemeye çalışıyorum birinci olceeemm
Kahvaltıyı gec yapıyorum özellikle, 2 dilim ekmek, lor, 6 zeytin, 4 kaşık menemen yedim. Aksam da erkenden yiyip günü kapatacağım. Birazdan yeşil çay demlesem iyi olur. Sen ne yapıyorsun? Doktora ne zaman gideceksin?Insallah canim diyet nasil gidiyor?
Abla adım yarışı var tek olmaktan daha iyidir diye düşündüm bence kimseyi etkilemezsinTatlım ben eş istemediğimi dün yazmıştım sebebine gelince kızların performansını düşünmemek icin
Bime a101 gelirse bende alıyım kaçırmayım fırsatıbende çok gereksiz buluyordum alacağım zaman annem demişti orta halli bişi alalım amaan anne zaten kullanmam ki telefonda var diyodum öyle bi denemek için bimden aldım büyük nimetmiş ama bana adım saysın yetiyor mesaj felan eşlemedim hiç
Tamam o zamanAbla adım yarışı var tek olmaktan daha iyidir diye düşündüm bence kimseyi etkilemezsin
Kahvaltıyı gec yapıyorum özellikle, 2 dilim ekmek, lor, 6 zeytin, 4 kaşık menemen yedim. Aksam da erkenden yiyip günü kapatacağım. Birazdan yeşil çay demlesem iyi olur. Sen ne yapıyorsun? Doktora ne zaman gideceksin?
Bende geldim. Tahlil verdim. Eve gittim yumurta avakado labne peynir yedim biner dereotuyla. Simdi sonuclar icin tekrar hastanedeymKahvaltıyı gec yapıyorum özellikle, 2 dilim ekmek, lor, 6 zeytin, 4 kaşık menemen yedim. Aksam da erkenden yiyip günü kapatacağım. Birazdan yeşil çay demlesem iyi olur. Sen ne yapıyorsun? Doktora ne zaman gideceksin?
Veracigim ben uygulamayı dün ogleden sonra telefonuma indirdigim icin ve çok da elimde tutmadığım için az oldu diye yazmadim adımlarımı. Ama baktim listeye arkadaslar yazmis. E dogru olan da bu zaten. Geceki adım sayim 3263. Bunu da ekleyebilir mısın?yok yok kabul edicem dün için ama bi çözüm bulsan telefonu koluna bağlasan öyle kol bantları var bileklik almadan önce öylye yapıyordum birde bime gelen akıllı saatlerden tavsiye ederim fiyatı çok uygun hemde insan çok rahat ediyor
Merhaba youtube linkini atabilir misinİlk 10000 adımı youtube den 1 saat boyunca yaptım gider 10000 adımın yarını televizyon izlerken diğer yarısını mutfakta yemek yaparken çok zevkli oluyor hareket hali oğlumda oyun yaptığımı sandı birlikte hareket ederek yemek yaptık
Merhaba youtube linkini atabilir misin
Afiyet olsun eşim lahmacun ve çiğköfte abartılı değil miktar olarakArrietty_ @_Vera_ sedulu
North River
Benim bugünkü menüm:
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
2 wasa
1 dilim peynir ve 3 zeytin.
Ara:
1 Türk kahvesi
Aksam:
1 lahmacun ve salata
4 kaşık kavrulmus mantar
2 çiğköfte
Su: 2 litre
Spor şimdi yapacağım.
Etiketlerim doğru değil mi?
Aslında benim eşim vardı canım. CanTorun.. Ama rahatsız olduğu için bu aralar giremiyor..ADIM YARIŞ TABLOSU
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM Night owl
caroline84 10.000 Ozzybal
A Aylakkadin1.856+4.228 @_Vera_
sedulu 17.016+8.138 H3RA_
Zeytur 20.636+6.045 @Ayse_M
@Serina08- pamukskr
Ceyhans 7.812 E Emeeelll
North River - M MiracHamza
D Dildev- rockandroll
Tamotuzbesgoztepe - istanbulin Varyemez 10.500+1.074
istanbulin canım sen geçen hafta pek aktif olmadığıniçin sana eş vermemiştim ama Varyemez ablaile eş yaptım adım yarışında yalnız kalmamış olursunuz.
- ADIM YARIŞINDA SADECE ADIMLARA ODAKLANILDIĞI İÇİN SADECE GÜN SONUNDA ATACAĞINIZ TOPLAM ADIMDAN PUAN ALACAKSINIZ KIZLAR!!!!
- Paylaşımlar fotoğraflı olarak yapılmalı.
- Örneğin gün içinde 3 mile leslie 30 dk dans ve 30 dk adımlama yapıp gün sonunda toplam 10.500 adım attınız sadece adımı puana çevirmeniz gerekmektedir.
- Adımlar eşlerle ortak olarak toplanacaktır. Yani @_Vera_ ve
Arrietty_ eş olmuşsa gün sonunsa ikisinin attığı adımlar toplanır ve tabloda o günün hanesine yazılır. - Eşler birbirlerine ortak sporlar ortak diyet tarzı bellirleyebilir.Gün sonunda menülerinizi yazarken eşlerimizi etiketleyip birbirimizin menüsüne nazikçe yorumlar yapmalıyız.Sıkıntılı durumlarda eşler birbirine cezalar verebilir.
- Örneğin @_Vera_ ile
Arrietty_ eşler ve menülerini yazdılar vera eşine eşim bugün suyun çok az sana ceza 3 bardak daha içip 3 ltye tamamla ya da eşim adımların çok az sana ceza olarak sana 1000 adım veriyorum veya eşim gerçekten menün çok güzel yarın birlikte 5 mile leslie yapıp adımlarımızı arttıralım...
Ben miband4 kullanıyorum bir seneyi geçti memnunum çok absürt fiyatı yok zaten akıllı bileklik diye geçiyor. Adım sayar uyku süreni hesaplar egzersizler var ona göre yaktığın kaloriyi hesaplar. Gelen aramayı gösterir. Gelen mesajları okuyabilirsin. Mail vs hepsini bildiriyor.Günaydın kızlar, bugün bende bileklik sipariş edeyim diyorum. Önereceğiniz marka, model, özellik var mı?
Canım o geçen hafta eşin degil miydi ? Her hafta cuma günü değişiyor eşler.Aslında benim eşim vardı canım. CanTorun.. Ama rahatsız olduğu için bu aralar giremiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?