Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

V _Vera A arrietty Ceyhans

Menü vereyim
12.00 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin
Az peynir 1 minik müjver
1 kaşık kuymak

18.00
1 tabak kereviz yemeği
1 kepçe mercimek çorbası
4 adet istavrit
Salata

Yeni tip tutma yerleri olmayan koşu bandı aldım inşallah en kısa sürede gelir bendeki sıkıntı hareket hiç hareket yok tabi kilo veremiyorum
Yarın oruç tutmayı planlıyorum inşallah
Su 3 lt

canım merhaba dün programdan çıkarıldım mı dedin ama anlamadım tam olarak neden böyle düşündün kimseyi de bişeyden çıkarmadık halbuki.
Menün çok güzel
sporunda iyi

Merhaba :) 1400 kalorimi doldurdum kahve ve su dışında bisey icmiycem artık.. Yediklerimi atıyorum spor dünden fazla yapmak istiyorum ama bugün hiç enerjim yok 11.500 adimdayim şimdi kendimi zorlaya zorlaya yaptım. Enerjim gelirse biraz daha yapmak istiyorum bakalım.
Bugün yediklerim..

Eklentiler

• Screenshot_20210103-202725.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20210103-202731.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 23
Hoşgeldin canım

Canim adım görselde 6039 gözüküyor eksik mi yükledin acaba fotoğrafı ?

Merhaba kızlar

13:30 gibi kahvaltı yaptım. Çok fazla ekmek yedim, onun dışında biraz salam ve domates salatalık... Sağlıksız bir kahvaltı oldu, gün içinde ben ekmek yemiyorum genelde de bu yüzden acısı çıktı herhalde

16:45 gibi 4-5 yk yoğurdun içine 8-9 donmuş vişne + 4 çilek + biraz kavrulmuş fındık attım, smoothie gibi geçirdim blendırdan ama onun yarısını içtim.

20:00 bir küçük kase (2 küçük kepçe eder herhalde) dün içtiğim sarı mercimekli sebzeli çorbadan içtim.

Yarın öğlen 15:00'de doktor randevum var hem tartılacağım hem de kan verebilirim bu yüzden yine baya bir süre aç kalıcam, eve gelince de pek bir şey yemem bugünün kahvaltısı da dengelenmiş olur diye düşünüyorum

Yatana kadar 2 litre su içeceğim ve kayısı çayı, belki yeşilçay da içerim️ Çok acıkırsam bir tane salatalık yiyorum gece sanırım en etkisiz eleman salatalık

Yarın yürüyüşe çıkacağım

İyi geceler herkese

Canim adım görselde 6039 gözüküyor eksik mi yükledin acaba fotoğrafı ?
O telefonla gezdiğim adimdir. Markete giderken telefon cantamdaydi saymis :)
Akıllı bilekligi atmadım daha 12 ye kadar enerjimi toplarsam yükseltip atacağım:) bu arada yürüyüş yaparken bileklik 4000 saydı telefon 6000 saymış. Bilekligin adımını artircam diye incecik olcam galiba :)

Edit: benim gorselde adım yazmıyormus karıştı galiba

ahahaha çok güldüm
Arrietty_
@_Vera_
sedulu
H3RA_

Toplam 1065 kalori
Pırasalı kek güzel olmuştu yarım dilim daha yedimm

2 bucuk litre su içildi
kek için ceza vericiğiimmm buyrun efenim
adımların güzel canım
güzel menü afiyet olsun canım
un helvası için sana da ceza var canım videoyu ekledim
menün çok güzel afiyet olsun
Arrietty_
@_Vera_
sedulu
H3RA_

12.116 adım bugünde böyle
50 suquat
100 ip atlama
20 dk kol bacak egzersizi
10dk yüz ve gıdık egzersizi

Yarına kadar dinlencem artık
spor süper canım
1400 kaloriyi 1200e mi düşürsek acaba azıcık fazla mı ne
%50si ckarbonhidrat galiba menünün sana da 2 dklık ceza videosu versem olur muuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…