25 gr neye tekabül ediyo nasıl ölçüyosun, bide listenin dışına hiç çıkmıyomusun, afiyet olsuungünaydın kızlar ben de bu sabah ne kadar şaşırtıcı 1 dl. tam bugday ekmeği ve 25 gr. peynir yedim
Gunaydinn, dun yediklerimi yazim once. Duzensiz falan ama yazicam bu hafta..
sabah: 1 cicibebe
ara: birsuru karpuz
oglen: domates, salatalik, peynir, 1 dilim kepek ekmek
ara: 2-3 kasik yogurt, 1 kayisi
aksam: 1 kase piyaz, 1 lokma (basparmagin yarisi kadar) pide
bir suru su, spor yok birakin sporu wc ye zor gittim. Oglum pek uyumadi surekli ya kucagimdaydi ya ben pesindeydim. Isler gucler hersey kaldi.
wc ye zor gittim. Oglum pek uyumadi surekli ya kucagimdaydi ya ben pesindeydim. Isler gucler hersey kaldi.
Kk ya biseler olmus cepten yazdiklarim gitmiyor dun de yazdim uctular cok sinir bi durum. Bakalim bu gidicek mi
günaydıın, yasenmin ogluşun dogum günü kutlu olsuun
nazkaa kusura bakma ya bidaha yedigim kötü şeyleri yazmıyım buraya motivasyonunuzu bozuyorum yeni farkettim, çok iyi gidiyosun sen bize bakma, bende dikkat edicem artık, eşin yokken verebildigin kadar ver, ben eşimle veremiyorum adam her yedigini benim de yememi istiyo, oruçluyken sebze gibi hafif şeyler istemiyo bende elli çeşit yapamıcagım için ona yaptıgımdan yiyorum, bugün ne isticek bakalım koca midesine:) bide 76 kilo o kadar yemeye deli oluyorum
gökçen sahurda pazı mı yedin kız:) kırk yıl düşünsem aklıma gelmez pazıyla salata yemek sahurda:)sabah betüş erken kalktı eşim de acıkmış sahur yapmadıgı için uyuması lazımmış diye bizi sepetledi gidin kahvaltı yapın dedi, kahvaltıya gittim bi kafeye betüşle kabus gibi bi kahvaltı yaptık:) ah oruçlu günlerim ne güzeldi oruçluyken çok mutluydum ben, sıpa uyursa spora gidecem yarım saat oldu sallıyom hala aralık o gözler bi kapanmadı gitti:)
nidah sahur menüm 1 domates 1 salatalık az peynir 3/8 pide meyve suyu ..
aksama misafirler davet edicem gelirlerse corba tavuk pilav barbunya börek salata tatlı olur ama hepsini yemem tavuk barbunya corba salata yerim
gelmezlerse fırında köfte semiz otu ve az barbunya daha belli değil yani menüm.
günaydin kizlar..
iyi dilekleriniz icin tesekür ederim..cok yoruldum ama oglumun sevinci aliyo yorgunlugumu aksam carsli pastasinida yaptim bugünde pizza yapicam ona bide sosisli miflöy sonra isim biticek ins ama arkadasin oglunu almaya gidicem kardesi sünnet oldu 2 gün önce kiyamadim yola cikmasina kendim gidip alicam ins böyle yaziyorum ama caniniz cektirmem ins..
meyve kız o ne çok az yemişsin sahurda aç aç olmaz şööle kaymak bal falan yeseydin:))
canım afiyet olsun, kendi başına olsan da çok güzel yemekler yapıyorsun ne güzel, ben hiç yapamıyorum yaaa, şimdi menüye uymak için gerekenleri yapacağım hafta sonu :)))
alıştın mı oruca?
