Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Siz yiyince biz doyuyoruz da ondan, ahh annelik nasıl bir delilik bilseniz. Anne olunca anlarsınız kızlar.
Anladim zaten kuzum butun gun çocukların pesinde kosuyorum 1 lokma fazla yesinler diye. Anneler candir iyiki varlar

Kızlar bugün nerde yürüdüğüme inanamıcaksınız gölün üstündee buz tutmuş baktık bi kaç kişi yürüyor dedim bendeeeee 520 adımımı buzun üstünde attım eşim sağ olsun 1000 ne tamamlatmadı buz kırılır düşersiniz diye aklım hala 480 adımımda kaldı

@_Vera_ Arrietty_ sedulu H3RA_

Eklentiler

• IMG-20210103-WA0018.webp
    83,4 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG-20210103-WA0022.webp
    95,2 KB · Görüntüleme: 27
Yaa çok güzel manzara ama büyük cesaret

Ben buraya geçebiliyor muyum önce 13. Takıma haber mi vermem gerekiyor.

Ah şahane manzara ne kadar kıskandım bayılırım bende aksiyonlu işler yapmaya burada hava güzel güneşli gidiyor ne zamandır

Ah şahane manzara ne kadar kıskandım bayılırım bende aksiyonlu işler yapmaya burada hava güzel güneşli gidiyor ne zamandır
Yaaa yürürken dedimkii ahh 4. Takımda burda olacakkiii
Ben daha çok yürücektim hava misss güneşlii gölün ortsında ertafım kar eşim dedi bak hava güneşli erir buz kırılır kalırsın ortada seni kurtaramam oğlumu alıp kaçarım didi
Aklıma dünkü koş sevim koş geldi koşmasamda hemen çıktık

Kahvaltı ( 476 kalori)

14 gr kuru incir
17 gr kuru kayısı
2 yumurta
1 adet ceviz
13 gr zeytin
36 gr tulum peyniri
125 gr domates
36 gr köy ekmeği
250 ml şekersiz çay

Ara ( 203 kalori )

43 gr kivi
50 gr elma
21 gr kepekli grissini
5 gr badem
5 gr fındık
1 maden suyu

Öğle/ Akşam (435 kalori)

240 gr sebze çorbası
43 gr köfte
90 gr portakallı kereviz
103 gr süzme yoğurt

Toplam 1114 kalori

Suyu 2 lt ye tamamlamaya çalışacağım nasipse

Adımları da sonra yazarım inşaallah

yaaaaaaaaa süpeeer ben olsam hayatta çıkamam zaten şansszım kesin bu kırılır göle düşerim donar ölürüm kıskandım ama ne yalan söyliyimmmm

sedulu ne spor yaptın benim toto yerinden kalkmıyor the umbrella academy izlemeye başladım çok hoş vallaaa

sedulu ne spor yaptın benim toto yerinden kalkmıyor the umbrella academy izlemeye başladım çok hoş vallaaa
Spor yapmadım bugün yürüyüş yaptım canım şimdilik 10000 adım var. Birazdan akşam yemeği yiyip evde adımlamaya devam ederim. Ben yeni dizi başlamadım daha meditasyon serisi mi ne gelmiş Netflixe ona bakayım diyorum

Üf ben meditasyondan sıkıldım yaptım yaptım hiçbir yere varamadım

Yaklaşık bir haftadır çayı şekersiz içiyorum, hepsi yandı desene
Kızımın gazına geldim, bir şey olmaz 1 çay bardağından diye diye içirdi bana

Düşeydin bütün kalorilerini yakardın titremekten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…