iftar saatıni beklerken sizlere bi bakayım dedim
yarıslar basladı nidah cım kork benden :86:
yasemiin 1 tane dolma yersin olgurtla olur biter mi dedin:) ben gün içinde toplam 9 tane yedim:26: hiç dayanamıyorum yaa dolmaya pöff oruç tutmak istiyorum o zaman ne güzel düzenliydi şimdi gel git boyna mutfakneyse yarın düzgün beslencem söz
yasemiin 1 tane dolma yersin olgurtla olur biter mi dedin:) ben gün içinde toplam 9 tane yedim:26: hiç dayanamıyorum yaa dolmaya pöff oruç tutmak istiyorum o zaman ne güzel düzenliydi şimdi gel git boyna mutfakneyse yarın düzgün beslencem söz
bugün menüm şöyle;
kahvaltı yine aynı -pöffff- peynir,ekmek
öğlen: ızgara etli salata-yeşillikleri maskülen seçmişim yanlışlıkla çok acılardı hiç yiyemedim
akşam: 1 tabak yoğurtlu makarna+ 1 salatalık- yağsız
iyi gidiyosun canim,ha gayret :)
4 günde 1.300 gr. vermişim ben de memnun kaldım, gerçi çoğunu hafta sonu şehir dışındayken almıştım ama olsun, 4 günde aldığımı 4 günde fazlasıyla verdim. bu hafta çok önemli ama canım çok dikkatli olmam lazım bu hafta, dolma falan diyorsunuz fena oluyorum ben ama pazar öğlen 3 tane etli dolmam varonu bekliyorum.
tabi bu akşamki makarna da ilaç gibi geldi.
ya böyle hayat mı olur ama 1 hafta aç kalıyorsun 1 gün yiyorsun ve kilo olarak geri dönüyor.
çok sıkıldım artık, bir arkadaşımla yiyorum genelde öğle yemeğini, makarnayı bile ekmekle yiyor kız gram almıyor, ben böyle bir de iştahlıyım canım hep kalorisi yüksek şeyler istiyor, karbonhidrat manyağıyım, aşığım karbonhidratlara onları çok özlüyorum
başkalarının yemeklerine ciğere bakan kedi gibi bakıp koklamaktan sıkıldım, yediğim zamanda devamlı bir suçluluk duygusu yediğimin de zevki çıkmıyor.
sonuç: bunalımdayım ben
sen ne yaptın kaptancığım yaptın mı hazırlıklarını? oluşunun da doğum günü kutlu olsun, yeniyaşı çok güzel geçer umarım, kaç yaşına girdi?
ah canim cok erken baslmaissin sen bunlaima yapma sakin,ben ne yapayim peki bu gicik memlekete geldim geleli haytimda hep bi diyet tir gidiyo bende biktim bu durumdan ama kilolari verip korumaya gecince rahatliycaz ins,o yüzden verene kadar SIKCAZ disimizi baska caresi yok tabi verdikten sonrada eski düzene dönersek aynen geri aliyorz tecrüyle sabittir( gecen sene 63 den 70 ciktim) ama cok sükür ben formuluümü buldum canimin her istedigini yiyebiliyorum suyunu icip aksam yemekelrine dikkat ettikten sonra kilonu koruyosun tabi olurda tartida yukari dogru bi kipirdama gördünmü 1 2 gün dikkatle hallediyosun..sabir sabir sabir baska yapacak bisey yok..en cok ben biktim ama bunu kendime söyleyip diyetten sogumak istemiyorum,gerci oruc tutarken diyet yaptigimda söylenemez ama yinede,sende baska seyler düsünmeye calis
doğru söylüyorsun canım, ben de bu sefer istediğim kiloya ineyim dediğin şekilde yapmaya karar verdim, bundan önce kilo verdikten sonra tartıya bir daha 6 7 kilo alana kadar çıkmıyordum, öyle olunca yeniden bir diyet serüveni başlıyor, bu defa 57yi bir görsem yine hergün tartılmaya devam edeceğim inşallah, şu 4 gündür yaptığımı 2 gün yapsam veririm aldığımı arada da istediklerimi yerim diyorum ama işte sen bana bakma yanlızlıktan da bunalıyorum ben biraz sanırım
Gunaydinn, dun yediklerimi yazim once. Duzensiz falan ama yazicam bu hafta..
sabah: 1 cicibebe
ara: birsuru karpuz
oglen: domates, salatalik, peynir, 1 dilim kepek ekmek
ara: 2-3 kasik yogurt, 1 kayisi
aksam: 1 kase piyaz, 1 lokma (basparmagin yarisi kadar) pide
bir suru su, spor yok birakin sporu wc ye zor gittim. Oglum pek uyumadi surekli ya kucagimdaydi ya ben pesindeydim. Isler gucler hersey kaldi.
wc ye zor gittim. Oglum pek uyumadi surekli ya kucagimdaydi ya ben pesindeydim. Isler gucler hersey kaldi.
Kk ya biseler olmus cepten yazdiklarim gitmiyor dun de yazdim uctular cok sinir bi durum. Bakalim bu gidicek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?