Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba, genel olarak arada bir girip başlığı okuyorum.
Bu dönem vize dönemim olduğu için ödevlerle uğraşıyorum, kusura bakmayın. Geceleri daha verimli çalışabildiğim için sabaha karşı yatıp öğleden sonra uyanıyorum

13:30 gibi kibrit kutusu kadar bir peynir, bir yumurtadan az yağlı omlet ve yeşillik🌶 tükettim.

16:30 gibi 5 kavrulmuş fındık + 1 çilek + 20-25 ml süt eklediğim filtre kahve️ ile öğün yapacağım.

Yukarıda atılan 10.000 adım videosunu yapmayı deneyeceğim akşam, kimin attığını unuttum sorry

Bu sabah tartıldığımda 97'ye yakın çıktım. Ben karaciğerimde yağlanma olduğu için ayda bir hastahaneye gidiyorum, bu yüzden doktor özellikle sadece orada tartılmamı istediğinden yeni bir tartı almadım. Evde eski usül bir tartı buldum, merakıma yenik düşüp ordan bakıyorum dijital olmadığı için tam bilemiyorum. Bakalım doktordaki tartıda da sonuçlarım aynı çıkar umarım. Oradan fotoğraf çekebilir miyim bilmiyorum, eve gelince yine kendi tartımdan çeker atarım, çok fark olacağını sanmıyorum zaten

Valla kızacaksın bana ama bende siz çalışan ları kıskanıyorum
Hic sasirmadim cunku hep oyle Olur
Of ben aliskin degilim evde olmaya. Bu yaz bile skldim neyseki yuruyus yapiyordum. Ama Ilk 2 hafta esim ve cocuklar okulda. Ben tek evde. Patladim. Ama suan cok ihtiyacim var evde olmaya. Gerci ozaman da ayni durumdayim. Pandemi dolayi is yine yogun, kimse yok, hasta cok.
Suan yine basa sardi. Ve ben kafayi yicem. Hep uyumak istiyorum veya yatmak. Uyumasamda olur. Yatayim ya
Enerjinizi sömürdüm

Hayir hicte bile. Isiniz cok zor cidden Allah kolaylik versin

Ben aslında ev de duracak kadın değilim işte mecburen hayat şartları diye ev hanımı oldum canım o yüzden çalışanları görünce kıskanıyorum ama sizinde çok zor eminim demekki benim içinde hayırlısı böyle imiş diyorum

Rockandrool
Canim bende
Sabah
100 gr bazlama
1 kase tabukcorbasi

Öğlen
Elma çayı içtim

20 dakika kardiyo çalıştım
Puanları bilmiyorum daha nasıl hesapliyosunuz kusuruma bakma

Bende geldim. Tahlil verdim. Eve gittim yumurta avakado labne peynir yedim biner dereotuyla. Simdi sonuclar icin tekrar hastanedeym
Canim ben yesil caya karanfil ve biberiye atıyorum. Odem soktursun diye.
Ben de biberiye atmayı denemek istiyorum, belki bugün alirim bir yerden. Ben ara öğün olarak mandalina, 2 kayisi ve ceviz yedim.

Kahvaltı (422 kalori ) saat 09:30 10: 00

1 yumurta
128 gr domates
13 gr zeytin
22 gr peynir
18 gr ekmek
13 gr ceviz
19 gr kuru kayısı
16 gr kuru incir
250 ml şekersiz çay

Ara ( 2 kalori ) 12:00 13 : 00 arası

Şekersiz Türk kahvesi

Öğle/ Akşam ( 519 kalori ) 15:00 -15:30 arası

66 gr haşlama dana eti
121 gr Bulgur pilavı
180 gr sebze çorbası
140 gr süzme yoğurt

Toplam 943 kalori

Su 2 lt

Bende sabah klasik kahvaltı yaptim birki caylarimi ictim. Oglen biraz mantar yedim çocuklara makarna yapmistim 2 yk aldim omdan dedim nefsim körelsin biraz dolastik cocuklarla leslie yapamadim heniz ama 2 mil yapicam bugun

Bir aylık chloe flat belly challenge programi sonucu
Ölçülerimi de almıştım aylık tabloya ekleyince toplam küçülmeyi görürüz
Çok güzel sıkılaşmışsın ben de 80 kilo altına düşeyim, Chloe ting programlarına başlayacağım. Benim özellikle basenler ve kalça problemli.

sedulu harika incelmissin. Bacak ve gobus de baya belli. Goguslerde kuculmus geldi bana
Giris ne guzel uzun kiz yürümek icin

@_Vera_ p90x3 icin cekildin mi before?
Hayırrr hemen çekileyim ve gidip yapayım ya bu arada yeme faslını kapattım 475 kaloride kaldım

Yemek işini erken saatte bitirmişsin, açıklıyorlar ne iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…