Bende de aynı durum var cnm cuma ya iner şişlikler inşallahGünaydın kızlar
Cuma 70.8
Pazartesi 71.6
Cuma hedef 70.8 tekrardan regl olmam lazım bugün yarın onun artısı var
Canim ne kadar ac kaldığıma sen sahitsin en cok bu hafta o kadar bende de gitmedi. Hic bozmayalım . Istikrarla devam edelim insallah.Günaydın arkadaşlar regli oldum artı çıktım inş cumaya iner şişliklerim
Cuma=64.2
Pazartesi=64.7
Cuma hedef=63.9 inşallah
Günaydın kızlar
Cuma 70.8
Pazartesi 71.6
Cuma hedef 70.8 tekrardan regl olmam lazım bugün yarın onun artısı var
Benim de adetim yaklaştı onun etkisi var diye düşünüyorumGünaydın arkadaşlar regli oldum artı çıktım inş cumaya iner şişliklerim
Cuma=64.2
Pazartesi=64.7
Cuma hedef=63.9 inşallah
Cuma : 62.0
Bende 16 gündür olamıyorum yaBende de aynı durum var cnm cuma ya iner şişlikler inşallah
Sağol cnm aynen devam sen de regli olamamıştın o da etkilemiştirCanim ne kadar ac kaldığıma sen sahitsin en cok bu hafta o kadar bende de gitmedi. Hic bozmayalım . Istikrarla devam edelim insallah.
Yüzde yüz var etkisi bazen 1 kilo bile fark ediyorBenim de adetim yaklaştı onun etkisi var diye düşünüyorum
Tebrik ederim ortak
Sen şanslısın o zaman hem regli olmayıp hem eksi çıkmışsınBende 16 gündür olamıyorum ya
Kuzucum gecen pazartesi 88.3 düm cuma artı çıktım 89.2 şimdi anca eksi çıktımSen şanslısın o zaman hem regli olmayıp hem eksi çıkmışsın
Aynen canimSağol cnm aynen devam sen de regli olamamıştın o da etkilemiştir
Canım senin buyuk ihtimal iner ben bugün olmazsam zorBende de aynı durum var cnm cuma ya iner şişlikler inşallah
Ah olmaz mi hiç ben kaçamak falan yapmadım yediklerimin kalorisi ve yaptığım spor adımlar ortada ama regl dönemi sağolsun artı çıkıyorum. Bir iki güne olmam lazımBenim de adetim yaklaştı onun etkisi var diye düşünüyorum
Tamam canım sorun degil hayırlı yolculuklar@_Vera_ E English_teacherrrArrietty_ sedulu canlqr kontrol takip gunu bugun biliyorum ama anca aksam atabilicem aksam donuyorum eve burda baskul yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?