- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Anladim zaten kuzum butun gun çocukların pesinde kosuyorum 1 lokma fazla yesinler diye. Anneler candir iyiki varlarSiz yiyince biz doyuyoruz da ondan, ahh annelik nasıl bir delilik bilseniz. Anne olunca anlarsınız kızlar.
Bende kanepe olarak düşündümKanepe yapmışın galiba
Hatırlamıyorum çok olduMerhaba aramıza hosgeldiniz. 13. Takımdan ne zaman ayrıldığınızı hatırlıyor musunuz ?
Tabi canım fırında yaptım kıtır kıtır güzel oluyo tavsiye ederimyumurtalı ekmek olarak araştır istersen, fırında yaptın dimi. Sütüde artı eklersin mesela ben bazen öyle yapıyorum.
Yaa çok güzel manzara ama büyük cesaret
Ben buraya geçebiliyor muyum önce 13. Takıma haber mi vermem gerekiyor.Merhaba. Haziran 2019 da izne ayrilmissiniz 13.takimdan
Izinden dönüs yapsanizda uzun sure oldugu icin Yüzde bolumu yapilmiyor.
13. Takim ile kardes takimiyiz. O yuzden baska sebepden dolayi buraya gecis yapmak isterseniz, takima haber verirmisiniz
Kayak bile yapmışlar canım izleri vardı onu görünce biraz cesaretlendim acıkcasıYaa çok güzel manzara ama büyük cesaret
Ah şahane manzara ne kadar kıskandım
Yaaa yürürken dedimkii ahh 4. Takımda burda olacakkiiiAh şahane manzara ne kadar kıskandımbayılırım bende aksiyonlu işler yapmaya burada hava güzel güneşli gidiyor ne zamandır
yaaaaaaaaa süpeeer ben olsam hayatta çıkamam zaten şansszım kesin bu kırılır göle düşerim donar ölürüm kıskandım ama ne yalan söyliyimmmm
Ah şahane manzara ne kadar kıskandımbayılırım bende aksiyonlu işler yapmaya burada hava güzel güneşli gidiyor ne zamandır
Bende çokk şansızımdır ama düşmedim donmadım ve ölmedimyaaaaaaaaa süpeeer ben olsam hayatta çıkamam zaten şansszım kesin bu kırılır göle düşerim donar ölürüm kıskandım ama ne yalan söyliyimmmm
Spor yapmadım bugün yürüyüş yaptım canım şimdilik 10000 adım var. Birazdan akşam yemeği yiyip evde adımlamaya devam ederim. Ben yeni dizi başlamadım daha meditasyon serisi mi ne gelmiş Netflixe ona bakayım diyorumsedulu ne spor yaptın benim toto yerinden kalkmıyor the umbrella academy izlemeye başladım çok hoş vallaaa
Üf ben meditasyondan sıkıldım yaptım yaptım hiçbir yere varamadımSpor yapmadım bugün yürüyüş yaptım canım şimdilik 10000 adım var. Birazdan akşam yemeği yiyip evde adımlamaya devam ederim. Ben yeni dizi başlamadım daha meditasyon serisi mi ne gelmiş Netflixe ona bakayım diyorum
Yaklaşık bir haftadır çayı şekersiz içiyorum, hepsi yandı desene3 adet cips neyse denilebilir fakat 8 küp şeker rafine şeker aldın kolayla kalori miktarını doldurmasan bile Cola sağlıklı bir beslenme şekli değilZeytur maşallah kız verdin adım cezası o insaflı davrandı ben sana çok ceza verirdim zalım Vera derler benim namıma vaayy vayyy
Düşeydin bütün kalorilerini yakardın titremekten
Gece bilirsiniz tabi. Izin den dondugunuz icin transfer de gerekmiyormus takim arasiBen buraya geçebiliyor muyum önce 13. Takıma haber mi vermem gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?