Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ADIM YARIŞ TABLOSU
EŞLERCUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBETOPLAM
Night owl
caroline84
10.000
Ozzybal
A Aylakkadin
1.856+4.228
@_Vera_
sedulu
17.016+8.138
H3RA_
Zeytur
20.636+6.045
@Ayse_M
@Serina08
-
pamukskr
Ceyhans
7.812
E Emeeelll
North River
-
M MiracHamza
D Dildev
-
rockandroll
Tamotuzbesgoztepe
-
istanbulin Varyemez 10.500+1.074

istanbulin canım sen geçen hafta pek aktif olmadığıniçin sana eş vermemiştim ama Varyemez ablaile eş yaptım adım yarışında yalnız kalmamış olursunuz.

• ADIM YARIŞINDA SADECE ADIMLARA ODAKLANILDIĞI İÇİN SADECE GÜN SONUNDA ATACAĞINIZ TOPLAM ADIMDAN PUAN ALACAKSINIZ KIZLAR!!!!
  • Paylaşımlar fotoğraflı olarak yapılmalı.
  • Örneğin gün içinde 3 mile leslie 30 dk dans ve 30 dk adımlama yapıp gün sonunda toplam 10.500 adım attınız sadece adımı puana çevirmeniz gerekmektedir.
  • Adımlar eşlerle ortak olarak toplanacaktır. Yani @_Vera_ ve Arrietty_ eş olmuşsa gün sonunsa ikisinin attığı adımlar toplanır ve tabloda o günün hanesine yazılır.
  • Eşler birbirlerine ortak sporlar ortak diyet tarzı bellirleyebilir.Gün sonunda menülerinizi yazarken eşlerimizi etiketleyip birbirimizin menüsüne nazikçe yorumlar yapmalıyız.Sıkıntılı durumlarda eşler birbirine cezalar verebilir.
  • Örneğin @_Vera_ ile Arrietty_ eşler ve menülerini yazdılar vera eşine eşim bugün suyun çok az sana ceza 3 bardak daha içip 3 ltye tamamla ya da eşim adımların çok az sana ceza olarak sana 1000 adım veriyorum veya eşim gerçekten menün çok güzel yarın birlikte 5 mile leslie yapıp adımlarımızı arttıralım...

bende çok gereksiz buluyordum alacağım zaman annem demişti orta halli bişi alalım amaan anne zaten kullanmam ki telefonda var diyodum öyle bi denemek için bimden aldım büyük nimetmiş ama bana adım saysın yetiyor mesaj felan eşlemedim hiç

Tatlım ben eş istemediğimi dün yazmıştım sebebine gelince kızların performansını düşünmemek icin

Valla 11 15 19 saatlerine uymaya çalışıylrum ama 7 geç oluyo yemek için bende 6 gibi yiyorum sonra hiç bişi yemiyorum bu hafta cok titiz ilerlemeye çalışıyorum birinci olceeemm
Ben de az önce kahvaltı yaptım, 12 de, aksami da 18 de yersem süper olur.

Insallah canim diyet nasil gidiyor?
Kahvaltıyı gec yapıyorum özellikle, 2 dilim ekmek, lor, 6 zeytin, 4 kaşık menemen yedim. Aksam da erkenden yiyip günü kapatacağım. Birazdan yeşil çay demlesem iyi olur. Sen ne yapıyorsun? Doktora ne zaman gideceksin?

Bime a101 gelirse bende alıyım kaçırmayım fırsatı telefon cebimde yürüyorum hiçte alışık değilim cebimde 4000 adım olmuş bile

Bende geldim. Tahlil verdim. Eve gittim yumurta avakado labne peynir yedim biner dereotuyla. Simdi sonuclar icin tekrar hastanedeym
Canim ben yesil caya karanfil ve biberiye atıyorum. Odem soktursun diye.

Veracigim ben uygulamayı dün ogleden sonra telefonuma indirdigim icin ve çok da elimde tutmadığım için az oldu diye yazmadim adımlarımı. Ama baktim listeye arkadaslar yazmis. E dogru olan da bu zaten. Geceki adım sayim 3263. Bunu da ekleyebilir mısın?

Merhaba youtube linkini atabilir misin

Afiyet olsun eşim lahmacun ve çiğköfte abartılı değil miktar olarak

Aslında benim eşim vardı canım. CanTorun.. Ama rahatsız olduğu için bu aralar giremiyor..

Günaydın kızlar, bugün bende bileklik sipariş edeyim diyorum. Önereceğiniz marka, model, özellik var mı?
Ben miband4 kullanıyorum bir seneyi geçti memnunum çok absürt fiyatı yok zaten akıllı bileklik diye geçiyor. Adım sayar uyku süreni hesaplar egzersizler var ona göre yaktığın kaloriyi hesaplar. Gelen aramayı gösterir. Gelen mesajları okuyabilirsin. Mail vs hepsini bildiriyor.

Aslında benim eşim vardı canım. CanTorun.. Ama rahatsız olduğu için bu aralar giremiyor..
Canım o geçen hafta eşin degil miydi ? Her hafta cuma günü değişiyor eşler. CanTorun abla rahatsız biraz toparlasın tekrar dönecek aramıza daha iyi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…