Flat belly challenge bir aylık programı var canımYaa harikasınn.. hangi videosunu yapıyosun canım
Teşekkürlersedulu tebrikler
Benim koridorlar geniş baya adım konusunda iş görüyor çocukla koşturmaya da yarıyorYaparsin tabi okadar adim. Benim Oda, giris ve salonu toplasan fotoda kadar belki yok
Valla kızacaksın bana ama bende siz çalışan ları kıskanıyorumKolaysa basina gelsin
Ev hanimi olan herkesi kiskaniyorum suan
Hic sasirmadim cunku hep oyle OlurValla kızacaksın bana ama bende siz çalışan ları kıskanıyorum
Hayir hicte bile. Isiniz cok zor cidden Allah kolaylik versinHic sasirmadim cunku hep oyle Olur
Of ben aliskin degilim evde olmaya. Bu yaz bile skldim neyseki yuruyus yapiyordum. Ama Ilk 2 hafta esim ve cocuklar okulda. Ben tek evde. Patladim. Ama suan cok ihtiyacim var evde olmaya. Gerci ozaman da ayni durumdayim. Pandemi dolayi is yine yogun, kimse yok, hasta cok.
Suan yine basa sardi. Ve ben kafayi yicem. Hep uyumak istiyorum veya yatmak. Uyumasamda olur. Yatayim ya
Enerjinizi sömürdüm
Ben aslında ev de duracak kadın değilim işte mecburen hayat şartları diye ev hanımı oldum canım o yüzden çalışanları görünce kıskanıyorum ama sizinde çok zor eminim demekki benim içinde hayırlısı böyle imiş diyorumHic sasirmadim cunku hep oyle Olur
Of ben aliskin degilim evde olmaya. Bu yaz bile skldim neyseki yuruyus yapiyordum. Ama Ilk 2 hafta esim ve cocuklar okulda. Ben tek evde. Patladim. Ama suan cok ihtiyacim var evde olmaya. Gerci ozaman da ayni durumdayim. Pandemi dolayi is yine yogun, kimse yok, hasta cok.
Suan yine basa sardi. Ve ben kafayi yicem. Hep uyumak istiyorum veya yatmak. Uyumasamda olur. Yatayim ya
Enerjinizi sömürdüm
Canim bendeSabah
Peynir
1 dilim ekmek
Muzlu süt
Şekeriz Turk kahvesi
Öğlen
Haşlanmis tavuk gogsu
Beyaz ekmek
Muz
Akşam
Yogurtlu brokoli salatası
Şehriyeli tavuk çorba
Su: 2lt
Kalori: 1071
Spor: 15 dk zumba
300 bölgesel egzersiz
105+150
255 puan
Arrietty_ sedulu @_Vera_ Tamotuzbesgoztepe
Ben de biberiye atmayı denemek istiyorum, belki bugün alirim bir yerden. Ben ara öğün olarak mandalina, 2 kayisi ve ceviz yedim.Bende geldim. Tahlil verdim. Eve gittim yumurta avakado labne peynir yedim biner dereotuyla. Simdi sonuclar icin tekrar hastanedeym
Canim ben yesil caya karanfil ve biberiye atıyorum. Odem soktursun diye.
Mukemmel ya baya fark var gozke gorulur şekildeBir aylık chloe flat belly challenge programi sonucu
Ölçülerimi de almıştım aylık tabloya ekleyince toplam küçülmeyi görürüz
Teşekkür ederim canımMukemmel ya baya fark var gozke gorulur şekilde
Bende sabah klasik kahvaltı yaptim birki caylarimi ictim. Oglen biraz mantar yedim çocuklara makarna yapmistim 2 yk aldim omdan dedim nefsim körelsinEşim neler yapıyosun
Ben Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir yeşillik 1 dilim tb ekmeği kapya biber yedim
Öğlende ara tarçınlı türk kahvesi ve 2 ceviz yedim ve öğlen yemeği yemezdim normalde yedim bu hafta az da olsa bişeler yiyecem öğlen yeşil mercimekli marul salatası yedim
3 mile leslie yaptım
1 mile daha yapcam bide dünkü cezam adımlamayı yapacağım sen ne durumdasın canım @Serina08
Çok güzel sıkılaşmışsınBir aylık chloe flat belly challenge programi sonucu
Ölçülerimi de almıştım aylık tabloya ekleyince toplam küçülmeyi görürüz
Çok az değil mi kaptancımHayırrr hemen çekileyim ve gidip yapayım ya bu arada yeme faslını kapattım 475 kaloride kaldım
Yemek işini erken saatte bitirmişsin, açıklıyorlar ne iyi.Kahvaltı (422 kalori ) saat 09:30 10: 00
1 yumurta
128 gr domates
13 gr zeytin
22 gr peynir
18 gr ekmek
13 gr ceviz
19 gr kuru kayısı
16 gr kuru incir
250 ml şekersiz çay
Ara ( 2 kalori ) 12:00 13 : 00 arası
Şekersiz Türk kahvesi
Öğle/ Akşam ( 519 kalori ) 15:00 -15:30 arası
66 gr haşlama dana eti
121 gr Bulgur pilavı
180 gr sebze çorbası
140 gr süzme yoğurt
Toplam 943 kalori
Su 2 lt
Evet yulaf oldukça tok tutuyor.Eki Görüntüle 2752345
sedulu eşim benim kaloriler çok az oldu ama yulaf beni hiçççç acıtırmadı aşırı tokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?