- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Afiyet olsun canım
Sagol canimAfiyet olsun canım
Keto yapiyodun demi canimEkmek tereyag kasar uclusu ile bayram etti midem
Harikasın artıyo adımlar
Valla canim evimde olsam 10.000 atarim da burda mumkun olmuyor yarin donucem insallah bugun butun köyü gezdimHarikasın artıyo adımlar
Kolay gelsin cnm yorucu olur bayaaNetten kaplama için malzeme aldık canım adı ne diye geçer bilmiyorum ama güzel oluyor gri yaptık kremler kaldı haftaya tamamlarız eşim çabuk yoruluyor malesef
canım merhaba dün programdan çıkarıldım mı dedin ama anlamadım tam olarak neden böyle düşündün kimseyi de bişeyden çıkarmadık halbuki.Sabah
-1 sade kahve
Öğlen
-2 yumurta
-3yk lifalif yulaf
-1.5yk yoğurt
-1/2 köz biber
Akşam Yemeği
-1,5 yk tavuk sote
-2.5 yk yoğurt
-3 yk pilav
-1 kase lahana çorbası
Akşam
-Yeşil çay
+2 litre için zorlayacağım umarım daha çok içerim
SPOR( Bugün Doris'in (Squatgirl) programından çalıştım 20 dakika)
Hoşgeldin canım4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Mavikus_
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 4 yaşında
Yaşadığınız şehir:şanlıurfa
Boyunuz :163cm
Kilonuz:77.0
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğumda aldım sonra doğum öncesi kiloma indim daha sonra yanlış beslenme ile aldım verdim böyle değişik bir döngüye girdim maalesef.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? 2. Çocuk istiyorum nisan gibi ondan önce kilo verip hamile kalmak istiyorum çünkü bacaklarımda yırtık var daha fazla kilo beni zorlar.ve artık zayıflamak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet 13.takımdaydım
Canim adım görselde 6039 gözüküyor eksik mi yükledin acaba fotoğrafı ?Merhaba :) 1400 kalorimi doldurdum kahve ve su dışında bisey icmiycem artık.. Yediklerimi atıyorum spor dünden fazla yapmak istiyorum ama bugün hiç enerjim yok 11.500 adimdayim şimdi kendimi zorlaya zorlaya yaptım. Enerjim gelirse biraz daha yapmak istiyorum bakalım.
Bugün yediklerim..☘
O telefonla gezdiğim adimdir. Markete giderken telefon cantamdaydi saymis :)Canim adım görselde 6039 gözüküyor eksik mi yükledin acaba fotoğrafı ?
ahahaha çok güldümBende 3/4 çeşit yemek yaptım hafta içi iş var rahat edeyim bir kaç gün diye. Bir yandan da adım attım, soğan doğrarken salça kavururkenKızım geldi “anne niye tepiniyorsun gitsene tuvalete” diyor
Dedim ki, “senin yüzünden adım cezası aldım yıkıl karşımdan”
kek için ceza vericiğiimmm buyrun efenim
adımların güzel canım
güzel menü afiyet olsun canım
un helvası için sana da ceza var canım videoyu ekledim
menün çok güzel afiyet olsunV _Vera A arriettyCeyhans
Menü vereyim
12.00 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin
Az peynir 1 minik müjver
1 kaşık kuymak
18.00
1 tabak kereviz yemeği
1 kepçe mercimek çorbası
4 adet istavrit
Salata
Yeni tip tutma yerleri olmayan koşu bandı aldım inşallah en kısa sürede gelir bendeki sıkıntı hareket hiç hareket yok tabi kilo veremiyorum
Yarın oruç tutmayı planlıyorum inşallah
Su 3 lt
spor süper canım
1400 kaloriyi 1200e mi düşürsek acaba azıcık fazla mı neMerhaba :) 1400 kalorimi doldurdum kahve ve su dışında bisey icmiycem artık.. Yediklerimi atıyorum spor dünden fazla yapmak istiyorum ama bugün hiç enerjim yok 11.500 adimdayim şimdi kendimi zorlaya zorlaya yaptım. Enerjim gelirse biraz daha yapmak istiyorum bakalım.
Bugün yediklerim..☘
%50si ckarbonhidrat galiba menünün sana da 2 dklık ceza videosu versem olur muuuMerhaba kızlar
13:30 gibi kahvaltı yaptım. Çok fazla ekmek yedim, onun dışında biraz salam ve domates salatalık... Sağlıksız bir kahvaltı oldu, gün içinde ben ekmek yemiyorum genelde de bu yüzden acısı çıktı herhalde
16:45 gibi 4-5 yk yoğurdun içine 8-9 donmuş vişne + 4 çilek + biraz kavrulmuş fındık attım, smoothie gibi geçirdim blendırdan ama onun yarısını içtim.
20:00 bir küçük kase (2 küçük kepçe eder herhalde) dün içtiğim sarı mercimekli sebzeli çorbadan içtim.
Yarın öğlen 15:00'de doktor randevum var hem tartılacağım hem de kan verebilirim bu yüzden yine baya bir süre aç kalıcam, eve gelince de pek bir şey yemem bugünün kahvaltısı da dengelenmiş olur diye düşünüyorum
Yatana kadar 2 litre su içeceğim ve kayısı çayı, belki yeşilçay da içerim️ Çok acıkırsam bir tane salatalık yiyorum gece sanırım en etkisiz eleman salatalık
Yarın yürüyüşe çıkacağım
İyi geceler herkeseEki Görüntüle 2753199
menün de karb ağırlığı var yulaf çikolata pekmez kek o yüzden ceza vercem cezan aşağıda ektedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?