bu arada imkanı olan herkese b-fiti tavsiye ederim spor yaptıktan sonra acaip pozitif ve mutlu oluyorum vücudum teşekkür ediyo bana gibi geliyo, ben başlayalı 4 ay olcak haftaya ölçümüm var 4 aylık sonuçları incelmemi yazarım, bu gün bi kadın tartıldı önümde, 1 ay olmuş başlayalı ve tam 10 kilo vermiş 61 cm incelmiş yag oranı da yüzde 4 düşmüş, hoca bile şok oldu:) haftada 5 gün gelmiş ama kadın ve hiç kaçamak yapmadan sıkı diyet yapmış, yani siz bu diyetlerinizle bide bfit yapabilseniz çok çabuk incelirsiniz benimki biraz uzun sürüyo diyet yapmadıgım için. bide hoca dediki vücut yag oranı ideal seviyey gelirse yani 30 yaşa kadar 18-24 idealmiş, 24-28 arası da hafif kilolu grubuna giriyo 28 sınır sonrası obez oluyoişte ideal yag oranımıza ve kas oranımıza kavuşursak bidaha zor kilo alırmışız, fazla yesek bile kaslarımız devreye girermiş yakarmış, ama o seviyeye ulaşmak çok zor benim daha çook yolum var utanıyom yag oranımı söylemeye. bide ben geçen ay yemegi biraz abartmıştım hiç dikkat edememiştim sadece 300 gr vermiştim tartıda ama yag oranım yüzde 1 düşmüş spor yaptıgım için, yani kas oranım artmış ondan kilo vermiş görünmüyomuşum. ondan önceki ay 2buçuk kilo vermiştim ve yag oranım yine yüzde 1 düşmüştü yani verdigimiz kilolar çogunlukla ödem oluyomuş önemli olan yagdan vermekmiş
slm millet spor yaptım geldim evde odaların yerini degiştirdik yoruldum, menüm
sabah 1 dlm beyaz ekmek, 1 yum, peynir, 1 incecik dl kek, yarım dlm tuzlu kek(dışarda yedigim için böyle saçma)
ara yarım şeftali
öglen sütlüğ k flakes
akşam kıymalı şehriye çorbası salata ve belki 2 dolma yerim:) bitiyo bugün çok şükür:)
bu arada imkanı olan herkese b-fiti tavsiye ederim spor yaptıktan sonra acaip pozitif ve mutlu oluyorum vücudum teşekkür ediyo bana gibi geliyo, ben başlayalı 4 ay olcak haftaya ölçümüm var 4 aylık sonuçları incelmemi yazarım, bu gün bi kadın tartıldı önümde, 1 ay olmuş başlayalı ve tam 10 kilo vermiş 61 cm incelmiş yag oranı da yüzde 4 düşmüş, hoca bile şok oldu:) haftada 5 gün gelmiş ama kadın ve hiç kaçamak yapmadan sıkı diyet yapmış, yani siz bu diyetlerinizle bide bfit yapabilseniz çok çabuk incelirsiniz benimki biraz uzun sürüyo diyet yapmadıgım için. bide hoca dediki vücut yag oranı ideal seviyey gelirse yani 30 yaşa kadar 18-24 idealmiş, 24-28 arası da hafif kilolu grubuna giriyo 28 sınır sonrası obez oluyoişte ideal yag oranımıza ve kas oranımıza kavuşursak bidaha zor kilo alırmışız, fazla yesek bile kaslarımız devreye girermiş yakarmış, ama o seviyeye ulaşmak çok zor benim daha çook yolum var utanıyom yag oranımı söylemeye. bide ben geçen ay yemegi biraz abartmıştım hiç dikkat edememiştim sadece 300 gr vermiştim tartıda ama yag oranım yüzde 1 düşmüş spor yaptıgım için, yani kas oranım artmış ondan kilo vermiş görünmüyomuşum. ondan önceki ay 2buçuk kilo vermiştim ve yag oranım yine yüzde 1 düşmüştü yani verdigimiz kilolar çogunlukla ödem oluyomuş önemli olan yagdan vermekmiş
ya canım üzüldün galiba canım dolma istedi diye kalbimiz temizmiş, bugün bir baktım yarın öğlen yemeğimde 3 tane dolma ve yoğurt varmış, çok sevindim
3 tane istediğin şekilde, biber, kabak veya biber dolması karşık da olabilir diyor, ne yazık ki etli ama olsun :) hemen gittim çok komikti, 2 tane domalık biber, 1 patlıcan 1 tane de kabak aldım, yarın yapacağım 6 tane 3 tanesini pişiricağim 3ünü de deepfreeze atacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?