- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Kaptanım esas listeye girmeyi istiyorum ama işte bazen ne kadar düzgün takip etsekte - eksi çıkmıyor.Aynen dedigin gibi. Sabretmek lazim. Bu görsel de cok guzel ornek oldu
caroline84 bu hafta esas listede olursun eksi Devam ederse
Koşu bandım da bu hafta gelir inşallah yarım saat ile başlamayı planlıyorum inşaallahEline saglik canim benim.
Ah ne guzel. Allah kabul etsin orucunu
Zaten arti ciktik diye moral bozmak yok.
Yani masallah diyeyim bence cok guzel disiplinli gidiyor suan butun kizlar. Aktifsiniz de.
Pazartesi arti cikinca dahada inat edelim
Çok kıskandım bravooooooUzuuuun aradan sonra bende eksi gördüm kızlar
Cuma 66.8
Pazartesi 66.4
Fark - 400
Hedef 66.0
Arrietty_ sedulu Eki Görüntüle 2753506
Hiç kıskanma bende veraysam cuma 67 gelirim her eksiden sonra şişiyorum. Bence seninde plato dönemi yeme saatlerini mi değiştirsenÇok kıskandım
Düşünüyorum bende değişiklik yapacağım 3 gün oruç adağım kalmıştı tutayım allahın izniyleHiç kıskanma bende veraysam cuma 67 gelirim her eksiden sonra şişiyorum. Bence seninde plato dönemi yeme saatlerini mi değiştirsen
Sen çatlama o kırılsın canım
Emelcim saol paylaştığın için canımIşte bu canım.
Ya inanılmaz sıkıcı bişey ben 2 aydır belki daha fazla yani çoook uzun süredir sabitim ama bir gün kırılacak inşallah 65 görmeden eksi gördüm demiyorum 66 içinde dönüp duruyorum çünküDüşünüyorum bende değişiklik yapacağım 3 gün oruç adağım kalmıştı tutayım allahın izniyle
Canım hangi marka sipariş ettin ben xiaomi gözüme kestirmiştim bir araKoşu bandım da bu hafta gelir inşallah yarım saat ile başlamayı planlıyorum inşaallah
Aslinda olay kilo alip vermek degil. Esas listeye girmek icin.Kaptanım esas listeye girmeyi istiyorum ama işte bazen ne kadar düzgün takip etsekte - eksi çıkmıyor.
Aslında cuma günü 92 olmam gerekti. 93 çıktım.
Ben bu sefer bakış tarzımı degiştirdim saglıklı beslenmek kilo vermek veee daha önemlisi bunu devam ettirebilmek.
Simdiden hayirli olsunKoşu bandım da bu hafta gelir inşallah yarım saat ile başlamayı planlıyorum inşaallah
Bu cuma 55 olalım çok amin :))Cuma : 62.0
Bugun: 61.7
Cuma hedefim: 5561.0
Bu cuma 55 olalım çok amin :))
Hayırlı olsun cnm bol yürüyüşler bol bol zayıflamalarKoşu bandım da bu hafta gelir inşallah yarım saat ile başlamayı planlıyorum inşaallah
Ya bence sende biraz dinlen@_Vera_ ben artı sen eksi demekregl oldum bende chloe flat tummy challenge a başladım ilk gün egzersizlerini yaptım ondan sonra hop regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?