Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen dedigin gibi. Sabretmek lazim. Bu görsel de cok guzel ornek oldu
caroline84 bu hafta esas listede olursun eksi Devam ederse
Kaptanım esas listeye girmeyi istiyorum ama işte bazen ne kadar düzgün takip etsekte - eksi çıkmıyor.
Aslında cuma günü 92 olmam gerekti. 93 çıktım.
Ben bu sefer bakış tarzımı degiştirdim saglıklı beslenmek kilo vermek veee daha önemlisi bunu devam ettirebilmek.

Eline saglik canim benim.
Ah ne guzel. Allah kabul etsin orucunu

Zaten arti ciktik diye moral bozmak yok.
Yani masallah diyeyim bence cok guzel disiplinli gidiyor suan butun kizlar. Aktifsiniz de.
Pazartesi arti cikinca dahada inat edelim
Koşu bandım da bu hafta gelir inşallah yarım saat ile başlamayı planlıyorum inşaallah

Eklentiler

• Screenshot_20210102-202548.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 26
Hiç kıskanma bende veraysam cuma 67 gelirim her eksiden sonra şişiyorum. Bence seninde plato dönemi yeme saatlerini mi değiştirsen
Düşünüyorum bende değişiklik yapacağım 3 gün oruç adağım kalmıştı tutayım allahın izniyle

Düşünüyorum bende değişiklik yapacağım 3 gün oruç adağım kalmıştı tutayım allahın izniyle
Ya inanılmaz sıkıcı bişey ben 2 aydır belki daha fazla yani çoook uzun süredir sabitim ama bir gün kırılacak inşallah 65 görmeden eksi gördüm demiyorum 66 içinde dönüp duruyorum çünkü

Aslinda olay kilo alip vermek degil. Esas listeye girmek icin.
Onemli olan duzenli kilo bildirimi Cuma günleri.
O olmadigi an takimi baya baya asagi cekiyor 2 hafta bu yapilmayan 1 bildirim.
Yoksa tabii ki hep kilo veremeyiz. Asla surekli kilo verilecek, sabit olmak veya kilo almak gibi bir durum olmamali diye dusunen biri degilim

Selam kızlar, iyi haftalar olsun hepimize.
Cuma:68,15
Bugün: 68,75
Fark 600 gr.
Hedef: 67,50 (inşallah)
Bir çay bardağı colanın laneti sanırım sedulu Zeytur
3 gündür dukan birası, onca yürüyüş ama artı çıktım. Bende anlamadım 67 küsürleri bekliyordum açıkcası.
Neyse yılmak yok yola devam.
Bugün mi band siparişimi verdim. Ofiste oturduğum yerden sık bırak yapıyorum, boş oturduğum her an suçluluk duygusu geliyor :))
Eşimde benimle birlikte diyete başladı. Oda adım sayıyor artık :))
Sabah daha erken uyanıp yürüyüşe çıkmayı hedefliyorum.
Sabah yürüyüşü kilo verdirir, akşam yürüyüşü form tutturur diye okumuştum bir yerde. Bunu da deneyimleyelim bakalım.
Hatta bacaklarımı streçleyip çıkmayı planlıyorum, bununla ilgili de olumlu hikayeler duydum.
Arrietty_ @_Vera_ Zeytur

@_Vera_ ben artı sen eksi demek regl oldum bende chloe flat tummy challenge a başladım ilk gün egzersizlerini yaptım ondan sonra hop regl
Ya bence sende biraz dinlen Arrietty_ bilir Bi ara süper kilo verdim sıkılaştım spor yaptıkça felaket spor yapıyordum ama onlardan sonra vücudum alıştı bilemiyorum kilo vermem durdu işte

Merhabalar herkese :)
Aranıza bugün katılıyorum. Umarım kabul edilirim.
Ruhsal olarak kendimi oldukça yalnız hissettiğim, depresif bir dönemdeyim ve bu da sağlığıma/ kiloma yansıdı.
Formu alttaki şekilde doldurdum. Devamı için yönlendirebilirseniz çok sevinirim.
Kullanıcı Adı : Osev
İsim (İsteğe Bağlı ):
Özden
Mesleginiz: Mühendis
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 0
Yaşadığınız şehir: Danimarka
Boyunuz : 171
Kilonuz: 76,8
Hedef kilonuz : 66
Kilo alma hikayeniz : Bir sene önce yurtdışına taşındık. Yalnızlık, yabancılık ve artık yoğun çalışmama, ev hanımlığı...
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Fıtığım var ve artık aldığım kiloları taşıyamıyorum bir de çocuk planlıyoruz.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…